Domlouvání zápasů
Moderátor: Moderátoři
vzhledem k faktu, že lidé na mém seznamu stále nemají čas, udělám tedy krok stranou a vyzívám tím Peara.
Budeš mít dost odvahy a postavit se Rudé gardě?
Budeš mít dost odvahy a postavit se Rudé gardě?
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
to se ještě ukáže kdo nakonec bude polikat prach arény.
Hledáme tedy odvážného a ochotného modera který nás povede.
Hledáme tedy odvážného a ochotného modera který nás povede.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
- Jordi Linx
- Administrator
- Discord: Yoshi#2991
- Kontaktovat uživatele:
Xavier, Pear: ... takže se vás tedy ujmu já, Xav se sice ptal nějaké dva týdny zpátky, ale měl jsem toho docela dost a i když to není ani teď nejslavnější, tak pokud budete chtít bojovat, jsem tu.
Otázky: Nějaká specifická pravidla ? A jaké arény byste rádi ?
Otázky: Nějaká specifická pravidla ? A jaké arény byste rádi ?
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

- Jordi Linx
- Administrator
- Discord: Yoshi#2991
- Kontaktovat uživatele:
vzhledem k tomu že aréně nehodlám dát pokoj je tu další výzva
vyzývaným je tukan
důvod je prostý, je to admin a já hodlám v arnénězničit i adminy
vyzývaným je tukan
důvod je prostý, je to admin a já hodlám v arnénězničit i adminy
Xavier: výzvu přijímám, i když předpokládám, že z takového boje nemůžu vyjít vítězně. Nejsem si ale úplně jist v jak krátkém časovém horizontu budu schopen zformulovat nějakou vhodnou postavu pro bojovou arénu a kdy budu moct začít se soubojem, protože se mi teď času moc nedostává a zanedbávám již delší dobu jak svoje adminské, tak i hráčské povinnosti. Proto bych to viděl spíše na souboj někdy v budoucnosti.

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.
Tímto tedy vyzývám pedra na souboj
Důvod: Starší bráchové musí ukazovat nadvládu.
Používám mého Eraxe jako postavu.
Arénu nechávám na pedrovi, ale prosím NE větrný most.
Důvod: Starší bráchové musí ukazovat nadvládu.
Používám mého Eraxe jako postavu.
Arénu nechávám na pedrovi, ale prosím NE větrný most.
Po dvou věcech touží pravý muž- po nebezpečí a hře. Proto hledá ženu- nejnebezpečnější to hračku.
-Friedrich Nietzsche
Existuje jen jedno dobro, a to je vědění. Existuje jen jedno zlo, a to je nevědomost.
-Sókratés
Každý génius má v sobě trochu šílenství.
-Aristotéles
-Friedrich Nietzsche
Existuje jen jedno dobro, a to je vědění. Existuje jen jedno zlo, a to je nevědomost.
-Sókratés
-Aristotéles
Tímto taky vyzývám Tukana na souboj.
Důvod: Zakázal mi můj původní nick
Jako postavu si beru Eraxe a byl bych rád kdybychom jako arénu měli Soubojovou arénu na Selonii, ale pod domluvě klidně jinou.
Důvod: Zakázal mi můj původní nick
Jako postavu si beru Eraxe a byl bych rád kdybychom jako arénu měli Soubojovou arénu na Selonii, ale pod domluvě klidně jinou.
Po dvou věcech touží pravý muž- po nebezpečí a hře. Proto hledá ženu- nejnebezpečnější to hračku.
-Friedrich Nietzsche
-Sókratés
-Aristotéles
-Friedrich Nietzsche
-Sókratés
-Aristotéles
Ian: Tvoji výzvu přijímám, ale prvního mám na řadě Xaviera a k tomu jsem se bohužel taky ještě nedostal, takže možná někdy časem...

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.