Diskuze - Projekt Lucas to měl špatně, aneb jak to mělo být
Moderátor: Moderátoři
- Jordi Linx
- Administrator
- Discord: Yoshi#2991
- Kontaktovat uživatele:
Diskuze - Projekt Lucas to měl špatně, aneb jak to mělo být
... zde zakládám diskuzi k tomuto topicu, bylo to na žádost a určitě si to zaslouží, páč doufám v zajímavou budoucnost ...
Naposledy upravil(a) Jordi Linx dne 30.1.2011 21:15:57, celkem upraveno 10 x.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

- Bastila Shan
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
Tak protoze to bylo na moji zadost tak by bylo abych se k tomu nevyjadril...
Takže jednotlivé návrhy:
Elinor: Toto mi přišlo inteligentní, že by to federace plánovala dopředu. Tedy jestli jsem to pochopil správně. Že by vlastne vláda Naboo byla ta zlá. Asi sem to nepochopil správně...
Xavier: Co dodat??? Nejspíš že: "Jediů je dost viz. Epizoda 2"
Pear: Myslím, že ihned na začátku zbavit Qui-Gonna a Obi-Wana funkcí není zrovna nejlepší nápad. Ale budiž. Navažil sis to tak si to sežer...
Já osobně jsem hlasoval pro možnost 4 jelikož mi přišla jaksi celkem taková neutrální. A jesště jednou se omlouvam Elinor, že jsem to nepochopil....

Takže jednotlivé návrhy:
Elinor: Toto mi přišlo inteligentní, že by to federace plánovala dopředu. Tedy jestli jsem to pochopil správně. Že by vlastne vláda Naboo byla ta zlá. Asi sem to nepochopil správně...

Xavier: Co dodat??? Nejspíš že: "Jediů je dost viz. Epizoda 2"

Pear: Myslím, že ihned na začátku zbavit Qui-Gonna a Obi-Wana funkcí není zrovna nejlepší nápad. Ale budiž. Navažil sis to tak si to sežer...

Já osobně jsem hlasoval pro možnost 4 jelikož mi přišla jaksi celkem taková neutrální. A jesště jednou se omlouvam Elinor, že jsem to nepochopil....

Ne, nejsem žena.

- Jordi Linx
- Administrator
- Kontaktovat uživatele:
... já se vyjádřím k tomu, proč se mi nelíbíli varianty s okny ... kdo to kdy viděl, aby byla otvírací okna na vesmírné loďi ? (taktéž na ponorce a supersonických letadlech
) A ono přistání by bylo cítit ať jsou sebelepší tlumiče, protože atmosféra je docela nepříjemná
A elina verze ... no jde o to, že on Sidious to tak ani nechtěl a byl to on, kdo tahal za špagáty ...

Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

- Jordi Linx
- Administrator
- Kontaktovat uživatele:
- Jordi Linx
- Administrator
- Kontaktovat uživatele:
... takže s dokončením Lucas to měl špatně - Epizoda I, by mě zajímaly nejprve vaše názory na tento projekt, jak se vám líbil, nelíbil, co by se mohlo udělat jinak ...
... potom zda-li by jste chtěli další pokračování a pokud ano v jaké podobě ? Pokračovat Epizodou dvě s tím, že by se použil stav na začátku ? Nebo ji odvodit z epizody I, jak byla upravena vašimi příspěvky ? Či vymýšlet něco alternativního ? Nebo něco úplně jiného ? Nebo ještě nějak jinak ? Ptám se vás, odpovídejte
... potom zda-li by jste chtěli další pokračování a pokud ano v jaké podobě ? Pokračovat Epizodou dvě s tím, že by se použil stav na začátku ? Nebo ji odvodit z epizody I, jak byla upravena vašimi příspěvky ? Či vymýšlet něco alternativního ? Nebo něco úplně jiného ? Nebo ještě nějak jinak ? Ptám se vás, odpovídejte

- East.Wood
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Projekt s přepracováním Lucasova scénáře je jistě zajímavý, nicméně pokračování by si zasloužilo víc aktérů a autorů 
Naše první epizoda se vyvíjela až do konce s patřičným nábojem. Já osobně jsem se vždy snažil přidat pozoruhodné zpracování, leč v porovnání s autorskými matadory jsem pohořel (o to více se zasadím o další pokračování projektu
)
A jak by mělo další kolo vypadat? Varianta s počátkem stejně, jako u jedničky, se mi zdá přijatelná. Přece jen předěláváme mistra Lucase, takže začneme u něj a skončíme svým vlastním závěrem... Takže podle mě začátek druhé epizody, jako ve filmu a "to be continued" už bude v naší režii! 3)

Naše první epizoda se vyvíjela až do konce s patřičným nábojem. Já osobně jsem se vždy snažil přidat pozoruhodné zpracování, leč v porovnání s autorskými matadory jsem pohořel (o to více se zasadím o další pokračování projektu

A jak by mělo další kolo vypadat? Varianta s počátkem stejně, jako u jedničky, se mi zdá přijatelná. Přece jen předěláváme mistra Lucase, takže začneme u něj a skončíme svým vlastním závěrem... Takže podle mě začátek druhé epizody, jako ve filmu a "to be continued" už bude v naší režii! 3)
"V hloubi duše jsem rebel. Kdykoli mi někdo řekne, že trend je takový a takový, hned se vydávám opačným směrem."
Clint Eastwood
Clint Eastwood
- Garth Devilman
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
I když sem odpovídal kolikrát? Dvakrát, třikrát? Jednou sem dokonce myslím uspěl, ale nevermind...určitě by jsme měli pokračovat...
Pokračování bych bral podle konce naší epizody...přece jenom jsme se s tím dělali, a zahodit to všechno a začít zas s něčím jiným je zbytečný...proto bych se napojil na náš konec, a pokračovat...samozřejmě trochu se držet toho co bylo ve dvojce, ale podle toho našeho...
Pokračování bych bral podle konce naší epizody...přece jenom jsme se s tím dělali, a zahodit to všechno a začít zas s něčím jiným je zbytečný...proto bych se napojil na náš konec, a pokračovat...samozřejmě trochu se držet toho co bylo ve dvojce, ale podle toho našeho...
Greatest, Goldest, Fruitiest, You-know-him-he-is-so-awesum Me.
Moje ochranka:

Darth Revan ♥
Moje ochranka:

Darth Revan ♥
- East.Wood
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Osobně bych vám chtěl oponovat - i když jsem si vědom toho, že jsme přepracovali jedničku a tudíž by bylo vhodné na naše úsilí navázat. Ale v jedničce jsme taky začali od píky. A proto i druhá epizoda by měla být přepsána od samého počátku... Aby to naše zpracování bylo jak se patří 

"V hloubi duše jsem rebel. Kdykoli mi někdo řekne, že trend je takový a takový, hned se vydávám opačným směrem."
Clint Eastwood
Clint Eastwood
Odněkud jsme začít museli, a když to měl mít Lucas špatně, zákonitě se začalo od prvního dílu... a právě proto když přepracováváme co měl Lucas špatně, měli bychom v tom mít i my nějákej příběh, a ne jenom překopávat epizody nezávisle na sobě... 

Greatest, Goldest, Fruitiest, You-know-him-he-is-so-awesum Me.
Moje ochranka:

Darth Revan ♥
Moje ochranka:

Darth Revan ♥