Moderátor: Moderátoři
Kód: Vybrat vše
http://www.rottentomatoes.com/m/star_wars_episode_vii_the_force_awakens/
Pro mě veliké zklamání. Od začátku do konce čeká člověk zápletku, jenže ona nepřichází. Jde pouze o přehlídku hvězd z předchozích dílu, jejich několik vtipných hlášek a mírné úpravy jejich charakterů k obrazu dalších dílů. Je tam, pravda, jeden "hrdina" navíc v podobě polepšeného stormtroopera, ale ten si jen rozehrává nedokončený románek s hlavní postavou. Jestli to správně chápu, jde o těžkej byznys a kalkul, který má připravit diváky na další díly. To ale měli radši natočit seriál. Film opravdu působí jenom jako ohlédnutí za dávno minulým a úvod k následujícímu. Plytké nic v prostoru a čase.
- Na film jsem šel třikrát, jen abych našel cokoli pozitivního, všechny snahy skončily neúspěchem. Popcorn chutnal, kola výborná a pohodlné křeslo k nezaplacení...SW I-III měla Jar Jara a všichni jsme nadávali. SW 7 má všechny postavy Jar Jar a to i Forda, snaží se, ale frašku (aneb nový význam ve slovníku) zachránit nemůže. To je horší než reklama na novou Audi. Že já radši nešel na Babovřesky i ty prý měly děj...