Výcvik pro Xaviera(Xavier Kirsten)

Zde jsou umístěny všechny dokončené výcviky.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Melida/Daan, Nádvoří továrny:
I přes to, že můžeš alespoň postupovat rychleji se tvoje vzdálenost mezi tvým cílem a tebou netenčí, protože i on se vydal na pohyb. Oba strážní jsou si dobře vědomi toho, že můžeš střely odrážet zpět na ně, tak tomu také přizpůsobují svoji palbu a snaží se na tebe střílet v náhodných posloupnostech do náhodných částí svého těla. A tvoje schopnosti se světelným mečem ještě nebyli na takové úrovni, aby se ti dařilo odrážet rány přesně zpět k jejich původcům. Občas se ti povedlo nějakou nasměrovat přibližným směrem, ale počet tvých zasáhů se doposud rovnal nule. Když jsi se dostal až k modulu, tak byl tvůj cíl skoro u vchodu do továrny, zatímco oba osobní strážci, kteží doposud prokazovali svoje kvality, nyní stáli vedle sebe a snažili se sesynchronizovat střelbu tak, aby pálili oba současně a pokud možno na tvoje dvě protější strany.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Melida/Daan, Nádvoří továrny

Sakra práce. Co s nima? Už mě štvou.
Rozhodl jsem se pro menší trik.
"To nepujde!" "Nevim proč by to nemělo vyjít." Já jo." "Tak si to nech pro sebe."
Uchopil jsem Silou blaster jednoho strážného, a ve chvíli kdy chtěl vystřelit ho stočil na toho druhého.
Při tomto manévru jsem využil jako částečný kryt modul, kdyby se rozhodli vypálit oba.
Byl jsem připraven vyrazit, co nejrychleji to půjde, okamžitě jak po něm vystřelí.
"I kdyby ho nezastřelil, tak je to rozhodí a já se mezitím přiblížím." "Si věříš"
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Díky opakující se střelbě strážců se ti povedlo najít rytmus v jejich palbě a rozhodl se k použití trochu zákeřného triku. Vyčkal jsi na další rundu a přesně v jejím zárodku jsi co nejsilněji šťouchnul do ruky jednoho z členů ochranky. Troufalý trik se ti podařil a jeho ruku jsi odklonil a dokonce tak, že výstřel z blasteru zasáhl ruku jeho kolegy, který zaúpěl bolestí a upustil svůj vlastní blaster. Jeho výkřik byl pro tebe startovním znamením k rychlému vyražení, sice jsi byl i nyní pod palbou, ale ubránit se výstřelům z jednoho blasteru, byť od někoho, kdo nejspíše má nějaké školení na střelbu proti světelným mečům, bylo už mnohem snažší. Tvému soupeři bylo jasné, že se k němu dřív nebo později dostaneš a i přes to si dovolil na tebe střílet jenom jednou rukou, zatímco jeho zraněný kolega se snažil vytratit do továrny za tvým cílem. Jediný ozbrojený protivník tam nyní stál s blasterem v pravé ruce a levou rukou schovanou za zády.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Melida/Daan, Nádvoří továrny

To že měl ozbrojenec jednu ruku za zády se mi vůbec nelíbilo.
"Čichám zradu. Co tam asi má?" "Granát, plamenomet, vrhací vibrodýku, nebo cokoliv jiného." "Tebe se taky zeptat."
Problém byl že se nacházel přímo mě v cestě. A nechtěl jsem ani aby měl možnost mi vpadnout do zad.
Rozhodl jsem se ho tedy Silou shodit na zem, aby neměl mož mosností se cukat. Až ho budu míjet tak stít. A kdyby se ukázala nějaká zrada tak odskočit, i pomocí Síly co nejdále.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Nijak si neváhal se svým postupem a využil jsi chvilky mezi výstřely, aby jsi Sílou udeřil do střílejícího strážného, takže ten spadnul na zem na záda. Aby jsi o pět vteřin proběhl kolem něho a světelný meč jsi jím nechal projet na půl. Dalších pět vteřin se již zpoza tebe ozval výbuch, který ti prozradil, co se doopravdy skrývalo v levé ruce onoho střelce, ale díky tomu, že granát přikryl vlastním tělem, díky tomu, že jsi jej sťal(přeťal, rozťal) v běhu a nechal jej tedy za sebou, tak díky tomu jsi byl dost vzdálený, když se uvolnila pojistka a spustilo se časový odečet do výbuchu granátu. Ani jsi se neohlížel po tom, jako spoušť jsi za sebou zanechal a rohlížel jsi se okamžitě po svém cíli, který ti zmizel někde v této hale. Nebyl příliš velká, ale bylo tu dost různých beden, vysoký ochoz k němuž vedli troje schody a na druhém konci nejspíš východ, jehož dveře však byli zavřené a kam by se tvůj cíl nejspíše nestihl dostat včas. Otázkou však zůstávalo, kde přesně se mohl schovávat.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Melida/Daan, továrna

Vběhl jsem, po eliminaci bodyguarda, do továrny.
"Sem ti říkal že má granát." "Tys toho jmenoval víc."
Rozhlédl jsem se po hale.
Cíl ani jeho zraněného strážce sem neviděl. BYl jsem rád že zbraň mu vypadla z ruky před halou, ale byla zde celkem pravděpodobnost že i on má granát.
Opatrně jsem procházel mezi bednami a všemi svými smysly pátral po cíly.
Nakonec jsem se rozhodl že bude lepší vyjít na ochoz a využít tak většího rozhledu.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Melida/Daan, Továrna:
Po krátce prohlídce okolí v továrně jsi se rozhodl pro vylepšení svého výhledu vylezením na ochoz. Jenže sotva jsi vystoupila jedinou příčku nahoru, tak k tobě okamžitě dorazil nůž, který tě sice nezasáhl, ale přišpendlil ti pravou ruku k žebříku a sám se k tobě řídil s dalším nožem v levé ruce.
Teď pane ! Snažte se zmizet v davu !
vykřikne ještě poraněný strážce, který předvedl nebývalou zručnost své levé ruky, kterou neměl zraněnou a v níž právě teď držel svůj nůž s nímž k tobě mířil. Po rychlém ohlédnutí jsi mohl spatřit svůj cíl, jak vystartoval zpoza jedné z beden, které byli asi uprostřed místnosti směrem k východu. Ochránci zbýval k tobě asi jeden jediný metr, než by se dostal na dosah svého nože.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Melida/Daan, továrna

Byl jsem překvypený a omezený v pohybu, ale rozhodně ne bezbraný.
Rychle jsem si přehodil meč do levé ruky a využil toho že mám delší čepel než útočník. Sekl jsem mu po ruce, aby přišel o zbraň a pak dát čepel tak aby přišel i o život.
Jakmile se mi to podaří rychle vytáhnu dýku z rukávu, nepůjde-li to rychle tak rukáv odříznu meče. A vyrazím rychle za svým cílem.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Melida/Daan, Továrna:
I přes přišpendlenou ruku neztratíš hlavu a světelný meč si převezmeš druhou rukou, aby jsi svižným seknutím za sebe nejprve zařídil muži s dýkou invalidní důchod. Toho si stejnak neužil dlouho, protože dalším úderem jsi jej přeťal v půli, čímž jsi jej zastavil na dobro. Pohledem jsi překontroloval dýku, která byla zabodlá téměř až k rukojeti a rozhodl se obětovat rukáv, než aby ses zdržoval schováváním světelného meče a vytahováním dýky. Jakmile jsi byl volný, tak jsi okamžitě rychlým tempem vyrazil ke svému cíli, které se blížil ke dveřím. Byl jsi skoro na dosah, když dosáhl dveří a z otočky po tobě na slepo vypálil z malého blsteru, který měl u sebe schovaný. Blaster držel v levé ruce, zatímco pravou se snažil vypořádat s dveřmi. Tebe od něj dělilo ještě nějakých deset metrů, než by se ti dostal na dosah tvého světelného meče.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Melida/Daan, továrna

Okamžitě jsem mečem zblokoval střelu z blasteru.
"Neni to podvod?" "Ne, to je neúcta k imperiánímu agentovi." "Tak to potom jo."
Rychle jsem uchopil Silou jeho blastýrek a odhodil ho pryč.
Ve jménu impéria vzdej se. Nemáš šanci.
Skusím to naposledy po dobrém, zatímco se k němu dále blížím.
Jsem připraven Silou přidržet dveře zavřené, kdyby se ještě pokusil utéct.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Melida/Daan, Továrna:
Odzbrojit amatérského střelce ti nedělá sebemenší problém a když se pokusí marně otevřít dveře a zkusit ještě naposledy uniknout, tak ani tentokrát nepořídí. Mezitím k němu dokráčíš světelný meč trochu stranou přesto připravený na případnou zrádnou akci, která by se dala očekávat.
Nikdy !
vykřikl ještě tvůj cíl a vrhnul se na tebe s holýma pěstma, což ti při tvém výcviku zabralo jediné rozmáchnutí rukou a jeden přesný úder. A i tento jediný úder stačil k tomu, aby jsi ho poslal do bezvědomí, do něhož okamžitě upadnul. Konečně se zdálo, že jsi svůj cíl dostal a nezbývá nic jiného, než z něj začít získávat informace. Bylo tedy nyní na tobě, kdy a kde k tomu dojde, včetně toho, jestli začnešs výslechem tady, nebo využiješ bezvědomí svého cíle a pokusíš se ho dopravit do pro výslech sofistikovanější místnosti.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Melida/Daan, továrna

No. To bychom měli.
Konstatuji pohled na bervědomé tělo mého cíle.
Vytáhl jsem pouta a nasadil mu je tak že měl ruce za zády.
Tak teď si ještě pokecat. A na to se těšim.
Opřel jsem ho o zeď, otevřel dveře a vyhlédl z nich abych zjistil kde vlastně jsem.
Dal jsem si i pozor abych cíl odložil tak ab si ho případný kolemjdoucí nevšiml.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Melida/Daan, Továrna:
Nahlédneš ven z budovy továrny a zjistíš, že hledíš do nepříliš velké a prakticky puštěné ulice táhnoucí se do města, jehož přístav bude odsud asi hodně vzdálený. Nikde v dohledu nebyl ani žádný dopravní prostředek a cesta po vlastních by ti trvala opravdu dlouho, navíc jsi měl ještě zajatce. Po návratu zpátky však tvé úvahy nad dalšími kroky přerušilo příchozí spojení na tvůj komunikátor.
Kirstene ? Slyšíš mě ? Tady Volytar, nějakou dobu jsem tě neviděl, nic jsem od tebe neslyšel a tak si říkám, jestli někde neležíš mrtvej v nějak škarpě nebo tě nedali jako potravu do nějaký jídelny. Takže bych ocenil, kdyby si se nějak nahlásil, přecejenom dohlížitel by měl tak trochu dohlížet a od vstupu do budovy jsem tě už nějakou dobu neviděl.
ozve se hlas tvého nadřízeného a muže, který také dohlíží, či by měl, nad tvým postupem.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Melida/Daan, továrna

Vezmu komunikátor.
Ještě žiju.
Ohlásím se.
Zrovna jsem chytil cíl. Plánuju ho vodtáhnout na místní základnu kde si pokecáme.
Nepříjemně se zasměju, už plánuju své metody.
Jestli chcete na mě dohlížet při výslechu tak se tam setkáme.
Navrhu mu.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Melida/Daan, Továrna:
S neskrývanou hrdostí odpovídáš svému dohlížiteli a zodpovíš mu některé otázky, které ti položil.
By mě zajímalo na kterou základnu, když tu žádnou impérium zatím nemá. Navíc takovéhle výslechy nemůžeš provádět na běžných základnách, cožpak nevíš, že by se tam mohli vyskytovat různí špióni ? Už tu několik takových praktik bylo a nedá se vyloučit, že jsme je neodhalili všechny.
pronese ne zorvna nepříjemným tónem Volytar, čímž ochladí tvoje nadšení.
Bude lepší, když mi udáš svou pozici a já pro tebe přiletím. Vyslechnout ho můžeš na naší lodi, což je asi také nejbezpečnější a nejvhodnější místo v blízkém okolí.
dodá ještě autoritativním tónem Volytar a nastolí řešení a vlastně i lokaci, kde dojde k výslechu.
Naposledy upravil(a) Jordi Linx dne 07.10.2009 20:48:03, celkem upraveno 1 x.

Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Dokončené výcviky“