Tak já, už rozhodně Anny gratulovat nebudu...

to je snad nějakej komplot, tohleto...
"Milá Anny, gratuloval jsem ti dvakrát, potřetí tak činnit nebudu, ale udělám něco bezprostřednějšího"...

Háži před tebe svoji rukavici, a je to myšleno buďto do Arény (kde to se stařičkým hráčem Tukanovým nemá absolutně význam

) anebo do našeho znovu rozběhnuvšího MPM - služba vlasti ( ovšem tohle by byla ta horší varianta pro tebe )
Vysvětlení je jednoduché, já jsem na papíře Sith jak kráva, a vždycky jsem šel po těch nejlepších. Nevím proč by zrovna Anny měla být vyjímkou, ale hlavně, když to vidím, mám chuť na pořádnej boj a taky na Anny.
S Anny je spojená velká Síla, zdá se mi a to ji činí viditelnou pro nás Lovce - Dravce Temné strany.
"Se směsící pocítů úcty a pohrdání, úžasu a znuděnosti, sobeckosti a stědrosti odplaty, i mnoho dalších, přemýšlím zda tu rukavici zvedneš"...
Moder, jenž Anny vede, by ji měl v tomto činu podpořiti, jelikož to zcela určitě zvedne sledovanost a také prázdninovou atmosféru akademie "Sithů", v uvozovkách je to proto, že Sithi jsou tady ohroženým druhem...

--------------------
* od kdy je matka telete vůlgárním slovem..? ta to chuděrka dopracovala, a co jenom ona, on v tom určitě bude namočenej i otec...

(otázka autora)
Aha, a já myslel, po přečtení hvězdiček, že tam má bejt sociální pracovnice
S pokorou, jakou jen Sith může mít... keny

Jsem svatý, skze své propojení s temnotou.
Následovati ty mne budeš, osvícení dosáhneš; skrze cestu svou, tvořící temnotou.
Výňatek z 1. knihy - Kázání Sorbonnovo - kapitola 21., verš 2.