Clinte, ty naše stará štábní brázdo, woe co ti mám říct, už víš proč si říkám duch..? třeba proto, že nejsu nic než atmostféra ve vzduchu, kterou máte kolem sebe a třeba ani to ne...

Lili, drahá Lili, omlouvám se ti moc, ze srdce, že sem tě musel nechat ve štychu s takovou holotou jednou "nudnou" a nic nechápající, no tohle si bohdá neodpustím...

ale ted už k věci, prásknu to narovinu, bavil sem se s tukanem, mám možnosti zas jak kdysi, čili by mohl proběhnout menší mejdan pro jádro u mě, třeba některej víkend či tak nebo onak, ne do vánoc ale ještě před sněhem...

čili takoví jordiové, tukani, mandaloriani, clintové popřemýšlejte, máte to kousek...
bardzo rád bych viděl i xavierov, ale plzen - brno není zrovna krátká štreka a proto chápu, leč pozvání platí pro tebe tak jak tak...
dovolím si speciálně pozvati Lili, jelikož sem se nemohl těšit z její pozornosti a naopak, bylo by mi skutečným potěšením býti po dlouhé době ve tvé společnosti a zase se chvíli mvyhřívati ve tvém jasu, ty AVe Já či Ave My...

no a tohle pozvání platí samozřejmě i pro ostatní lejna z brna jako su já, čili gnost, eli a ještě tadyk máme toho velitele dětskejch táborníků, kterej by beztak někam po štatlu docválal...

tak zapřemyšlejte přátelé, klidně to admine kopni pod jinej topic, hlavně přátelé, umím vám to vymazlit a budete na to zase vzpomínat jenom v dobrým, že...

jednodušše a prostě, nic moc nepotřebujete, bo budete chrápat u mě, kdo ví už se na nic neptá...