Kód: Vybrat vše
http://www.forceacademy.net/hra/viewtopic.php?f=32&t=4000
Timeline: 29 BBY
Vedl: Jeho shiscovitost Shisco, z Jordí a Tukaní vůle moderátor
Tvar příspěvků: Rozhodně jsem si nemohl stěžovat na jejich kvalitu. Občas se vyskytl překlep, ale to mi nevadí, automatické opravování v textovém editoru občas opravilo jméno nebo starwarsácký termín z dobře na špatně, ale to je detail. Merthorovy příspěvky jsou poutavé a kromě výše zmíněného jim takřka nemám co vytknout.
Chování charakteru: Občas v zahnilých dogmatech zabedněný puritán, ale takový už Kehlian prostě je, takže body navíc za dobré ztvárnění. A to se mi možná zdá jen v kontrastu s tím, jací jsou všechny moje postavy v Řádu Jedi i já samotný volnomyšlenkáři a jak nemám podobné puritány vůbec v lásce, neřkuli že bych je střílel na potkání. Kehlian ale není zdaleka tak hrozný případ, ba naopak, lepší se

Postup v příběhu: Svižnost. Leckdy jsem měl pocit, že mě honí jako nadmutou banthu

Reakce na podněty: Originální. Párkrát, i když už nevím přesně kde, udělal věci poněkud jinak, než jsem čekal, že udělá. Každopádně všechny nastalé situace úspěšně vyřešil a to se počítá.
Využití Síly: Telepatie. Měl jsem pocit, že při své misi mohl Sílu používat víc
Celkové zhodnocení: Merthorův výcvik mě bavil tak, jak snad žádný jiný, jaký jsem kdy vedl, vyrovnávajíce se dokonce i Kazmě, jíž jsem moderoval postavu v době, kdy byla ještě moje holka, a to je co říct.
+ Zlepšení v boji se světelným mečem a zkušenost v jeho házení
+ Rada Jedi považuje misi v pevnosti Bratrstva za jednu z rytířských zkoušek
+ Posílení důvěry mezi ním a jeho mistrem, stejně jako mezi ním a Isadorem
- Abych našel nějaký mínus, musel bych se uchýlit ke hnidopišství