Výcvik pro Darth Unara(Joster Anur aka Nameless)

Zde jsou umístěny všechny dokončené výcviky.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Darth Unar
Učedník
Učedník

Příspěvek od Darth Unar »

Korriban, Antická jeskyně:

Skočil jsem,ale nedopadl jsem tak jak jsem mel v plánu. Skoro jen náhodou jsem se chytil sloupu.
Naneštěstí jsem také utržil své první zranění nejspíš jsem měl zlomené žebro.
.. Výborně konečně máš cos chtěl .. řeknu si
.. Co teď?? ..
.. Nemůžu tady přeci zůstat dolů asi taky jít nemůžu no musím lézt nahoru...
Pomalu zvednu hlavu a podívám se jak vysoko budu muset vylézt jsou to dobré dva metry.
Jiná cesta z toho sloupu nevedla.
Díky té bolesti jsem měl zpátky své vnímání.
.. Musím se zbavit té bolesti ..
Silou se nechá i léčit to jsem moc dobře věděl. V chrámu jedi nás to učili,ale je to obtížná disciplína.
Mě se povedlo zahojit jen zranění o velikosti řezné rány .. Moje poranění bude asi horší než řezná rána...U zranění jako zlomená ruka jsem dokázal odstranit jen bolest.
.. Ale i tak bych mohl odstranit alespoň tu bolest ..
Zároveň je pravdou že v chrámu jsem nemohl použít temnou stranu síly. Pokud k léčení využiji temnou stranu síly je mnohem větší naděje že uspěji.
.. Abych se mohl vyléčit musím se dostat na bezpečnější místo ..
Budu muset vylézt na vrcholek sloupu a tam se pokusím vyléčit.
Ještě jednou se podívám nahoru a na sloupu najdu místa kde se můžu zachytit a pak pomalu začnu lézt nahoru k vrcholku sloupu. Není to jednoduché pořád musím ignorovat bolest.
Až vylezu nahoru tak se uvelebím do meditační polohy a pokusím si vyléčit to zranění.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

I přes bolest, která tě sužuje a nemá v plánu jen tak ustoupit, se začneš škrábat nahoru. Cítíš, že je obtížnější hýbat pořádně s rukama a tak se snažíš veškerou váhu přenášet na nohy, jak jen je to možné. A tak se přes různé chyty přecejenom vyškrábeš na vrchol sloupu, který naštěstí nebyl až tak vysoko. Když jsi se na vrcholku uvelebil v nějaké jakžtakž pohodlné pozici, kdy ti nehrozil pád dolů, zahájil jsi o pokus vedoucí k hojivému transu. Hodlal jsi se spolehnout především na temnou stranu Sílu a agresivně jsi tak nutil tělo k vyléčení se. Po deseti minutách přecejen bolest odezněla, ale pohyb rukou byl pořád omezený - nemohl jsi pořádně rozpažit, ani složit před hrudníkem, to tedy znamenalo, že se ti nějakým způsobem povedlo nejspíše potlačit pouze bolest. Ale pořád to bylo o mnoho lepší než předtím - druhou mnohem pozitivnější zprávou pro tebe bylo, že už konečně odeznělo omámení, ale o to ostřeji jsi nyní svým čichem vnímal zápach ze spoda jeskyně. Naštěstí jsi byl již trochu obrněn i proti tomu. Nyní bylo potřeba dostat se dál z tohoto sloupu na druhou stranu mostu, což bylo ještě nějakých patnáct metrů, i když se to zdálo o něco méně, než z druhé strany na sloup.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Darth Unar
Učedník
Učedník

Poté co jsme se vyškrábal na vrcholek sloupu a pokusil o své uzdravení. Při kterém jsem měl až neočekávaný úspěch. Sice jsem pořádně rozpažit ani natáhnou ruce což znamenalo že použití mojí tyče je pro mě prakticky nemožné.
.. Budu muset používat jen jednu čepel .. pomyslím si
Ale zrovna tohle nebylo v této chvíli to nejdůležitější mím hlavním problémem bylo jak a kam pokračovat. Nabídly se mi dvě volby:
1.budu pokračovat dál
2.vrátím se zpátky
První mi připadal jednoduší přeci jenom pokud půjdu zpátky budu muset prolézat tou sutí kterou sem v chodbách nahromadil.
Rozhodnutí padlo budu pokračovat dá. Normálně bych řekl že to rozhodnutí padlo díky mé aroganci,ale teď v tom arogance nehrála roli. Spíš to byla touha po poznání těchto jeskyní.
Zdálo se mi že pokud tudy vedl most který vypadal dost honosně alespoň dříve tak ta cesta musela někam vést.
.. Možná hrobka .. Co by také bylo tak hluboko v jeskyních
.. Nebo jen stará část akademie která se používala před staletími..
Tak či tak jsem musel pokračovat dál. Lákala mě myšlenka že bych našel hrobku pradávného Sitha.
Nebo se potka s jeho duchem možná by mě něco naučil možná bych se mohl stát nástrojem jeho moci. Ale také byla pravda že tu klidně nějaký sith mohl žít. S pomocí temné strany síly se nechá přežít dlouho.
.. Přemýšlení o tom co je tam dál je asi k ničemu lepší bude když se podívám sám. ..
Podívám se dopředu na místo kde opět začíná most
.. Tam se musím dostat ..
pomalu jsem se postavil na sloup a zavřel oči. Moje mysl a vnímání nebylo takhle čisté už dlouho. Uklidnil jsem se a za pomoci síly zmapovat prostředí. Síla my ukázala ja k mám pokračovat dál.
Otevřel jsem pomalu oči a silou zesíleným skokem jsem vyrazil k funkční části mostu.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Spokojen s pokusem o léčivý trans jsi se rozhodl pokračovat dál, tedy kupředu na druhou část mostu. Řádně jsi si prohlédnul nejvhodnější místo doskoku a pomohl sis i Sílou, takže nezbývalo, než se řádně odrazit. Oproti minule jsi neměl možnost rozběhu, ale naproti tomu byla vzdálenost kratší. Připravil jsi se a s pomocí Síly se odrazil, co to šlo. I přes veškerou snahu, to opět nešlo podle plánu - zranění žeber, nedostatečný rozběh a příliš velká vzdálenost, to všechno se podepsalo na tom, že tvůj let byl kratší. Asi o půl metru, přesto ti to stačilo na to jsi se zachytil rukama a zhoupnul se. Pocítil jsi pnutí ve své hrudi, takže to nebylo zrovna nejlepší pro tvůj hrudník, přesto jsi se pevně držel a po tom, co jsi se ustálil ze zhoupnutí, jsi se s trochou námahy vyškrábal nahoru. Po krátké kontrole se naštěstí nezdálo, že by sis nějak své zranění zhoršil, ale vzhledem k potlačení bolesti se to těžko dalo objektivně posoudit. Byl jsi však již na konci druhé strany mostu, který se dál táhnul jeskyní. Most byl místy rozpadlý, ale již nebylo potřeba nic dalšího přeskakovat a mohl jsi tedy pokračovat dál. Místy jsi dokonce mohl vidět některé sochy, které ti však bez bližšího průzkumu nic neprozradily, stejně jako jsi netušil, kde je konec tohoto mostu.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Darth Unar
Učedník
Učedník

Můj skok opět nedopadl nejlépe nejspíš kuli zranění ale s tím jsem nemohl nic dělat. Byl jsem na druhé straně mostu sice za vysokou cenu ale byl jsem tam. Druhá strana mostu byla trochu jiná místy na něm byly schody a také byl místy rozpadlý.
.. Štěstí že už nemusím nic přeskakovat ..
Bohužel jsem měl zatím jen smůlu kvůli těm žebrům jsem nemohl pořádně hýbat rukama a to pro mě znamenalo že nemohu používat svoji tyč natož při boji používat akrobatické prvky.
Neměl jsem moc na výběr musel jsem upravit svoji techniku boje budu muset použít svůj druhý meč který mám v batohu byl jedno čepelový a velice precizní. Vyráběl jsem ho ještě na u Jediu byly v něm samé kvalitní součástky. Původně v něm byl modrý krystal ale po příjezdu na Korriban jsem do něj vsadil červený Syntetický krystal.
Tenhle meč jsem používal než jsem si dodělal svoji tyč. Byla sice kvalitní,ale tenhle meč byl lepší. Na svoji tyč jsem dostal jen standartní díly. Kdežto v tomhle meči byly součástky mnohem lepší můj mistr mi pomohl získat díly které byly k dostání jen starším studentům.
.. Musím pokračovat dál tohle nikam nevede ..
Sundám si batoh a vyndám z něj svůj druhý meč a zavěsím ho na opasek.
.. Také bych tam měl uklidit svoji tyč … uložím ji do batohu se slovy .. Tady ti bude líp ..
A batoh zavřu a dám na záda.
.. Měl bych vyrazit dál .. vezmu svůj náhradní meč do ruky zapnu ho a pokračuji dál v cestě. Půjdu dál po mostě až na konec cítím že tam je můj cíl.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Jednou z prvních věcí, které jsi provedl po doskoku, byla záměna světelných mečů, kdy jsi místo světelné tyče vytáhnul běžný světelný meč a rozžhnul jsi jeho rudou čepel, která hned ozářila tvé okolí. Když bylo vše přichystáno, tak jsi vyrazil kupředu - minul jsi několik děr a během jednoho vyhýbání jsi se dostal blíže k jedné soše, která ještě stála na hraně zábradlí. Byla však z části poškozená a nebyla nijak označená, tudíž jsi nemohl zjistit, čí ta socha byla. Jediné, co jsi mohl s jistotou říct byl fakt, že jejím vzorem nebyl člověk, vlastně to byl druh, který jsi doposud neviděl, ale jeho oblečení, agresivní výraz ve tváři a kámenný válec, jehož část byla odlomena, visící na opasku, prozrazovaly, že se jedná o uživatele Síly. Rozptylování sis však nemohl připustit a pokračoval jsi tedy dál po mostě. Takhle jsi kráčel skoro celou půlhodinu, než jsi dorazil na konec mostu a zároveň i jeskyně. Před se tebou se tyčily mohutné kamenné dveře, jenž tě velikostně mnohonásobně přesahovaly a před nimi stály dvě sochy dávných sithských tvorů - leviathana a válečná hydra, tvorové jež byli vyvoláni za nejmocnější sithské alchymie.

Obrázek

Darth Unar
Učedník
Učedník

Přejdu celý most a na jeho konci najdu velké kamenné dveře vedle kterých stály sochy pradávných mocných tvorů.
.. Fuj co to zase je?? Nejdřív díra v mostě a teď zase nějaký potvory. Tohle není normální kam vlezu tam se mi pořád něco děje. Že já nezůstal u Jediu tam bych měl klid a nohy v teple. ..
Znovu se podívám na dveře a začnu přemýšlet co to vedle nich stojí. Po nějaké době mi došlo co vlastně vidím na jedné straně byla Leviathana a na straně druhé válečná hydra.
.. Zupér konečně nějaká výzva. Jakoby toho nebylo málo. ..
Musel jsem si dát dohromady co o těch potvorách vím.
Leviathana:
No podle toho co vím tak už dávno zmizely z galaxie. Pouze se objevují na Corbosu.
To znamená že tady nebudou. Ale také se říká že je stvořil Karness Muur možná že tohle je jeho hrobka.
Battle hydra:
Jsou něco jako draci mají dvě hlavy,kožená křídla a bodec na ocasu. Jejich zaručená slabina bude useknutí hlavy. Ale podle toho co si pamatuji z hodin neútočí bez přitomnosti svého vlastníka. A taky se nechají vylákat temnou stranou síly.
Nejdříve bych měl prozkoumat dveře a to co je za nima silou a pak zjistit jak se nejlépe nechají otevřít.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Po chvilce úvah nad dvěma sochami před dveřmi se rozhodneš k nim přistoupit a začneš je prozkoumávat. Dokonce se rozhodneš použít i Sílu, aby jsi zjistil, co by se mohlo nacházet za dveřmi. Jenomže, ať jsi se snažil sebevíc, tak se ti o tom, co je na druhé straně dveří nepodařilo vůbec nic zjistit, ani sebemenší tušení - bylo to jako by ti Síla o tom místě nechtěla nic říct. Také se zdálo, že běžným postupem dveře neotevřeš, na to abys je otevřel obyčejným zatlačením či přitažením. A po zkušenosti, kdy ti Síla neodpověděla na zjištění obsahu za dveřmi, tě popadlo tušení, kdy by nezapůsobila i na dveře samotné. Nikde jsi také nenašel nic, co by vypadalo jako mechanismu uvádějící dveře do pohybu, žádná klika, tlačítko, prostě nic. Byly tu jenom dveře před tebou a dvojice soch po každé straně zhruba pět metrů před dveřmi. Další postup tedy nebyl příliš jasný, ale doposud jsi nenašel žádnou stopu po onom studentovi, o jehož příslušenství tě požádala, stejně jako po žádném dalším studentovi.

Obrázek

Darth Unar
Učedník
Učedník

Pokusil jsem se najít způsob jak otevřít dveře,ale marně. Chvilku jsem přemýšlel a pak ke mně přišla taková divná myšlenka.
.. Co když mě sem hvězda poslala nazdařbůh?? Abych se mě zabila?? ..
Měl jsem takový pocit že pokud šel ten student hlavním vchodem tak ho ani nemohu podkat.
.. Ale to je teď jedno musím otevřít ty dveře ..
Pokud ty dveře nejdou otevřít silou jakože jsou proti ní nějak chráněny.
.. Hmm ale proč jsou ty sochy tak daleko od těch dveří ?? ..
Určitě to má nějakou spojitost s otevřením těch vrat. Neviděl jsem žádný důvod proč by byly sochy tak daleko.
.. Myslím že to bude ten klíč. Nejspíš stačí posunou ty sochy na své místo u dveří
..
Podívám se na sochy .. Tohle bude fungovat .. Zaměřím sílu na ně sílu a pokouším se je posunout na jejich právoplatné místu po stranách dveří.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Po chvilce uvažování se rozhodneš, že klíčem k otevření těchto velkých dveří je dvojice soch na podstavcích, jež stály před dveřmi. Po chvilce se nakonec rozhodneš se se sochami pokusit pohnout. Soustředíš se na Sílu a zatlačíš na sochu leviathana, ale místo toho, aby se jakkoliv pohla, se k tobě vrátí odrážená vlna Síly úměrná síle věnované do přesunu, což tě odhodilo až na dveře, na nichž sis ustlal zády. Po krátkém vzpamatování jsi udělal několik kroků dopředu, aby sis obě sochy prohlédnul, ale když jsi stanul mezi nimi, tak tě chytila, pro běžného smrtelníka, neviditelná síla. Ty jsi však moc dobře poznal, že jsi byl držen pomocí Síly, otázkou však bylo kým. Náhle se trochu otřásla země, aby se obě sochy, které byly vzhledem k okolí podivně zachovalé, natočily směrem k sobě - a vlastně i tobě, protože jsi byl držen mezi nimi. Oběma se zničehonic rozžhnuly oči do ruda a hlavy se jim decentně naklonily níže.
Kdo se opovažuje vstoupit na posvátnou půdu !
ozval se hluboký hlas, jenž jakoby vycházel zároveň z obou soch. Měl poněkud děsivý podtón.

Obrázek

Darth Unar
Učedník
Učedník

Pokusil jsem se sochy posunout ale bezúspěšně. Byl jsem lapen silou a nemohl jsem se pohnout.Obě sochy se ke mně otočily a pronesly stejný strašidelným hlasem Kdo se opovažuje vstoupit na posvátnou půdu !
Nejdříve jsem se vylekal a až po chvilce si uvědomil co se vlastně stalo. Teď už jsem byl úplně přesvědčen že stojím u vstupu u nějaké hrobky. Otázkou bylo čí??
.. Všichni mocní shitové měli hrobky v údolí. No je možné že v údolí už jsem přeci jenom jsem už ušel pěkný kus cesty ..
Ale zrovna teď nebyl čas na to abych hádal s kým mám tu čest mluvit.
.. Musím odpovědět na tu otázku ..
Na posvátnou půdu se opovažuje vstoupit Joster Anur jsem studentem akademie která je na povrchu. Můj pane.
Pronesu tato slova a skloním hlavu a čekám na odpověď.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Korriban, Antické jeskyně:
V zajetí soch, které působily jako strážci toho, co se schovávalo za dveřmi, ti nezbylo, než se spolehnout na výřečnou stránku věci. Na to, že je přesvědčíš svými slovy a ne mečem či použitím Síly.
Nejsi nám znám, kdo tě pověřil přístupem a jak se chceš prokázat. Na posvátnou půdu Sithů nesmí vstoupit nepovolaný, nejsi nám znám, tudíž jsi nepovolaný.
promluví tentokráte pouze socha válečné hydry. Na tvé představení nijak výrazně nereaguje, ba naopak na jeho základě tě nepovažuje za povolaného přístupu k tomu, co je za dveřmi.
Můžeš se však prokázat, než budeš čelit tváří v tvář temnotě, budeš muset prokázat to, že jsi povolaný ke vstupu. Trváš tedy na svém vstupu dovnitř ? Chceš pokračovat dále a jsi ochoten se nám prokázat ?
promluví nyní socha leviathana a vlastně ti dá na vybranou, poskytne ti nejspíše poslední možnost k tomu, aby jsi se otočil a odešel, než tě postihne temnota, kterou strážce zmínil.

Obrázek

Darth Unar
Učedník
Učedník

Korriban, Antické jeskyně:

Sochy mi odpověděly bohužel ne tak jak jsem doufal. Musel jsem zareagovat měl jsem hodně otázek,ale bylo mi jasné že mi na moc neodpoví rozhodl jsem se že jim položím jen dvě.
Zvednul jsem opět hlavu a prohlédl si sochy nezdálo se že by se nějak změnil jejich výraz.
Musel jsem odpovědět
Vím že nejsem povolaný a nikdo mě nepověřil přístupem. Vyrazil jsem do jeskyní abych poznal moc a moudrost Sithu a naučil se od ní co nejvíce. Chtěl bych vám dokázat že jsem hoden vstupu na tuto posvátnou půdu,ale nevím jak. Co musím učinit abych získal vaši důvěru a díky ní rozšířil své vědění a schopnosti? Zeptal jsem se
Opět jsem sklopil hlavu a očekával reakci. Doufal jsem v něco co mě posune dál,ale byl jsem zraněn a to mě stavělo do nevýhody. Zároveň jsem se bál odmítnou jedinou možnost vstupu dovnítř bylo mi jasné že bych už nikdy žádnou jinou nedostal. Pokud to nepůjde jinak budu muset vstoupit bez ohledu na své zranění.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Pečlivému dohledu obou soch jsi po chvilce předložil svou odpověď, v níž jsi souhlasil s tím, že se chceš prokázat, abys mohl vstoupit dovnitř. Po tvé odpovědi se na chvilku rozhostilo ticho, jak sochy-strážci nejspíše přemýšleli co dál.
Abys prokázal ses, tři zkoušky splnit musíš. Tři testy, jež prokáží, zda-li hoden jsi toho, aby přístup ti byl povolen.
promluví válečná hydra nakonec a nastolí ti, co by se mohlo vyskytnout ve zkoušce, při níž by ses měl prokázat.
První testem bude zkouška tvé bystrosti. Otázka ti položena bude, odpovědět na ni správně musíš. Otázka zní - Její moc sahá všude, každý však skrýt v ní se nedovede. Oddaným poskytne úkrytu a útočiště, zrádce a nepřátele pohltí. Stopy temných pánů zakrývá, činy jejich maskuje, stop v ní nedohledáš. Co to je ?
promluví leviathan a odmlčí se, čímž ti dává prostor na odpověď.

Obrázek

Darth Unar
Učedník
Učedník

Sochy mi řekly že musím splnit tři testy abych se prokázal. První z nich byla hádanka nebo jak řekla socha zkouška bystrosti.
Ta zkouška zněla:
Její moc sahá všude, každý však skrýt v ní se nedovede. Oddaným poskytne úkrytu a útočiště, zrádce a nepřátele pohltí. Stopy temných pánů zakrývá, činy jejich maskuje, stop v ní nedohledáš. Co to je ? Poté co jsem dosta první test se sochy odmlčely a já musel přijít se správnou odpovědí na otázku.
.. Rozeberu si to po částech ..
Její moc sahá všude, .. Čí moc sahá všude?? .. Jediná věc která mě napadla byla .. Síla ..
každý však skrýt v ní se nedovede. .. Ne každý ji dokáže použít a schovat se v ní ..
Oddaným poskytne úkrytu a útočiště, .. Těm kteří v ni věří a slouží ji pomůže ..
zrádce a nepřátele pohltí. .. všechny kdo ji zradí zničí jako svoje nepřátele ..
Stopy temných pánů zakrývá, činy jejich maskuje, .. Pomáhá temným pánům ..
stop v ní nedohledáš. .. Nemohu jí nic dokázat ..

..Rozhodně to bude nějaký druh síly protože jen síla je všude. ..
Podle částí hádanky se postupně dovtípím k ke svému závěru .. Bude to Temná strana síly ..
.. Jen ta ničí své nepřátel, své stoupence chrání,poskytuje úkryt temným pánům a stop po činech se v ní nedohledám. ..
Podívám se na sochy a řeknu Je to temná strana síly. Poté se odmlčím a čekám na verdikt.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené výcviky“