Mise pro hráče Andre Solvan

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Andre Relev

Příspěvek od Andre Relev »

Malastar

"Hele, hleď si svýho. Nechtěl bych, aby jsem tě nějak zmrzačil" řekl jsem naprosto chladně a dával jsem se pomalu k odchodu...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Malastere

Muži si viměnili zvláštní pohledy a když se k nim Andre otočil zády.
Ten jeden ho strčil tak že spadl na zem.
Pomalu se zvedal a přemýšlel co udělá.
Za jeho zády bylo slyšet smích těch třech bláznivých mužů

Andre Relev

Malastar

"No dobře. Řekli jste si o to sami..." řekl jsem si pro sebe, vytasil blaster a jednoho z nich jsem nemilosrdně zastřelil. "Doufám, že tohle pro vás bude DOSTATEČNÝ PONAUČENÍ!" řekl jsem zuřivě. "Teď bych rád odešel a odletěl z téhle planety. Děkuji za pozornost..." řekl jsem a posměšně jsem si odfrkl....

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Malastere

Ti dva sepobouřeně odívali na svého umírajícího kamaráda.
Jeden vitasil vibronůž který se Andremu zasekl do levé nohy.
Ten druhý vitáhl opakovací blaster ale než stihl něco udělat byli u něj sithé kteří vikonali svou práci ochranky na výbornou.
Jste v pořádku pane?

Andre Relev

Malastar

"Ano, nemělo by to být nic vážného. Mockrát díky." poděkoval jsem svým ochráncům a vytáhl z kapsy svůj léčivý roztok, který se mi již tolikrát osvědčil a pokapal si jím ránu, která se po chvilce zacelila a bolest ustala. "Měli by jsme odsud odejít. Pokud jsou zde Jediové, tak by to nevěstilo nic dobrého..." a vydal jsem se na cestu k našim stíhačkám.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Malastere.

Když odešli od závodního kruhu cestou ke stíhačkám dohnal Andreho jaký Gran se slovy.
Koukal jsem že se o sebe umít postarat a vaši ochránci jsou dost dobří.

Andre Relev

Malastar

Otočil jsem se na něj a pohlédl mu do tváře. "Díky za pochvalu. Ale k věci. Určitě jste sem nepřišel jen kvůli chválení, ale kvůli něčemu jinému. O co tedy jde?" řekl jsem

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Malastere

Nic jen se divím že někdo tak silný zde nechodí bez své armády kterou máte jistě silnou že?
Řekl a podíval se na Andreho tázavým pohldem který jakoby říkal
Tak dělej není moc času

Andre Relev

Malastar

"Myslím, že by nebylo moudré vpochodovat do města s armádou. To bych tady mohl přistát rovnou s mým křižníkem." usmál jsem se a chystal se k odchodu. "Jestli se chceš ještě na něco zeptat, tak se ptej, jinak pujdu. Nemám zrovna času nazbyt...."

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Malastere

Skvělé křižník armáda vy určitě budete trošku mocnější než se na první pohled zdáte být že?
No nic nechcete nějakou pomocnou ruku?

Zeptal se muž a šel za Andrem a jeho doprovodem

Andre Relev

Malastar

Zastavil jsem se a podíval se na onoho "zájemce". "Dobře, pojďme ale do hangáru, tady a teď to není bezpečný" řekl jsem klidně a šel jsem k hangáru....

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Malastere-Hangár

Muž se rozhlédl a odešel za Andrem do hangáru kde si ihned všiml dvou stíhačů republiky.
A chcete říct že zde u republikových lodí je to bezpečné?
Zeptal se a koukal se jestli někde kolem nejsou kloni

Andre Relev

Malastar - hangár

"Hehe" zasmál jsem se. "Posádka těhle stíhaček je dávno po smrti včetně posádky celýho křižníku a ujišťuji tě, že nikde nebudeš více v bezpečí, než na našem křižníku." vysvětlil jsem mu situaci a dal se znova do řeči "Takže ty by ses k nám chtěl přidat, hmm? A co vlastně umíš nebo v čem vynikáš?" zeptal jsem se a sundal si svou mandaloriánskou helmu.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Malastere

Muž:No nevím ale určitě v něčem ano jsem blázen do výbušnin a ostřelování.
To bude asi vše co se tejče mích specialit

Jo a vlastsně kolik by to neslo?
Zeptal se ještě a podíval se na křižník

Andre Relev

Malastar - hangár

"Neřeknu ti přesnou částku. Budu ti platit tolik, kolik si zasloužíš, takže když se budeš válet na křižníku, tak ti dám maximálně oběd a vysadím tě někde ve vnějším okraji..." usmál jsem se a nasednul do své stíhačky...

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“