Jacen Ma'ase [LANCE]
Moderátor: Moderátoři
Re: Jacen Ma'ase [LANCE]
Tady se rozjela pěkná diskuze.. Každopádně já tu vidím dvě alternativy.. Zaprvné začít s učením tohoto stylu v pozdějším věku a započetí výcviku tedy také v pozdějším věku. Věřím tomu, že základy Juya by se padawan učit mohl, pokud by měl správně naladěného mistra, určitě by ho to neučil nikdo jiný jen tak z nudy, takže prostřednictvím mistra je možné toto promítnout. Nakonec se samozřejmě k této specialitě musí přihlédnotu a padawan bude náchylnější k propadnutí temné straně, což ho v důsledku může odchýlit od příběhu Jediho a může dovést do šedé zóny padlých jediů.

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.
- Gnost Kohn
- Mistr Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Později bych mu dal šanci se Juyo začít učit, ale jak jsem psal... chtělo by to aby už v té době byl příběhově Rytíř Jedi.. tj tak min. 18 let.. optimálně tak 22... a taky bych se díval na kvalitu příspěvků... je to samozřejmě na tobě, jenom radím.
//edit: nebo jak píše Tuky... to je taky možnost, ale mistr by musel postupovat opatrně.
//edit: nebo jak píše Tuky... to je taky možnost, ale mistr by musel postupovat opatrně.
Moderátor roku 2012, 2013, 2015

"Ó, padlý Cherube, mdlít ve práci
či muce - bídno vždy! tím jist však buď,
že dobrý čin již není úkol náš:
leč zlo vždy plodit pouhá naše slast!"
John Milton, Ztracený Ráj; kniha první, 157-160

"Ó, padlý Cherube, mdlít ve práci
či muce - bídno vždy! tím jist však buď,
že dobrý čin již není úkol náš:
leč zlo vždy plodit pouhá naše slast!"
John Milton, Ztracený Ráj; kniha první, 157-160
- Lance Skywalker
- Rytíř Jedi
V tomto bode sa však musí rozhodnúť hráč, keďže nemôžem rozhodnúť zaňho. Ak si chceš Juyo ponechať môžeš sa rozhodnúť či sa ho začneš učiť až neskôr (to ja už zariadim) alebo že ťa ho bude učiť vybraný majster pomaly od začiatku (to tiež môžem zariadiť).
Hotovo editováno
, nahrazeno za Ataru třebas později budu mít štěstí a někdo mě ho naučí 
Jen trochu offtopic Shisco prosímtě kde se mohu dočíst více o tom Juyu? Míním to jak jsi říkal, že bylo zapomenuté nikde na internetu jsem to nenašel? A moc rád bych se o tom dozvěděl víc.

Jen trochu offtopic Shisco prosímtě kde se mohu dočíst více o tom Juyu? Míním to jak jsi říkal, že bylo zapomenuté nikde na internetu jsem to nenašel? A moc rád bych se o tom dozvěděl víc.
"Passion, Peace, strength, knowledge, power, serenity, victory, harmony, freedom, the force."
"Welcome to Dromund Kaas, where freedom goes to die, and legends are forced on the galaxy."
- Lance Skywalker
- Rytíř Jedi
Tieto veci už patria do chatu alebo do súkromnej správy.
LOCK - dnes večer alebo behom víkendu založím výcvik
LOCK - dnes večer alebo behom víkendu založím výcvik
- Lance Skywalker
- Rytíř Jedi