Mise Pro hráče Will Evansová.

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

S wookiem se nic nestalo ani si nevšiml že jsi něco udělala.
Jen se otočil a usmál se

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk

Aktivovala jsem meč. Hele ty, koukej mi říct kde to sme ! Byla jsem sice strachy celá pryč, ale daleko víc jsem se bála o svého mistra. Co se tu děje. opakovala jsem i když jsem pochybovala že mi rozumí

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Aktivovaný meč ale dlouho nevidržel asi za dvě mili sekundy se deaktivoval.
wookie se opět podíval a začal se od srdce smát :-D
Mistr se pomalu začal zvedat

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk

Co to k čertu? vtom jsem si všimla že mistr vztává. Mistře, mistře, jste v pořádku zkočila jsem k němu.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Ano ano au..

Řekl když se pokusil vstát ucítil tupou bolest v hlavě
Kde to jsem padawanko?
Zeptal se a ty sis všimla že mu z hlavy teče pramínek krve

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk

Nevím pane, asi vevnitř v jednom z těch stromů, ale je to divné, nefunguje tu síla ani zbraně. Je to fakt divný, a ten Wookie támhle ukážu na něj Asi za to může on. Jste v pořádku mistře? Uhodilo vás to ošklivě do hlavy Pomohla jsem mistrovi vztát. Co budeme dělat mistře? řekla jsem, celkem dost sjem se bála

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Musíme se odsud dostat a hlavně držet se úkolu najít naše zmizelé druhy.
Řekl a ohmatal si světelný meč
Co jsou támhle ti lidé.?
Zeptal se a ukázal na ty dvě postavy ležící v rohu sousední cely

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk

Nevím mistře, asi také někdo koho sem zavřely. Není vám nic mistře? Ta rána vypadá ošklivě, ošetřila bych vím to, ale ukradly mi lékarničku podívala jsem se zda nezjistím kdo to je a jestli jsou v pořádku.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Byli to dva lidé muž žena ve spálenýách hnědých tunikách.
Mistr se zvedal s snažil se použít sílu na otevření zámku který se mu ale otevřít nepodařilo.

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk

Mistře, zkuste promluvit s tím Wookim. Asi si myslý že jsme bezmocní když nám nefunguje síla ani meč. podívala jsem se jestli se v místnostni neválí něco co by se dalo použít, železná trubka někdy poslouží stejně dobře jako meč

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Mistr začal křičet jako Wookie ten u dveří se na něj otočil a řev mu oplatil.
Říká že jsme se nechali napálit jeho vůdcem který je nejchytřejší na světě
Řekl a také se podíval v místnosti nikdo tam ale nebyl ani nějaká ta trubka tam nebyla.

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk

No sice jsme mu naletěly, ale ted bysme měly dokázat že nejchytřejší na světě není, nemyslíte mistře trošku jsem ztlumila hlas. Ale jedno mi nejde do hlavy, Síla je přece všude, v každém místě vesmíru, tak proč se s ní tady nemůžeme spojit? Musíme něco udělat, jsme Jedijové, přece nás nepřechytračí banda chlupatejch potvor rozpálila jsem se a skoro jsem zapoměla na to, že se vlastně dost bojím, že moje první mise bude zároven poslední

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Síla není tam kde je rušící pole ničící naše schopnosti nebpo tam kde je Sith ale toho necítím!.
Řekl vstal a podíval se na ty dva lidi vv popálených hnědých tunikách.

Ertai

Příspěvek od Ertai »

Kashyyyk

Co budeme dělat mistře? zeptala jsem se. Přece nezkončíme tady v tíhle díře, chycení chluaptým zvířetem byla jsem trošku zoufala

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Kashyyk

Klídek přemýlet zkus.

Řekl a začal meditovat nebylo to lehké ale při úplném soustředění to šlo.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“