Jméno: Peter Quill/Star-Lord(Říká si tak převážně sám, ale chce aby ho pod tímto jménem znali všichni)
Povolání: Imperiální důstojník, později Lovec odměn/žoldák
Hodnost: Kadet/Lovec nováček
Rasa: Člověk
Rok narození: 23 BBY, 23 let v bitvě na Maridunu
Planeta narození: Fyodos
Životopis postavy:
Narodil jsem se na Fyodosu, svoje rodiče jsem nikdy nepoznal. Po narození jsem z nějakého důvodu byl odložen napospas osudu.
Naštěstí se mě ujal jistý voják, Jonas Quill. Od dětství jsem byl takový ten člověk co na sebe nerad strhává pozornost, jenže se to těžko projevovalo, jelikož jsem byl pořád v nějaké šlamastyce. v šestnácti jsem odešel ze školy, abych pomohl otci, když opustil armádu pro stáří. Učil mě střílet z blasterů, abych se naučil žít v tomhle novém světě a pro mou možnou kariéru u Impéria. V devatenácti letech můj otec, už jsem mu tak prostě říkal, zemřel a já se rozhodl splnit jeho přání a vstoupit do ''slavných'' řad Imperiálních důstojníků. Opustil jsem tedy teplo domova a přihlásil jsem se na akademii. Zde jsem cvičil několik dlouhých let různé taktiky a praktiky Impéria. Už tehdy se mi to moc nezdálo, celá tahle fraška s Impériem proti teroristickým Povstalcům. Ale slíbil jsem otci, že mu budu dělat čest a tak jsem zůstal. Konečně přišlo mé první nasazení, byl jsem poslán s několika důstojníky, moc jsem jich neznal jménem, jako Janek Sunber na Maridun. Mělo to být lehké, prostě jen zjistit proč Imperiální jednotky zde přestali komunikovat...
Hlavní zbraň: DLT-20A/SE-14R lehký opakovací Blaster
Záložní zbraň: dvě DH-17, vibronůž (není to zbraň ale nevím kam to napsat) speciální maska která umožňuje filtrovat jedovatou atmosféru, kyslíkové nádržky pro dýchání ve vakuu a možnost nočního vidění
Styl boje: Improvizuje
Schopnosti: Je to výborný střelec na krátké a střední vzdálenosti pomocí blasterových pistolí, obstojný ve střelbě z odstřelovaček. Dokáže se poprat i ručně stručně, či s nožem. Dobré schopnosti lhaní a infiltrace.
Vzhled, poznámky:

Je čestný, ale pokud to musí být, tak udělá cokoliv, i když je to proti jeho přesvědčení. Nemá rád těžkou zbroj a manipulátory, kteří se o něco snaží v jeho směru. Občas se napije, ale není to stálý alkoholik. Jeho smýšlení se ubírá stejným směrem jako povstalecké, ale nikdy se nechtěl přidat do této masivní války.
Rozsah znalostí o SW: filmy, SW:CW, komiksy
Kontakt: Skype: UPIRIK2