Tak jo, tak já se taky přidám k hodnocení
Jordi:
Tak nejprv děkuju. Těší mě, že se ti to líbilo --> A co se týče Yody, tak aby ses nemýlil, já ho mám taky ráda

, takže to znevážení ber jen v rámci příběhu...A s těmi Sithy souhlasím, mohla jsem to víc rozebrat, víc nad tím popřemýšlet, a to byl právě ten problém

...v tu chvíli už jsem byla unavená, tak jsem to nechala být --> ale to mě neomlouvá, takže souhlasím
Taaak a co se týče tvýho NE Vaderovi, tak jsem se opravdu pobavila.

Bylo to vtipný a povedený. Dokonce jsem si u toho představovala, jak by to vypadalo, jako scénka ve filmu.

Nic mi tam nechybělo a těším se na další tvoje povídky tohohle typu (stejně jako se těším na tvůj komiks

)
Eli:
Tak postav si tam měla hodně, to měl Jordi pravdu, ale mě to nevadilo. Líbilo se mi to a hrozně se těším na další pokračování, kde jsem si jista, že ty charaktery poznáme líp a tudíž v tom problém nevidím. Také se mi líbil otevřený konec, kde se těžko odhaduje, co bude dál.

(Já jsem třeba dost napjatá

) No nemusím říkat, že píšeš moc pěkně a nadání ti v tomhle oboru nechybí

--> Pěkný
Joe:
Ty si začal rovnou akcí, tedy rozehraným dějem, což pokladám za dost zajímavé.

Představil si nám postavy už rozhodnuté s jasnýma názorama. Nebyl problém pochopit hlavní pointu. Psáno to bylo hezky a já musím říct, že se docela netrpělivě těším na další pokračování.

Určitě mě zajímá osud Kopina

Takže piš takhle dál, ať ti to vydrží.