Hodnost: Kadet
Rasa: Člověk
Planeta narození: Nar Shadda
Historie postavy: Narodil jsem se na měsíci Nar Shadd. Mí rodiče jsou Teri a Liss Outcarr. Můj Otec Teri je vysloužilí voják a matka Liss pracuje v nemocnici jako doktorka.
Moje dětství nebylo nijak odlišné od ostatních lidí chodil sem do školy jako skoro každý. Kde jsem si našel nejlepšího kamaráda Aleka. Měl stejné zájmy jako já a ve většině věcí jsme si velice rozuměli. Od té doby jsme se stali nerozluční a vše dělali spolu. Občas nás oba bral otec na střelnici kde jsme si zkoušeli střílet a ohromě nás to bavilo a bylo to zpestření každodenní rutiny.
Když jsme oba dostudovali vydali jsme se na vojenskou akademii. Kde jsme poznali mnoho zajímavých lidí. Škola nám ani jednomu nedělala potíže a absolvovat nabyl problém ani pro jednoho. Ale po akademii se naše cesty rozdělily já se chtěl vydat cestou obyčejného pěšáka zatímco on pilota. Rozloučili se a od té doby už ani jeden o tom druhém neměl žádné zprávy.
Rodiče s tým že se chci stát vojákem neměli žádný problém počítali s tím už od dob co jsem nastoupil na akademii. Dal jsem jim svém sbohem. Otec mi popřál mnoho štěstí a dal mi nějaké kredity do začátku. Matka měla slzi v očích když sem jí naposled obejmul. Hned potom sem se otoči a odešel radši sem se neohlížel abych si to nerozmyslel.
Hlavní zbraň: V pravé ruce mám
Dissuader KD-30 a v levé ruce QuickSnap 36T
Záložní zbraň: Sada granátů nejvíce používá plasmové a světelné občas zahodí i nějakej ten narazoví když potřebuje nepítele omračit
Styl boje: Na dálku snaží si držet nepřítele od těla s střílet do něj jak to de:D. Proti přesile nepřátel používa ruzné kombinace granátů aby je zmátl a oslabyl jejich řady.
Poznámky: Vysoký asi 180 cmd hnědé vousi a očí zelené. Jako jeden z mála vojaků moc nepoužívá tradiční blněni ale spíše kožené oblečení ve kterém se lépe pohybuje.
Kontakt: onik31@seznam.cz