Jméno: Maylliene Darkstar
Titul: Padawan
Rasa: Člověk
Rok narození: Bude nepřímo v životopise
Planeta narození: Dantooine
Životopis postavy: Narodila jsem se na planetě Dantooine, kde moji rodiče jako většima místních obyvatel byli farmáři. Můj otec byl Jedi který opustil řád protože se zamiloval do mé matky mám ještě bratra ale cit pro Sílu jsem zdědila po otci sama. Můj otec to poznal velmi brzy a snažil se mě podpořit přibližně ve 2 letech jsem byla přijata k Řádu Jediů kde jsem nejdříve začala jakou “youngling” pod vedením mistra Yody ze všema. Byla jsem zrovna na planetě Tatooine když lord Vader a 501. legie zaůtočili během Rozkazu 66 na chrám Jediů, klony jsem s sebou neměla tutíž se mi povedlo dostat do bezpečí. Nějakou dobu jsem šla po lordu Vaderovi ale pak jsem se stala normálně padawanem. Během invaze na chrám mi bylo 12 let, teď mi je 17.
Barva čepele: Modrá (Jedi Guardian)
Světelný meč: Single blade (jedočepelový)
Styl boje se světelným mečem: Ataru form IV (jako Ahsoka Tano) nejpoužívanější akorát jen s 1 mečem.
Schopnosti: Vysoké skoky, telekineze, vycítění Síly (poznam když je blízko mě citlivý jedinec), ovládání mysli (omezené zatím) ,učím se ty ostatní.
Schopnosti jako rytíř Jedi, Sith... : Telekineze na velké úrovni, telepatie, vydění skrz věci, léčení a bojová meditace (omezeně ne tak rozvinutá jako mistr Yoda)
Vzhled, poznámky: Není moc vysoká asi jen 160 cm ale o to více umí být nenápadná a velmi snadno splyne z davem. Mám blond vlasy (pro představu bude dodána fotka).
Rozsah znalostí o SW: Star Wars film (obě trilogie), the clone wars (originál i ty co běži teď), the force unleashed, wookieepedia (tam jsem pořád), několik knih (např. Luke Skywalker a stíny Mindoru, Bludná planeta, dobrodružství Luka Skywalkera, Cesta Osudu, ...), komixy, obrázkový slovník s 1. episody, ...
Odhadovaná častost hraní: Budu sem chodit každý den (snažím se na textovky to dodržovat), záleží na náladě ... jen vtip budu psát.
Kontakt: 364 415 368 (ICQ), e-mail: Rajtikova@seznam.cz, Skype: skaara15
Fotka pro lepší představu