Bol slnečný deň. Klasické počasie ake bolo na Coruscante bežné. Deň bol taký ako každý iný v chráme. Tréning - Raňajky - Tréning - Obed - Tréning - Večera - Tréning - Večerný oddych a takto sa to točilo už celé roky. Ty si sa vracal so svojimi priateľmi - Delo a Alaye - z obedu, naspäť do svojej izby, kde ste si dáte pár minút siestu a potom sa dáte zase na makačku.
Vstúpili ste do svojej izby a každý sa z chuti hodil na svoju posteľ. Boli ste radi za každú minútu relaxu a odpočinku. V miestnosti na chvíľu zavládlo ticho, no potom ho tvoj priatel Delo prerušil.
Teba čaká dneska veľký deň však, Plo. Mal by si dostať nového Majstra.
Riekol zvedevo Delo. Klasický človek. On bol strašný kecal. Mali ste od neho pokoj jedine vtedy ak nebol práve s vami v miestnosti. Potom sa do debaty pridala aj Alaye.
Vážne, to je pravda. Aké máš z toho pocity Plo?
Spýtala sa Ayle. Ayle bola veľmi inteligentný Twi'Lečka, ktorá radšej namiesto hrubých bojov, vždy použila Sílu.
Vyzeralo to tak že sa znovu začne u vás na izbe debatný kružok, ktorý bude viesť Delo.
----------------------------------------------------------
Tak pre začiatok: Nebráň sa myšlienkam, spomienkam, kľudne pridaj nejaký flash back. Mám radšej dlhšie odpovede, takže neboj sa rozpísať. Neobmedzuj sa na koniec mojej odpovede, ale reaguj na všetko, nijak sa neobmedzuj. Nehraj za iné postavy a ani sa nejako nesnaž ovplyvňovať okolie - od toho som tu ja

Tak prajem veľa zábavy a šťastia.