Nahnul jsem stíhačku od 90° a vletěl jsem do hangáru. Zmáčknul jsem tlačítko Power off a flákli jsme s sebou o podlahu hangáru. Rychle jsem vyskočil a začal pálit po těch lidech....
Dva jediové Andremu znepříjemnili práci tak že se na něj vrhli a jednomu se povedlo seknout ho do levé nohy.
Wookie mezitím v doprovodu 3 republikových vojáků utekl někam dál do lodi.
Vipadalo to že tito jediov jsou silnější než všichni jedennahnul prstem a oheň se obrátil proti svému majiteli.
Druhý jedi viskočil a dopadával s mečem napřaženým na vbodnutí
Uskočil jsem před ohněm a tudíž i před útočícím Jediem. Potom jsem nasednul do stíhačky, zmáčknul Throw off all bombs značící vyhození všech bomb, raket a podobných věcí a načasoval jsem výbuch na 4,5 sekund, vzlétnul jsem a spustil palbu za účelem rozstřílení dveří u hangáru....
Dveře se mu podařit roztřílelo jenže byl tak zmatený že to byli dveře dál do křižníku ted už nebylo cesty zpět tak tedy viskočil vletěl dal do dveří a za ním se ozval výbuch
Cítil jsem jak se loď zachvěla a pomalu klesala dolů. "Sakra, já sundal křižník" zasmál jsem se a vydal jsem se výtahem do posledního patra lodi, kde je můstek a senátor....
Lo´d začala klesat velmi pomalu.
Senátor byl na můstrku opevněn s 2 tými klonových vojáku při čemž jeden tým měl 20 vojáků
Spolu s nimi zde byli 2 Senátorovi strážní.
Granáty vybouchli a Andre vešel do kouře ale tam ho přivítali střely z blasterů od republikových vojáků.
Museli mít nějaké senory díky nimž viděli i v kouři a neměl na ně učinek te oslepovací granát.
Hodil jsem za sebe ještě poslední granát a dál střílel po klonech...
"Neměl jsem se do toho vůbec plést. Takovou práci jsem ještě nikdy nedostal. Dostat se do rozporu s republikou v takovýmhle rozsahu...to snad ani není pravda" a dál jsem přemýšlel o svých rozhodnutích...
Za Andrem se ozvalo Wookiejské zaskřehotání a jedna paže se dokutálela až k němu.
Stále tam ale slyšel kroky.
Vojáci začali postupovat blíže k němu aby si užili jeho zničení.
Vyskočil jse zpoza mrtvol a začal jsem flambovat klony plamenometem, potom jsem se přesunul k rohu, vykouknul jsem a začal jsem kropit laserem vše co bylo v té chodbě za rohem....