Mise pro hráče Andre Solvan

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Korriban

To už je na tobě příteli jen si sežeň lidi kolem 10 a pak přileť čekám tě tady doufám že nezdrhneš.
ZNÁŠ PRAVIDLA?

řekl s úsměvem a odešel.
Za Andrem opět Stáli Sithi

Andre Relev

Příspěvek od Andre Relev »

Korriban

"OK, jdeme na to lidi!" řekl jsem a nastoupil jsem do Venatoru (dejme tomu, že to je Venator) a pomalu jsme vzlétávali vstříc hledání dalších nájemných vrahů....

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

korriban

Loď se vznesla Andre se posadil do křesla pilota všude na můstku se válelo mnoho mrtvých těl klonových vojáků.
Najednou se jeden Sith vymenil s druhym.

Andre Relev

Korriban

Zeptal jsem se Sitha "Děje se něco, že jste se prohodili?" potom mi jeden droid přinesl můj oblíbený drink...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Vesmír

ne jen je to běžné střídání hlídek u výnamě postaveného muže v Sithu.

Odpověděl jeden z nich a stále koukal před sebe.
Droid se pípáním odjel.
Druhý Sith:Pane kam vůbec letíme?

Andre Relev

Vesmír

"Na Tatooine do města zločinců a gansterů - Mos Espa." řekl jsem a sklopil si křeslo do polohy lehátka a začal zlehka podřimovat...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Vesmír

Jeden ze sithů došel ke dveřím a zavřel Druhý nastavil kurz na Tatooine
Pane Andre prominte ale chtěl bych se vás zeptat jak chcete s touhle lodí přistát ve městě?
Řekl Zabrak.
Rodian zůstal hlídkovat za dveřmi.

Andre Relev

Vesmír

"A kdo řekl, že ve městě? V dalších hangárech jsou nějaké stíhačky a speedery, takže zůstaneme na orbitě a sletíme dolů ve stíhačkách" usmál jsem se a zkontroloval různé kontrolky na palubní desce...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Vesmír

Pane Andre v hangárech je jen pár v-vingů.
Mysím že drodi s tím nebudou umět léat budeme tedy muset letět jen vi já a kolega

Řekl Zabrak a postavil se vedle svého pána.

Andre Relev

Vesmír

"Ano, tak jsem to myslel. Navíc droidi by nám tam byli k ničemu." v tu chvíli jsme se vynořili z hyperprostoru a všechny kontrolky se začali rozblikávat. "Dobře. Pojďme do hangáru..."

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Vesmír

Sithský zabrak šel první otevřel veře kde stál Rodian oba dva počkali až projde Andre a pak se vidali za ním.
V hangáru potkali R4

Andre Relev

Tatooine - orbita

"R4, nastup si do V-Wingu - odlétáme." oznámil jsem R4 a nastoupil jsem do stíhačky. R4 nastoupil chvíli po mě a společně jsme nastartovali stíhačku a kontrolovali funkčnost....

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Tatooine

Dva Sithé stáli před stíhačkou.
Jeden odevěhl do druhého v-vingu a první se zeptal Andreho
Pane Není moudré aby jste letěl s tím droidem dovolte aby jeden z nás letěl s vámi.

Andre Relev

Tatooine - orbita

"Tak pokud si myslíte, že R4 je zbytečný, tak tu může zůstat a pomáhat našemu technikovi, ale zažil toho se mnou hodně..." řekl jsem a podíval se na Sitha...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

tATOOINE

Dobře půjdu tedy s kolegou.
Řekl Sith a nastoupil do v-vingu ve kterém už seděl jeho kolega a začínal lo´d zveat na cestu na Tatooine

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“