Jméno: Assavar Kal.
Věk: 21
Pohlaví: muž
Planeta narození: Kuat.
Životopis: Narodil se do chudé rodiny Kalů. Byl sice propojen až na svého prapraprapraprapředka Zeike-Kala, ale v ničem mu to nepomohlo.Dlouhá rodinná historie mu však byla houby platná. Narodil se v období, kdy byly Clone Wars v plném proudu, na planetě Kuat.
V 16 letech se dal na kariéru pašeráka se svým nejlepším kamarádem Kaynem Pyrhem. Začal pracovat pro Hutty. Tahle práce mu vynášela, a se svou lodí MC18 a s kámošem po boku, prožíval šťastný život. za vydělané peníze si upravoval svoji lo´d, takže ta měla nyní spoustu fajnových udělátek, jak odstranit nepřítele. Například si nechal dát novější a lepší hyperdrive, přidal odpalovače raket, zlepšil štít. peníze, které ušetřil si dával na účet. Takhle spořil na pozdější dobu. Roky plynuli, a brzy už slavil své 21 narozeniny. Pracoval u Huttů již 5 let, což mu vyneslo už určitou prestiž a také menší pozornost Impéria. Za ty roky létání vypiloval svůj letecký um na velmi dobrou úroveň, takže se z něj stal velmi dobrý pilot. S mečem zacházel taktéž dobře, a vždy to jistil tajný blaster.
Zbraň: 2 blastery.
Záložní zbraň: Echanijský vibromeč.
Schopnosti: Velice dobrý letec, střelbu ovládá obstojně a souboj na eče mu jde také dobře.
Poznámky:
- vzhled: 186 cm vysoký, jasné modré oči, trochu delší vlasy.
- povaha: vznětlivý, horkokrevný, tvrdohlavý, ziskuchtivý, milovník létání a vždy si jde za svým cílem.
Pašerák Assavar Kal (R.O.F.L.)
Moderátor: Moderátoři
- Assavar Kal
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
- R.O.F.L
- Rytíř Jedi
- Bydliště: Kdesi v předaleké galaxii, kde mozky v hlavě nenosili
- Kontaktovat uživatele:
vše vypadá v pořádku, beru si tě... zas
test ze znalostí pravidel:
1. Jak lze získat ,,speciální" hodnost spamer (v pravidlech to sice výslovně napsáno není, ale ty to určitě budeš vědět
)
2. Co je obsahem pravidla 11?
3. Jaké je maximální velikost obrázku v podpisu?
Tento text převeď do správného tvaru:
Vesmír
Pravě když jsem se vrtal v hypermotoru a zasekl se mi hydroklíč, se rozsvítily varovná světla říkající, že se se mnou pokouší navázat kontakt nějaka loď.
Kdo kromě mě by zastavil v takové vesmírné pustině? Vypadá to nebezpečně, a nejhorší je na tom to, že funguje jenom vrchní věž a štíty běží jen na 50%.
Přestanu zápasit z hypermotorem o zasekly hydroklíč a odejdu do kokpitu.
Prohlédnu si loď a stisknu tlačítko, jenž mě spojí z tou lodí.
Tady Gann Dallen, kapitán nákladní lodi Rodia. Vezu několik barelů Juma džusu na Onderon, ale moje loď je poškozena. Prosím žádám vás o identifikaci a o pomoc,
Řeknu opatrně a čekám na odpověď.

test ze znalostí pravidel:
1. Jak lze získat ,,speciální" hodnost spamer (v pravidlech to sice výslovně napsáno není, ale ty to určitě budeš vědět

2. Co je obsahem pravidla 11?
3. Jaké je maximální velikost obrázku v podpisu?
Tento text převeď do správného tvaru:
Vesmír
Pravě když jsem se vrtal v hypermotoru a zasekl se mi hydroklíč, se rozsvítily varovná světla říkající, že se se mnou pokouší navázat kontakt nějaka loď.
Kdo kromě mě by zastavil v takové vesmírné pustině? Vypadá to nebezpečně, a nejhorší je na tom to, že funguje jenom vrchní věž a štíty běží jen na 50%.
Tady Gann Dallen, kapitán nákladní lodi Rodia. Vezu několik barelů Juma džusu na Onderon, ale moje loď je poškozena. Prosím žádám vás o identifikaci a o pomoc,
,,Není záludnějšího nepřítele, než sebe sama."

- Assavar Kal
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
1. jak jednoduché a prostě - spamováním, všetečnými otázkami.
2. Zákaz odkazování na cizí fóra. Lze odkazovat pouze po domluvě s administrátorem.
3. na výšku maximálně 200px, velikostně a obsahem nesmí odporovat pravidlum.
Vesmír
2. Zákaz odkazování na cizí fóra. Lze odkazovat pouze po domluvě s administrátorem.
3. na výšku maximálně 200px, velikostně a obsahem nesmí odporovat pravidlum.
Vesmír
Naposledy upravil(a) Assavar Kal dne 26.8.2009 20:04:23, celkem upraveno 3 x.
- Assavar Kal
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
- Assavar Kal
- Učedník
- Kontaktovat uživatele: