Cože to vlastně je ? Není to nic složitého - jde o to napsat dopis vybrané postavě v kanonickém(pro jistotu !) univerzu Star Wars. Ale nejde o ledajaký dopis ! Dopis musí být obdivný(z pohledu vroucího fanouška) nebo milostný(tajný ctitel(nemusí být tajný)), takže nyní máte jedinečnou možnost napsat dopis své oblíbené postavě !
Pro koho je to soutěž ? Pro všechny bez rozdílu národa, pohlaví, věku. Nebudu hodnotit pouze kvalitu zpracování, ale především nápad a jistou míru originality - takže se nemusíte bát zkušených pisatelů(já nesoutěžím, já porotcuju), hlavně nemusí se vůbec zúčastnit a když už, tak na ně budu tvrdší(ale pšt, neříkejte jim to !) i z hlediska formy. Takže to zkuste klidně všichni !
A co z toho ? Vítěz dostane za 1, speciální hodnost a za 2, (pokud dá po domluvě adresu) tak mu osobně pošlu speciální diplom, který osobně vytvořím ! a za 3, Čestný zápis do síně slávy
Podmínky ? Nutno dodržet některé dopisní náležitosti - úvodní oslovení, rozloučení, adresu příjemce (si vymyslete, např: Jordi Linx, Chrám Jedi 1, Coruscant). Rozsahem si nežádám nic dlouhého, ale zase nic extrémně krátkého, prostě rozumný dopis.
Kam zveřejnit ? Do tohoto tématu jako normální odpověď

Do kdy ? Není to nic složitého a nemusí to být stopadesátistránková esej, tudíž mi jako ideální termín přijde den, kdy se slaví Valentýn, tedy 14.-ho Února.
Upozornění: Pro naplnění kvóty očekávám alespoň tři soutěžní příspěvky od tří různých uživatelů !