Mike Charge (výcvik pro Dufka)

Zde jsou umístěny všechny dokončené výcviky.

Moderátor: Moderátoři

Dufek56

Příspěvek od Dufek56 »

Nar Shaddaa

No skvělý.Nevim kde sem.Vlastně,jaktože jsem nedostal průvodce?To si tu všichni myslí,že takovýhle zapadákovy navštěvuju denně?Opět jsem cítil díru v síle.Rozhodl jsem se sledovat světlovlasého muže.Nevěděl jsem jestli jí vydává on,ale něco mi říkalo,že bych měl zjistit co je zač.A tak jako by mi nestačilo jak jsem se ztratil teď,vydal jsem se do podivně vypadající (a vonící) ulice,ve které muž zmizel.Blastery jsem měl zpátky v pouzdrech.Jdeme čmuchat.Až teď mi došlo,že možná bylo lepší zůstat s mistriní a jít za tím caamasim.Myslel jsem si ale,že teď bych sledování vzdávat neměl.Něco pořád říkalo,že bych měl zjistit,co je to muže.

Elinor Yall

Příspěvek od Elinor Yall »

Nar Shaddaa

Během sledování jsi patrně vzbudil podezření neznámého, protože tě začal tahat po okolních ulicích. Respektive to tak vypadalo, když jste asi potřetí prošli kolem stejného rohu - a když se v jedné, na zdejší poměry až příliš prázdné uličce, obrátil a vydal opačným směrem.
Předpokládám, že někoho hledáte, potměšile se ti zadíval přímo do očí . Byl to zvláštní pocit, mluvit s někým, koho v Síle vůbec nedokážeš vycítit.
Neztratil jste se náhodou, mladý muži?
V jeho tónu se nepříliš dovedně skrývala hrozba.

Dufek56

Příspěvek od Dufek56 »

Nar Shaddaa

Jestli jsem si někdy myslel,že hůř být nemůže,tak jsem se pletl.Opravdu šeredně spletl.Sledoval jsem muže,který jakýmsi pro mě neznámým způsobem ničí pole Síly a ten chlap,opět pro mě neznámým způsobem zjistil,že jsem za ním.Výborný,co říct?Kdyby tu se mnou byla misrině nebo alespoň Jacen...Ne nesmůžu takhle myslet,musim se z toho dostat.Nevěděl jsem jestli mám tasit blastery a zamířit dříve,než muž vytáhne nějakou zbraň a já budu na kašičku.Na chvíli mě napadlo,jestli by nebylo od věci Sílou śem nějak dostat mistrini,ale ihned jsem to zamítl.Zavolám jí,já už budu na kašičku a on rozseká i ji.Tohle ne.Jo,zabloudil jsem.měl jsem se strýcem sejít v nějaké zapadlé kantýně,ale nemohu ji najít.Omlovám se vám,jestli vám to přišlo divné.Myslel jsem si,že tam jdete také.Jsem to ale hlupák.No nic,půjdu hledat tu kantýnu.A s těmito slovy jsem odešel.Nevěděl jsem kam jdu,ale někam jsem šel.Možná jsem byl rád,že to není jedi a nemůže poznat jestli lžu nebo mluvím pravdu.Vlastně jsem nevěděl,jestli to bylo věrohodné.

Elinor Yall

Nar Shaddaa

Tvůj pokus odejít byl vážně narušen tím, že se k tobě neznámý zcela suverénně připojil.
Asi bych se tě ani neměl ptát, jak se ta... kantýna... jmenuje, hodlal pokračovat ve vašem rozhovoru a při slově "kantýna" se zatvářil velmi podobně, jak by to asi udělal mistr Skywalker, kdyby narazil v džungli za akademií na tajný padawanský sklad alkoholu.
Takže předejděme nepříjemnostem, mladý muži, a rovnou mi řekněte, proč mě sledujete a kdo s takto hloupým nápadem přišel.
Poslední souvětí vyznělo jako hrozba, a tvůj "doprovod" to tak nejspíš i myslel.

Dufek56

Příspěvek od Dufek56 »

Nar Shaddaa

Kdybch se neřídil kodexem,tak pokud bych se ve zdraví vrátil na akademii,mistra Skywalkera bych rozčtvrtil.Na tuhle misi do konce života nezapomenu.Připadal jsem si jak při výslechu.Mám říct název kantýny,ve které se mám sejít s misriní nebo nějaký vymyslet a doufat,že na to skočí?Co kdyby však nějaká taková kantýna existovala a on by mě odvedl do dosti divné kantýny?Ne,už nebudu spoléhat,že mi něco uvěří,radši řeknu pravdu.Ale ne celou pravdu.Klidně se mne zeptejte.ta kantýna se jmenuje nějak jako U vlkodavce nebo vlkovyjce.Doufám,že jsem vybral tu lepší možnost.Je to tak jak jsem říkal,mám se tam sejít s mým strýcem.Dlouho jsem ho neviděl.Říkal,že možná přijede i s tetou.Kde je Jacen,když ho někdo potřebuje?]Klidně si to ověřte,pokud mi nevěříte.A spletl jsem se znovu.Může být hůř.

Elinor Yall

Nar Shaddaa

Jacen se v každém případě nacházel někde, kde ho bylo podle tebe méně - a podle mistra Skywalkera naopak více - potřeba než kdyby dělal tobě a Aritě Waen gardedámu na prakticky rutinní jedijské misi.
Pokud šlo o tvůj špatný pocit, ukázal být zcela oprávněný.
Při zmínce o kantýně U Vlkovyjce tvůj "doprovod" významně povytáhl obočí a cuklo mu to do ošklivého úsměšku.
Pokud jsi měl soudit podle výrazu tváře, tato putyka mu totiž rozhodně nebyla neznámá, a spíš jej zajímalo, co s ní máš společného ty - pokud by tedy nevěřil tvé historce o strýčkovi, který si s tebou dali sraz a do té doby tě nechali volně potloukat po Pašeráckém měsíci.
Pěkně jste se ztratil, mladý muži... máte to tam hezky daleko. Sám to tam mám nějakých... čtyřicet minut svižné chůze, odpověděl ironicky s takovým jemným, zvláštním přízvukem.
Zatvářil se zamyšleně, jako by něco propočítával.
Pak se mu obličej roztáhl v čemsi co měl být upřímný úsměv - a vyznělo to jednoznačně parodicky.
Rozhodně to není místo pro vybranou společnost, zvlášť v takové dny, jako je dnešní. Zvlášť, pokud se na téhle skládce nevyznáte, a to se zjevně nevyznáte. A Vlkovyjce nenajdete, pokud nevíte, kde přesně hledat. Nejrozumnější tedy bude, abych vás tam doprovodil.

Dufek56

Příspěvek od Dufek56 »

Nar Shaddaa

Měl bych si zopakovat pravidla: 1.vždy se řiď kodexem,2.nikdy neodkládej svůj světelný meč,3.mistr Skywalker nemá vždy pravdu,4.nikdy neopouštět svého mistr/mistrini,5.nikdy,podotýkám NIKDY se nehonit za každým týpkem co ruší pole Síly.Sotva jsem si ale pravidla zopakoval,musel jsem přidat do kroku,protože jsem málem ztratil muže z dohledu.Vůbec jsem nesledoval okolní budovy.Chvílemi jsme běžet,abychom se k Vlkovyjci dostali co nejdříve.Omluvte mou zvězdavost pane,ale co je na té kantýně tak divného?Když jsem se o ní zmínil,zatvářil jste se .... zvláštně.Podíval jsem se uži do očí.Úplně se mě zbavila touha vytáhnout blastery a muže rozstřílet.Chvíli jsem přemýšlel,jestli bylo dobré se na něco takového toho muže ptát.

Elinor Yall

Nar Shaddaa, cestou ke kantýně U Vlkovyjce

Na tvou otázku se zatvářil zamyšleně, jako by rozvažoval, kolik a v jaké formě ti toho může povědět.
Jak se to řekne... ach ano. Brzy bude poblíž této kantýny poněkud horko.
Když si všiml, že nestíháš, zpomalil - natolik, aby tě neztrácel z dohledu, zvláště když vzápětí postřehl tvé nutkání začít si hrát se zbrojním arzenálem. Pobaveně se poušklíbl.
Zbraně zbabělců. Ale co čekat na tomhle hnusném světě.

Dufek56

Příspěvek od Dufek56 »

Nar Shaddaa

Jak to myslel,před kantýnou bude poněkud horko?Trochu jsem zpomalil.Tohle jsou zbraně zbabělců.Nechápavě jsem se na něj podíval a dál ho neposlouchal.No,možná že sou,ale to si vyřiď s mistrem Skywalkerem.Pokračoval jsem, v teď už celkem klidné,chůzi.Cosi mě nutilo pořád myslet na tu kantýnu,své rozhodnutí říci tomuto muži pravý název kantýny a taky a zjevně hlavně mistrini.Neměl jsem ji opouštět,neměl!Já vůl!Ne,teď už je pozdě na to myslet.Teď se k ní hlavně musim dostat.Nevím jak je to ještě do kantýny daleko,ale rozhodně jsme se k ní moc nepřiblížili.Na mysl mi vyvstaly pochybnosti.Vede mě ten muž vůbec správně?Proč mě tahle otázka předtím nenapadla?

Elinor Yall

Nar Shaddaa

Ukázalo se, že tvůj vynucený doprovod se na Nar Shaddaa vyzná, nejspíš proto, že tam pobývá již nějakou dobu. O půl hodiny později jste se totiž vymotali poblíž neonového vývěsního štítu znázorňujícího jakousi psovitou potvoru se zakloněnou hlavou a s nápisem "U Vlkovyjce".
Tak to by bylo tady, dostalo se ti suchého konstatování faktu. Nicméně jste ke kantýně nedošli, protože muž tě vzápětí vcelku nevybíravě strčil do vstupu nejbližšího polorozpadlého domu a než ses stačil pořádně vzpamatovat, skončil jsi v provizorní strážnici s trojicí ozbrojených rodianů, očividně fungujících jako hlídka u vstupu do objektu.
Vzápětí na vás mířily tři hlavně.
Hej! Co tady děláš?! Říkal jsi, že se klidíš, aby si Jediové ničeho nevšimli! obrátil se na tvého společníka jejich vůdce. A hlavně, co tady dělá ten kluk?
Světlovlasý muž se poušklíbl.Ale... snažil se mě stopovat a tvrdil, že jde do toho... podniku.
S těmi slovy tě pošťouchl víc do místnosti. Tady to vypadá jak?
"Jedi dorazila a setkala se s kontaktem. Ten druhý tedy musel zůstat na lodi, bude potřeba ji zajistit."
Muž, který tě dotáhl až sem, se zatvářil podezřele zamyšleně, jako by si snažil dát dohromady dva plus jedna plus čtyři. A nebyl si zdaleka jist, že mu skutečně vychází sedm.

Dufek56

Příspěvek od Dufek56 »

Nar Shadda,v jakési budově u kantýny U vlkovyjce

Dost!Takhle blbej den mít nemůžu!No aspoň že se mistrině setkala s tim .... caamasim.Porozhlédnu se po místnosti.Měl jsem sto chutí porušit pravidlo jedna a mistru Skywalkerovi říct do očí co si o tom kodexu teď myslím.Otočil jsem se směrem k muži,který tohle vše zavinil.Sakra!Jakej důvod jsem měl porušit pravidla!Promiňte pánové,ale proč jste mě zadrželi?No,to sem si pomoh!

Elinor Yall

Nar Shaddaa, v budově poblíž kantýny U Vlkovyjce

Rozhodl ses pokračovat ve své roli, a nejvýše postavený z těch tří rodianů po tvém doprovodu střelil prosebným pohledem typu "můžu ho zastřelit, šéfe? můžu, můžu?".
Nezdálo se, že by to mělo nějaký efekt, krom toho, že objekt tvého sledování se zatvářil velmi znechuceně.
Stručně. Tohle - ukázal na rodiany, je část komanda ve službách Ramy Hutta. Říkají si elitní, což dosti svědčí o celé úpadkovosti této planety. Shodou okolností tu budou mít menší akci. Rama totiž má zájem na odchycení některých osob klábosících ve Vlkovyjci.
Rama je paranoidní, což ovšem neznamená, že po něm nejdou.
A ty máš tu smůlu, že tě nenapadlo nic lepšího než sledovat jeho čestného hosta a-

V půlce slova jej vyrušil menší výbuch odněkud z ulice.

Dufek56

Příspěvek od Dufek56 »

Nar Shaddaa,budova poblíž kantýny U vlkovyjce

Jdou po tom caamasim!Určitě.Ještě chvíli jsem muže poslouchal.Muž který mě sem dovedl se dal do řeči.Zas nějakej frajer.Myslí si,že mě dostane silnejma řečičkama!Blbeci,snad si nemyslí,že porušuju pravidlo číslo 3.Když mě jeho vypravování začalo opravdu nudit,ozval se výbuch.Co to má bejt?Následoval jsem rodiány a šel se také podívat,co to zbůsobilo.ponořil jsem do Síly.Pokusím se sílou spojit s mistriní a varovat jí.

--------------------------------------------------------------
přidej tomu tak dvě, tři věty... buď hodný na svého modera :D ... Elinor

Pokusím se .... Fantomas

Elinor Yall

Nar Shaddaa

V Síle to nebylo zrovna nejpříjemnější vnímání a tentokrát nešlo pouze o neklid typický pro Nar Shaddaa - dosti podobnou zkušenost udělal každý Jedi, který se ocitl dost blízko výbuchu bomby v relativně zabydlené oblasti.
Do mozku se ti doslova zaryla vlna strachu, bolesti, zmatku... snad o to horší to bylo, že mistryni jsi objevil prakticky okamžitě.
Její mysl působila... neklidným dojmem. Arita Waen byla pořádně naštvaná, toho času na celou galaxii, tebe v to započítaje, a navíc se nacházela uprostřed jakási dosti adrenalinové situace. Nicméně tvůj pokus o spojení zaregistrovala. Podle všeho naprosto netušila, kde jsi a co děláš, a z její následné reakce se zdálo, že jí to je i docela jedno.
<Miku, co nejrychleji se dostaň do přístavu! Vypadni! Byla to léčka a řád naletěl jako stádo starejch volů.>

Tohle všechno trvalo asi dvě vteřiny, nutné k tomu, abys mohl nakouknout na ulici a UVIDĚT, co se vlastně děje.
První, čeho sis všiml, bylo vážné poškození jisté kantýny.
Druhé, čeho sis všiml, byla masivní přestřelka připomínající souboj gangů - do které se zapojili i jistí rodiané.
Třetí, čeho sis všiml, byla skutečnost, že se celé akce účastní i tvoje mistryně, a to na druhé straně, než rodiané. Shodou okolností to byla i strana, která prohrávala, respektive byla zatlačena do silné defenzivy do zbytků ruin U Vlkovyjce.
Přesto jsi neměl pocit, že by se Aritin život nacházel v bezprostředním ohrožení, což se zdálo překvapivé a ani zdaleka sis tím nebyl jistý - pouze jsi v Síle nabyl tohoto dojmu.

Dufek56

Příspěvek od Dufek56 »

Nar Shaada

Snad si ty rodiánský hlavy nemyslej,že porušuju pravidlo číslo 2?Sundal jsem si potrhané triko a ukázal nahý hrudník.Naštěstí si toho nikdo nevšiml.Vlastně nemohl,všichni se zajímali o přestřelku.Svléknutím trika jsem ukázal pás přehozený jako šerpu,na němž držel jílec mého světelného meče.Potichu jsem ho vyprostil.V Síle jsem sice cítil,že mistrině pomoc nepotřebuje,alev hlavě se mi ozýval hlas mistr Durrona,který mi říkal,abych se jí pokusil zachránit.Vydechl jsem.najednou jsem začal cítit sílu,jako nikdy předtím.Cítil jsem jí tak silně.Dost určitě jsem věděl,že temná strana to není.Tak něco zkusíme.Místností se rozlila modřá záře mého meče.Nehledáte padawana?Dostal jsem k prvnímu rodiánovi.Ten mě ani nestihl zaregistrovat a už ležely obě poloviny jeho těla na zemi.Dalšího jsem nejprve připravil o ruku se zbraní a následně ho probodl.Hodil jsem meč po dalším.Vytasil blastery..Bolest.Zasáhli mě do pravého ramene.Mé blastery nezůstali mlčet a vystřelili vše co měli.Jeden z blasterý jsem hodil po dalším rodiánovi a snažil jsem si přivolat meč doruky.Bolest v rameni sílila a rodiánů (a jejich kolegů) neubývalo.Nesmím to vzdát.Snažil jsem se zapomenout na bolest.Sakra!Vzpomněl jsem si na muže,který dokázal rušit pole Síly.Rozhlédl jsem se kolem sebe.Ten chlap tej přestřelky využil,určitě!Kde jen je?Do ruky mi vklouzl jílec měče.Už se za tim honit nebudu,už ne!Udělal jsem pár pomalých kroků vpřed.Nikdo jim neublížíte!Sice jsem tu větu řekl,ale dost potichu,téměř nikdo ji evidentně neslyšel.Sérií nádechů a výdechů jsem si dodal jistoty.Za Akademii!Za mistrini!Vkřikl jsem a rozběhl se proti davu "gangsterů" útočících na skupiniku osob,mezi nimiž byla i mistrině.

Myslelas toho divnýho chlapa?Jinak teď je to lepčí?
Naposledy upravil(a) Dufek56 dne 21.12.2009 16:01:01, celkem upraveno 1 x.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené výcviky“