Mladý Jedi si troufá na starého mistra z MW? . Vy novodobý Jediové jste oproti těm starým úplné nic, tímto přímám výzvu . I když na tyhle boje moc nejsem, ale budiž, nechť započne bitva .
Vyzývám na souboj East.Wooda.
postaví se tento hráč mému Red Guardovi?
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.
Zase v aréně - nostalgie... ale takováto výzva se přijímá bez skrupulí, Xave... Jen pro upřesnění, Red Guard je jaký typ bojovníka??? Jedi, sith, válečník jiného rázu...? Díky!
EAST
"V hloubi duše jsem rebel. Kdykoli mi někdo řekne, že trend je takový a takový, hned se vydávám opačným směrem."
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
je mi jedno, koho proti mě nasadíš, zlikviduji všechny
Vyzývám Elinor.
Důvod: Rudá garda nesmí vyjít ze cviku, a jí něco dlužím