Vykoukl jsem ze stíhačky a řekl "Křížník je na orbitě planety a ty stíhačky jsou opravdu bezpečný" ubezpečil jsem nového pracovníka a startoval jsem stíhačku. Po aktivaci všech důležitých systémů jsem se vznesl a mířil si to na orbitu Malastaru do našeho křižníku....
"Máte tam u sebe našeho novýho pracovníka" zeptal jsem se sithů s trochou nejistoty a raději jsem zpomalil na nějnižší výkon pro případ, že bych se musel vracet...
"Vrátím se sám, zatím počkejte na křižníku" řekl jsem a otočil stíhačku přímo na planetu a na plný výkon jsem proletěl atmosférou až do onoho hangáru, kde jsem viděl odcházejícího spolupracovníka....
"Počkej!" křikl jsem na něj, aby se zastavil a pospíchal jsem ke dveřím. "Myslel jsem, že jsi nastoupil spolu se sithama" vysvětlil jsem mu a zastavil se před ním....
Když Andre zakřičel to slovo ze Sithama otočili se na něj všichni kdo byl v hangáru.
Ten nový spolupracovník se rozeběhl aby naskočil ale nebyl sám.
Z druhého rohu se rozeběhlo na Andreho asi 10 klonových vojáků.
"Rychle nastup!" řekl jsem mu a hodil jsem granát mezi houf klonů. Potom jsem hodil ještě jeden - kouřový, abychom mohli v klidu odlétnout. Po odhození granátu jsem pospíchal ke stíhačce...
Muž rychle skočil do stíhačky ale byl při tom zasažen nějakým odraženým blasterovým výstřelem. Pane jsem rád že jste se pro mě vrátil
Řekl když už Andre zvedal loď
Zbraňové systémy aktivovány.
Ozval se hlaš Tuskena.
Stíhačky byli 3 ale neějaké vilepčené po zuby ozbrojené. Muž:ane múžete mi říct jak se jich zbavíme?
Zeptal se a bylo na něm vidět že má strach