V Exilu - mise pro hráče neer

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Neer

Příspěvek od Neer »

Dantooine, krystalová jeskyně

Vytáhl jsem si meč zpod opasku a zapl jsem ho.
snad tady není velká ozvěna.
Asi nám nezbyde nic jiného než zničit jejich hnízdo a vybrat ty nejsilnější krystaly z celé jeskyně abysme potěšili Lorda Vaena.
Před námi jsem zahlédl pohyb. Tím směrem byla cítit nesmírná vybrace Síly. Škoda že není čas, jinak bych tam mohl meditovat a načerpat tolik Síly že bych snad prasknul.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Oba dva si také odepjali meče z opasku, ale ještě je nezapnuli.
Kdo uvidí královnu ať ji zabije, nebo dá jinejm o ní vědět, po její smrti budo poněkud dezorientovaný.
Řekne šeptem Kolin. Zřejmě má nějaké lovecké skušenosti.
Až po vás.
Dá ti přednost Zik.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.

Neer

Příspěvek od Neer »

Kryju ti záda Koline, ty jsi tu nevíc zkušený se zničením kinrathského hnízda.
Septl jsem Kolinovi zatímco šel o kousek přede mnou a za mnou šel Zik, nejspíš připraven použít svoje schopnosti. Otázkou bylo : nezasáhne nás výbojem blesků nebo vlnou Síly?
Došli jsme skoro až k oné místnosti plné kinrathů, připraveni zaútočit

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Zajímavé. co se o sobě člověk nedozví.
Zabručel ale místo vepředu vzal.
Potichu jste šli až do jeskyně. viděli jste že je zde mnoho krystalů, ale také mnoho Kinrathů, ve všech věkových kategoriích.
Aktivovali jste meče a vrhli se na ně.
Moment překvapení byl na vašístraně, neboť útok přímo do hnízda nečekali.
Sekali jste je jako diví. Zcela vzádu jsi zahlédl Jednoho velkého Kinratha, okolo kterého se shluklo několik menších a začalo ho bránit. Zřejmě královna. Ale mezi vámi bylo příliš Kinrathů než aby jste se k ní mohli dostat.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.

Neer

Příspěvek od Neer »

Kinrathi, kinrathi, kinrathi, vsude jenom kinrathi a za nimi je královna.
Předemnou jich bylo pár, na obou stranách vedle taky pár. Skontroloval jsem jestli není nějaký spolubojovník u mě a zabořil jsem mč do nejbližšího kinratha a udělal jsem mečem kružnici jejímž středem jsem byl já, takže kolem mě bylo chvíli místo na to, abych se dostal blíž ke královně.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Roztočil ses a zozsekal okolo stojící Kinrathy na kusy. Jejich místa však nahradili jiní. Ti už však útočili opatrněji, pod mečem, když jsi ho sklopil ucukly a zaútočili nad ním.
Byl jsi proto nucen tuto taktiku opustit, už jen proto že se ti točila hlava.
Začal jsi opět sekat konvenčním stylem.
Najednou jsi viděl že Zik uskočil pryč od Kinrathů. V první chvíli sis myslel že utíká.
Pak jsi poznal jeho plán. Z ruky mu vyšlehli blesky a zasáhly vejce, na která Kinrathi pro chvíli zapoměli.
Mezi nimi se vzepjalo zděšení, začali se vrhat do blesků, a chránit tak vejce, a co víc. I královna se vrhla na jejich obranu, s tím že se tobě přiblížila na doskok.
Zik mezitim blesky smažil nebránícíse Kinrathy. Ale někteří již začali útočit na něj mimo jeho úhel blesků.

Neer

Příspěvek od Neer »

Rychle jsem sesnažil projít tak blízko dokud jsem se nedostal až k Zikovi, kde jsem začal sekat jednoho kinratha druhým a snažil jsem se bránit ho před příchozími útočníky a zároveň jsem se přibližoval ke královně a dával jsem si pozor aby mě nezasáhl výboj besků

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Snažil jses prosekat k Zikovi aby jsi ho mohl chránit před ostatními Kinrathy.
IDIOTE! Di po královně sakra! Já se o sebe postaram.
Zakřičel na tebe Zik.
Skoč na ní! Dělej dop***le!
Zařval na tebe pro změnu Kolin. Který byl na druhé straně jeskyně, a byl tak mimo dosah.

Neer

Příspěvek od Neer »

Přešel jsem poznámky ostatních bez odpovědi (což podle mého bylo asi nejlepší řešení) a začínal jsem co nejrychleji sekat kynrathy, ale to nestačilo. Vyskočil jsem tak daleko jak jsem jen mohl a zároveň tak abych nenarazil do stropu, takže jsem skočil naplocho a po dopadu jsem provedl kotoul při kterém jsem se ohnal mečem, a poté co jsem se postavil jsem se zaměřil na královnu svým mečem.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Skočil jsi směrem ke královně. Proletěl jsi jí před "nosem" a dopadl kousek od ní. Ta se zarazila, což ti pomohlo, neboť jsi jí mohl rovnou, poté co ses zvedl seknout. Nezvládl jsi ale příliš obrat a uklouzl jsi po jednom embriu, z bleskem puklého vejce, nenašel jsi dostatečně rovnováhu, takže tvůj sek královnu jen zranil.
Zik už mezitím musel přestat s bleky, neboť na něj Kinrathi příliš doráželi.
Ač byl jeho útok celkem úspěšný, mnoho vajec i Kinrathů bylo spáleno, neměl již mnoho sil. A musel tedy Kinrathy spíše odrážet než na ně útočit. Kolin, který viděl že na tom není nejlíp, se začal k němu prosekávat, aby mu pomohl.

Neer

Příspěvek od Neer »

Krucinál, blbý embrio
Rychle jsem se postavil na nohy a začal kropit rány po královne a semtam po nějakém kinrathovi který se na mě opovážil zaůtočit. Poté co se mi povedlo královnu udolat(pokud se mi to povede) jsem obrátil pozornost na pomoc Zikovi s Kolinem.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Opět jsi nabral rovnováhu a zaútočil na královnu. Tu se ti podařilo po několika ranách zlikvidovat.
Její smrtelný křik tě málem ohlušil, a začalo ti silně pískat v uchu.
Ostatní Kinrathi začali šílet. Ztráta královny byla evidentně něco s čím se nedokázali jen tak smířit. Přestože je bojovnost nepřešla, spíš naopak, jejich rány začali padat do vlastních řad.
Byli najednou strašně zmatení a nevěděli pořádně co mají dělat.
Zikovi to dovolilo aby nabral dech, a mohl zase podávat perfektní výkony. Kolin se dostal do ráže, jeho meč se nezastavil, plynule přecházel z jednoho seku do druhého a likvidoval Kinrathy neobyčejnou rychlostí.
Ty jsi mezitím se začal přesunovat zpět k nim. Šlo ti to celkem rychle, neboť byli Kinrathi již velmi prořídlí.
Za okamžik se zbytek dal na útěk. Zůstali jste v jeskyni sami a vydýchávali se. Únavou se vám dělala malá kolečka před očima, alety rychle mizely.

Neer

Příspěvek od Neer »

Tak co? nazbíráme nějaký ty krystaly pro našeho pána? Třeba tu najdem i nějaké pro sebe.
Hned jsem se zaměřil na krystaly ze kterých jsem cítil nejvíc Sílu, a trochu jsem jich ulomil. Poté jsem se podíval po nějakých krystalech které nebyly tak silné na Sílu ale postačili by do mých světelných mečů.

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Tak viděl bych to tak že nazbíráme pro pána všechny, a on nás kdyžtak odmění. Přece jenom nechci aby měl pocit že se ho snažíme okrást.
Prohlásil Kolin a Zik, sice váhavě a po chvilce, přikývl.
Snažte se je brát co největší, při obrušování se hodně zmenší, tak ať nejsou moc krátký.
Poradil vám Zik.
Všichni jste začali brát v jeskyni krystaly, a dávat je do brašen.

Neer

Příspěvek od Neer »

Chvíli jsme zbíraly krystaly z jeskyně dokud tam nezbyly jen ty, které nebyly nijak zajímavé.
Máme jich dost, co takhle jít do lodi a vyložit je a pak dojít do tý akademie?
V akademii bude asi pár zajímavejch věciček. Možná, třeba tam bude i holocron. Ale dost nadějí na velký úspěch. Nemusí tam být nic.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“