Turbovýtah
Dřív než výtah dojel dolů, jsem vyřezal díru do jeho stropu. Jakmile dojel, dřív než se otevřeli dveře, jsem vyskočil na střechu výtahu a čekal jsem než droidi přijdou prověřit proč se dal výtah prázdný do pohybu.
Mistnost Generatoru
Na tuto chvíli jsem čekal. Seskočil jsem zpátky do výtahu a pokropil droidy salvou do zad. Neměli žádnou šanci. Sic barbarské ale účinné
Droidi padli na zem ale jedna strela letela pres celou mistnost kde se odrazila o cervenou cepel.
Vimun o nicem nevedel nebot mezitim co byl padawan ve vytahu ho objevili bitevni droidi a zahnali k jednomu pocitaci za rohem.
Mistnost Generatoru Mistře už jsem dole a mám takový dojem že předemnou stojí náš neznámy s červenou zbarvenou čepelí. Položil jsem ruku na svůj meč a čekal co se bude dít.
Vimun zlikvidoval droidy a rekl padawanovi udrz se co nejdele uz jsem na pochodu.
Mezitim si ten Sith sundal kapuci a bylo mu videt do obliceje byl to Mlady Zabrak.
Ted se rozebehl na padawana a zautocil na nej svym cervenym mecem na konci rukojete zakoncenym lebkou.
Mistnost Generatoru
Z vytasení jsem kryl jeho útok. Ihned jsem jsem zaujal formu soresu a vykrýval další tvrdé útoky. Pomalu ale jistě mě tlačil spátky k výtahu.
Padawan byl v uzkych bylo viditelne ze se nemohl rovnat sithovi tak silnemu jako byl tento.Konecne spatril mistra Vimuna jak skace se zazehnutou modrou cepeli.
Mistnost Generatoru Už bylo na čase.
Sithovy útoky byly stále tvrdší a tvrdší, snad jen zázrakem jsem je odrážel. Místnost ozařovaly záblesky vznikajíci srážkami mečů.
Kdyz mistr dopadl mel uz sith aktivovany druhy svetelny mec ktery po mistrovi hodil a neprestaval se pri tom koukat na Ryena.
Nahle Pustil Do Ryena blesky kvuli cemuz odletel do vytahu kde ted lezel opreny o zed.
Ted se jo mysl upoutala na mistra privovlal si svuj mec a zacal utocit.
Vimunovi se podarilo ho odstrcit na zem a odhodit na druhou stranu kde se Sith zvedl a obehl pryc.
Mistnost Generatoru
Pokusil jsem se postavit na nohy. Záda mě bolely, ještě hůř na tom bylo moje roucho, které bylo z části spálené. Konečně jsme se postavil.
Doufam ze jsi v poradku. Zeptal se Vimun kdyz podpiral padawana
Do mistnosti se zacali hrnout Droidi a zase droidi Bitevni a hlavne zde byli 2 droideky se zapnutym stitem.
Padawane bez se podivat do vytahu jestli tam nejsou na polici nejake granaty rekl Vimun zatim co vracel strely zpet na Droidy.
U vytahu se zacal delat pulkruh pres ktery se zatim zednej droid nedostal.