Mise pro hráče Andre Solvan

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Andre Relev

Příspěvek od Andre Relev »

Křižník

"Ach ano, ještě že tě tu mám R4. A jsou to NAŠE peníze, bez tebe bych to tu nezvládnul. Jakmile přistaneme, objednám ti toho nejlepšího čističe a nejlepší servis s olejovou lázní." usmál jsem se a vstoupili jsme do hyperprostoru...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Křižník

Při cestě hyperprostorem R4 hledal kde přistát.
Pak našel planinu poblíž té budovy kde tenkrát byl.

Andre Relev

Korriban

Přistáli jsme hladce. Vystoupili jsme a naproti nám již šel celý uvítací výbor v čele s Kharem.

"Zdravím tě Khare. Jak vidíš, úkol je splněn."
řekl jsem pyšně a ukázal jsem na republikový křižník za mnou....

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

korriban

Khar vipadal nadšeně.
Doufám že jsi zabil senátora?
Zeptal se a ukázal na něj svým kostnatým prstem který nevěstil nic dobrého za naúspěch

Andre Relev

Korriban

"Zabil jsem celou posádku lodi, senátora i jeho doprovod." chvilku jsem se odmlčel a znovu jsem spustil "Při bitvě jsem přišel o stíhačku. Jinak mrtvoly najdete různě poházené v lodi..."

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Korriban

Khar skvělé ale tím ještě tvůj úkol nekončím nabízím ti práci u mě ale sežeň si posádku pro tůj křižník.
Tady máš kartu s kredity kdekoli si vyber kolik budeš potřebovat aby jsi sehnal ty nejlepší z nejlepších.

Tak co ty na to?

Andre Relev

Korriban

"Tak co R4? Jdem do toho?" zeptal jsem se, ale ani jsem tak nechtěl odpověď a hned jsem řekl "Jdem do toho!"...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Korriban

Khar:Skvělé vítej Sithském impériu Tady máš dva mé pobočníky
řekl.
a k Andremu přešli Zabrak a Rodian
Khar:Měl by jsi mít tak 10 dobrých vražedníků a droidy ti dodám.

Andre Relev

Korriban

"Dobře, díky" a potřasl jsem si rukama s obouma Sithama. Poprvé budu velet svojí menší armádě.... pomyslel jsem si.

"S hledáním začneme na Tatooinu v Mos Espa, tam je podobných vrahů dost..."

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

korriban

Rodian a Zabrak vešli mlčky do lodě a čekaly na rozkaz.
Khar se ještě ozval
Chcete už nějaké droidy?

Andre Relev

Korriban

"Na údržbu a obranu lodě by se hodili. Kolik jich je k dispozici?" usmál jsem se a podíval se na netrpělivého R4...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Korriban

Máme 100 drodů pěchota 20 bitevních a na udržbu mužem dát 10 udržbářských droidů

Řekl Khar a byl připraven poslat pro droidy které nabídl

Andre Relev

Korriban

"Jo to bude stačit. Díky." poděkoval jsem, nasadil si Mandaloriánskou helmu a odešel do lodi zkontrolovat systémy, doplnit zásoby a trochu tu loď i modifikovat...

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Korriban

Sithové šli stále za Andrem.
Když byli droidi naložnei v místnosti hangáru kde nebyla žádná loď.
Přišel jeden muž kterého Andre neznal.
Ahoj jsem Kui mám na starost všechny droidy jsem k vašim službám všichni droidi naloděni múžeme letět.

Andre Relev

Korriban

"Dobře. Trochu jsem doladil některé systémy, takže by během cesty neměli nastat potíže. Připravte některé droidy údržbáře, ať se postarají o nezbytný chod lodi." a šel jsem za Kharem se zeptat "Kam mám letět teď?"

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“