Titul: Padawan
Rasa: Člověk
Planeta narození: Tatooine
Životopis postavy: Narodil jsem se na Tatooinu, a vychovávala mě matka. Otec zemřel při psaní jedné jeho knihy. Psal encyklopedii galaxie a při psaní dostal vztek na moji matku, když šla do jeho pokoje, aby se ho zeptala na pár věcí. Otec byl na nás často surový a moji matku i mě mlátil. Když se ho zeptala, vykřikl, ař ho nechá na pokoji, že musí dopsat knihu, byl sprostý a urážel jí nepředstavitelným způsobem. Ona se pochopitelně taky naštvala a vzala do ruky jednu z jeho knih a praštila ho po hlavě. Otec narazil rukou na jeho rozbitý ruční blaster a ten se nárazem spustil. Strelil ho těsně kolem hlavy ( Xavier: Tohle je ještě lepší co ?

Zastřelil zloděje. Mezi tím, kdy byla matka v nemocnici, se náš známý, který byl kupodivu náš zachránce, a matka domluvili, komu mě svěří do péče, než se matka uzdraví. On si mě vzít nemohl, protože měl malý byt a neměl dost peněz ani na uživení sebe. Jednoho dne se mu vnukl nápad. Zná jednoho jedie, který sem po pár dnech přiletěl a vyzkoušel na mě různé testy. Vypadalo to, že ve mě něco našel. Při pár testech jsem dokázal věci, které jsem jindy nedokázal. Objevil ve mě cit pro sílu a odvedl si mě s povolením mé matky na Copruscant, kde mě začali cvičit.
Barva čepele: Modrá
Světelný meč: Jedno čepelový
Styl boje s mečem: Makashi
Schopnosti: Rychlý, obratný a svéhlavý
Schopnosti jako rytíř jedi: Pohyb s více těžkými předměty zapomocí síly
Poznámky: Hnědé vlasy, modré oči, 183 cm 79 kg
Rozsach znalostí o SW: Ep. 1-6 + pár encyklopedií o postavách a vozidlech a plavidlech + nějaké znalosti z internetových stránek atd. + abeceda star wars písma ( teď si nemůžu vzpomenout na název řeči, kterou mluví )
Kontakt: kartalar@seznam.cz