Jakmile jsi vyhodnotil získaná data, rozhodl jsi se o ně štědře podělit a to nehledě na pozdní čas. Mezitím jsi nalistoval deník svého cíle, jehož úplně poslední záznam byl narušen. Ale to se již nedalo říct o těch předchozích - předposlední popisující, jak musel násilně přimět ke spolupráci jednoho technika kvůli opravě své lodi. Předtím popisoval potíže, které měl, když odlétal z Coruscantu. Mezitím se ustálilo spojení s majorem, kterému jsi ihned nahlásil svůj objev.
Takže jste získal nějaké informace ?
pronesl major a hlasitě si zívnul, byť se pokoušel to skrýt, aby nepůsobil příliš nezdvořile.
A kdy k tomu má dojít ? Zápasy nezačínají dříve, než po poledním ...
poznamenal major, zatímco jsi nalezl další záznam v deníku, který tě však zajímal o mnoho více. Byl to záznam ze dne, kdy jsi se s oním útočníkem střetnul.
Kód: Vybrat vše
... atentát na senátora Makeleho byl absolutní katastrofa. Nejvíce mě se*e, že jsem za to nedostal zaplaceno předem. Sice jsem toho senátora zranil, ale ne dostatečně. Zabránil mi v tom nějakej pitomej Jedi ... no, spíš taková atrapa Jediho. Ani se nedivím, že těm pošukům se svítícíma klackama všichni přestávají věřit a radši si najmou chlapy s pořádnými kvéry. Jenom škoda, že jsem ho nemohl nakopat do toho jeho tlustého Jediského zadku, ale fakt, že jsem mu pláchnul mi bude muset na nějaký čas stačit ...