Povolání: Lovec odměn
Rasa: Zabrak (co bych pro tebe neudělal

Planeta narození: Corellia
Životipis: Narodil jsem se do neobyčejné rodiny.Oba dva moji rodiče byli lovci odměn a tvořili spolu smrticí duo.Byli to přistěhovalci z Iridonie.Mě vychovávala chůva a já tak rodiče často vídal jen jednou měsíčně.Ale pak když mi bylo deset let matku při jedné z misí zabili a otec byl zraněn natolik,že už nemohl ve svém povolání pokračovat.Začal mě více vychovávat on ale už to nebyla ta výchova na jakou jsem byl zvyklý od své chůvy.Byla to výchova tvrdá a často byly používány tvrdé metody.Byl jsem tedy už od mládí takhle zocelován.Otec mě učil také tomu jak být dobrým Lovcem odměn.Když jsem dosáhl věku dvaceti let,otec byl zabit ale já jsem už byl připraven na to být nejlepším Lovcem odměn v celé galaxii.Toho vraha jsem zabil a tak se ze mě stal Frey Overman,lovec odměn.
Hlavní zbraň: Corellian Destroyer
Záložní zbraň: Dvě DL-22 modifikované pro lepší omračovací činnost,v uniformě skrytý blaster 411 také modifikovaný,přidal jsem mu hlaveň s jedovými šipkami,ovšem pouze na krátkou vzdálenost.
Styl boje: Nekompromisní (do nepřátel jde nejraději po hlavě ale když vidí že má problémy,tak vyhledává krytí)
Schopnosti: Skvěle umí upravovat zbraně,pro lepší účinnost,není to vůbec špatný pilot,dobrý hacker,skvěle se umí dobývat do zamčených prostorů,dobře umí ošetřovat zranění.
Poznámky: Vysoký,urostlý,zocelený,nezná bolest ani strach,jde nekompromisně za svým cílem,má ovšem slabost pro krásné twi´lečky,nosí upravenou imperiální uniformu,tak že nikdo nepozná že bývala imperiální.
Kontakt: ICQ-417 565 586