Korriban
To už je na tobě příteli jen si sežeň lidi kolem 10 a pak přileť čekám tě tady doufám že nezdrhneš.
ZNÁŠ PRAVIDLA?
řekl s úsměvem a odešel.
Za Andrem opět Stáli Sithi
"OK, jdeme na to lidi!" řekl jsem a nastoupil jsem do Venatoru (dejme tomu, že to je Venator) a pomalu jsme vzlétávali vstříc hledání dalších nájemných vrahů....
Loď se vznesla Andre se posadil do křesla pilota všude na můstku se válelo mnoho mrtvých těl klonových vojáků.
Najednou se jeden Sith vymenil s druhym.
Vesmír
ne jen je to běžné střídání hlídek u výnamě postaveného muže v Sithu.
Odpověděl jeden z nich a stále koukal před sebe.
Droid se pípáním odjel.
Druhý Sith:Pane kam vůbec letíme?
Jeden ze sithů došel ke dveřím a zavřel Druhý nastavil kurz na Tatooine Pane Andre prominte ale chtěl bych se vás zeptat jak chcete s touhle lodí přistát ve městě?
Řekl Zabrak.
Rodian zůstal hlídkovat za dveřmi.
"A kdo řekl, že ve městě? V dalších hangárech jsou nějaké stíhačky a speedery, takže zůstaneme na orbitě a sletíme dolů ve stíhačkách" usmál jsem se a zkontroloval různé kontrolky na palubní desce...
Pane Andre v hangárech je jen pár v-vingů.
Mysím že drodi s tím nebudou umět léat budeme tedy muset letět jen vi já a kolega
Řekl Zabrak a postavil se vedle svého pána.
"Ano, tak jsem to myslel. Navíc droidi by nám tam byli k ničemu." v tu chvíli jsme se vynořili z hyperprostoru a všechny kontrolky se začali rozblikávat. "Dobře. Pojďme do hangáru..."
"R4, nastup si do V-Wingu - odlétáme." oznámil jsem R4 a nastoupil jsem do stíhačky. R4 nastoupil chvíli po mě a společně jsme nastartovali stíhačku a kontrolovali funkčnost....
Dva Sithé stáli před stíhačkou.
Jeden odevěhl do druhého v-vingu a první se zeptal Andreho Pane Není moudré aby jste letěl s tím droidem dovolte aby jeden z nás letěl s vámi.
"Tak pokud si myslíte, že R4 je zbytečný, tak tu může zůstat a pomáhat našemu technikovi, ale zažil toho se mnou hodně..." řekl jsem a podíval se na Sitha...