2 z nich si něco zašeptali a třetí promluvil na Andreho
Tusken:Jistě luvíš o Htu'stovi ale mám špatné zprávy on s námi není bydlí v jedné jeskyni na sever odsud.
Jeli jsme přes obrovskýmy pouštěmi Tatooinu, cestou jsme míjeli různé houbové farmy i ostatní tábory Tuskenů. Po 30 minutách jsme dorazili k dotyčné jeskyni, kde by měl přebývat ten Tusken...
Když padawan dojel rozhlédl se a uviděl postavu jak odchází do jeskyně.
Rodian na něj houkl Hej ty nejsi Htu'st
Zeptal se a čekal
Když ty slova Tusken uslyšel otočil se
a šel směrem ke speedru
Jakmile se na nás otočil, tak jsem si radši připravil blaster, kdyby náhodou nastali potíže. "Chceme ti nabídnout práci pro mě na jedné lodi!" řekl jsem mu a popošel blíž k němu...
Pche o mě vám muselo říct to trio že?
Řekl Tusken a opřel se o speedr. Blaster můžete schovat. Kdybych vás chtěl zabít tak bych vás nechal oddělat už v táboře.
Tusken:Pche ....Tak mi řekni co potřebuješ a múžeme se dohodnout.
Řekl a podíval se na Sitha.
Sith seděl na sedadle ale stále měl ruku na světelném meči.
"Jsem námezdní lovec a jmenuji se Andrew Solvan. Pracuji pro jednoho nejmenovaného člověka a potřebuji pár lidí, co by mě pomáhali v těžkých úkolech. Odměna tě nemine." řekl jsem mu, ale dlouho jsem ho nenechal rozmýšlet a říkám "Myslím, že moje nabídka je více než velkorysá. Ubytování a zázemí na křižníku plus odměna je dobrý ne? Rozmýšlej se rychle..."
"Ten novej republikovej - Venator. Teď v období klonových válek to je pro Republiku nezbytná věc" odpověděl jsem mu a došlápl plyn až na podlahu, aby jsme byli na místě co nejdřív....
"Kéž bych tam měl armádu...Ten křižník jsem dobyl já sám. Málem jsem to nepřežil." odpověděl jsem a na obzoru se již rýsovalo město Mos Espa. "Tady na Tatooinu jsoz závody kluzáků, že jo? Chtěl jsem se sem kdysi podívat, ale edostal jsem se k tomu. Byl jsem na Malastaru - pěkný závody." řekl jsem a zavzpomínal současně...
Ano ano bývaj ale moc sázek zde neuděláš
Řekl Tusken a viskočil z Speedru když dojeli před kantýnu. Tady jste určitě našel ty tři že?
Zeptal se a udělal úšklebek