Diskuze k příběhům
Moderátor: Moderátoři
- Jordi Linx
- Administrator
- Discord: Yoshi#2991
- Kontaktovat uživatele:
- Girik Narth
- Rytíř Jedi
- Kontaktovat uživatele:
- Girik Narth
- Rytíř Jedi
- Kontaktovat uživatele:
- Jordi Linx
- Administrator
- Kontaktovat uživatele:
... tak jsem upravil datování původně čtrnácté povídky a poupravil ji na šestnáctou vzhledem k tomu, aby mi chronologicky seděla, čímž nepřímo(a nyní již přímo) prozrazuji, že mám předplánované další díly včetně nástinu jejich obsahu ...
... co se týká soutěže, tak se omlouvám za zdržení a posouvám termín vyhlášení někam na víkend ...
... co se týká soutěže, tak se omlouvám za zdržení a posouvám termín vyhlášení někam na víkend ...
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

- Jordi Linx
- Administrator
- Kontaktovat uživatele:
... no tak kromě další Linxoviny(již dvanácté publikované) jsem se rozhodl přihodit jednou něco ne-Linx a docela by mě zajímal váš názor na to, sice jsem nějak uvažoval o tom, že to napíšu komicky, ale jakmile jsem začal, tak jsem na to úplně zapoměl ... i tak by mě ale zajímal váš názor ...
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

- Girik Narth
- Rytíř Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Rozkaz 6x je dobrý, hlavně ta myšlenka technického problému a jedijského zjišťování, oč vlastně šlo.
Sice by možná byla lepší ve variantě, že Jediové to jdou zjišťovat hned, jak se o tom dozví od klonů, a sotva se to na velení ujasní, je rozkaz splněn - ale tahle varianta by byla na Jordiho moc DS.
Rozhodně to je moc fajn čtení.
Sice by možná byla lepší ve variantě, že Jediové to jdou zjišťovat hned, jak se o tom dozví od klonů, a sotva se to na velení ujasní, je rozkaz splněn - ale tahle varianta by byla na Jordiho moc DS.

Rozhodně to je moc fajn čtení.

- Bastila Shan
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
panebože prošvih sem casting!!! muzu se pridat nebo je pozde??? asi pozde co??? Ja... ja... nebudu brecet, nebudu brecet nebudu breceeeet mno kdybyste nahodou meli jeste misto tak se prosim slusne hlasim.
Jo a Jordi... myslim ze takova konkurence by to nebyla...
(si tak trochu troufam...) ale nebojim se te... (vubec...)
Rad bych se zeptal, jestli se tam muzu pokusit zavest nejaky vtip... (zadna vulgarita ani nazory na ceske politiky i kdyz par by jich tu bylo a myslim ze ne jen ode mne). dekuji na zodpovezeni vsech mych otazek.
Jo a Jordi... myslim ze takova konkurence by to nebyla...

Rad bych se zeptal, jestli se tam muzu pokusit zavest nejaky vtip... (zadna vulgarita ani nazory na ceske politiky i kdyz par by jich tu bylo a myslim ze ne jen ode mne). dekuji na zodpovezeni vsech mych otazek.
Ne, nejsem žena.

- Jordi Linx
- Administrator
- Kontaktovat uživatele:
... jakej první casting ? Jestli máš na mysli soutěž, tak je otevřená až do svého konce pro každého, tohle bylo jenom kontrolní hlasování jestli má cenu to vůbec zavádět ... co se týká instrukcí a otázek k soutěži, tak je směřuj do tématu se soutěží, jinak vtipy nejsou zakázány, dokonce ani netrvám na tom, aby to bylo košér podle timeline či skutečných událostí ... ale o tomhle se bavme jinde ...

- Bastila Shan
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
- Jordi Linx
- Administrator
- Kontaktovat uživatele:
Temný Plán - Eli štveš mě
Právě mě kvůli tobě začali napadat Sw crossovery s mým vlastním životem, což ... by rozhodně mohlo být zajímavé, ale spíš bych se měl vyjádřit k tvému dílu, takže ... je dobré, je to fakt fajny a hlavně mě to pobavilo ... každopádně, jak dopadla ta zkouška ?