Corusant - Kasárna
Nakloníš se doprava a nepřítel zaškobrtne a padne na kolena.. avšak úder do žaludku způsobil akorát to že prudce vydechl, jelikož se úder zastavil o břišní svaly, na druhou stranu úder cítil a pustil tě, nejspíše pro změnu úchopu, nebo z tisíců dalších důvodů.
Máš tak sekundu na zkouknutí situace..
V dálce vidíš Zurella jak... letí vzduchem a na něho okamžitě skáče jeho prozatimní nepřítel.. A nejspíše směrem k nemřátelskému bunkru, jelikož je to na druhou stranu od vašeho leží postava a další běží směrem k němu.. nejspíše Toras.
Tebe ovšem zase začal zajímat tvůj obří soupeř, který teď míří k vašemu bunkru... začínáte se bořit do sněhu který teď dosahuje nějakých 13cm nad kotník.
Kolenem bys ho sejmul líp.. na druhou stranu to není nejhorší taktika... ale pěstí do žaludku sejmeš spíš nějakýho netrénovanýho hubeňoura/alkoholika na někoho kdo posiluje/dělá bojovej sport/ se aspoň mlátí a vydrží, to větší efekt nemá, protože se ne vždycky trefíš, například kolenem je to lepší, ale pořád to málo kdy člověka sejme... uplatňuj spíš strhy, podmety, stážej na zem a k tomu do člověka buš co to jde
tak to dělám já... ještě se hodí hlavu pod rameno aneb škrtící zlom vaz technika a kop kolenem do břicha, ale blbě škubneš a je po borcovi... tohle se musí cvičit stačí zaškobrtnout a užs mu zlomil vaz ...
píšu jenom jako příklad...
No... já jsem tady dva roky moderuju mám pocit od února..
Akademie blbne všem, ale zdá se mě že už ne tolik...