Výcvik pro Stass Khoon (kill-cesno)

Zde jsou umístěny všechny dokončené výcviky.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Vevnitř jste oba, nehraj za Luka, když jsme nenapsal, že řekl, ať ten druhej počká za dveřma, tak jste tam šli prostě oba, a účel byl, aby jste tam byly oba. Proto uprav tu část, kterou jsem naznačil. A nesnaž se furt vymýšlet akce, které bys, pokud neumíš ovládat myšlenky, jako že opravdu neumíš ovládat myšlenky, v normálním životě dělat nemohl.
Protože se to opakuje, tak budu trvat na editu pokaždé, kdy se to stane, takže, dávej si na to pozor, pouze tě to zdržuje ;)
Greatest, Goldest, Fruitiest, You-know-him-he-is-so-awesum Me.
Moje ochranka: :guard: :maul: :guard:
Darth Revan ♥

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Chodby chrámu Jedi

Luke se otočil na tvého bývalého protivníka, a ten řekl prakticky stejnou verzi jako ty, pouze si to trochu přikrášlil. Luke se zamyslel. Vypadal naštvaný, ale také v tom viděl příležitost.
Nyní budete oba dva zde meditovat, dokud se nevrátím, a neudělím vám trest.
Pověděl, a odebral se pryč.
Darth Revan ♥

kill-cesno

Příspěvek od kill-cesno »

Chodby chrámu Jedi

Akonáhle sa za Majstrom Skywolkrom zavreli dvere, tak som prišiel k rohu miestnosti a usadil som sa do pohodlnéj polohy. Chvíľku som mal hlavu plnú myšlienok a ťažko sa mi sústredilo. Nebol som potešený tým, ako to dopadlo... Aký trest? Len chviľku meditácie?
Chvíľku to trvalo, kým som sa ponoril do Sili.Bol som kľudný a uvolnený.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Chodby chrámu Jedi

Z tvé hluboké meditace tě probudil tvůj nynější-meditační-soused.
Nedokončíme to? Hmm? Luke odešel, a ajen tak se nevrátí!
Už pomalu šahal po svém meči. Plášť měl shozen na zemi, když usedal do meditací, ale ještě svojí zbraň nezažehl...
Darth Revan ♥

kill-cesno

Chodby chrámu Jedi

Možno nabudúce...
Teraz máme meditovať, tak to aj budem robiť...

Odpovedal som mu tichým tónom, poškrabal som sa na temene hlavy a opäť som sa ponoril do meditácie.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Chodby chrámu Jedi

Ale notááák...
Šťouchl do tvého ramene rukou.
Nebuď srab!
Postavil se před tebe.
Skywalker tady není, a pěknou dobu ani nebude. Dáme rychlej match, rychlá smrt. Kdo první zasáhne toho druhého, vyhrává. Budem hotoví a ještě si stihnem pořádně zameditovat!
Darth Revan ♥

kill-cesno

Chodby chrámu Jedi

Hmm...keď len jeden úder tak to snaď môžem skúsiť....Nemal by som..... Hlavou mi preletela myšlienka.
Dobre teda! Tak poďme na to.
Postavil som sa, chytil som do ruky svoj meč a siahol som po gombíku. Meč sa z hukotom zapol. Zaujal som bojové postavenie a bol som pripravený zaútočiť.
Musím byť rýchli, nesmiem ani na okamžik zaváhať........ pomyslel som si.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Chodby chrámu Jedi

Druhý ani na chvilku nezaváhal.
Michael mimochodem.
Oznámil ti své jméno. Zaujmul polohu, která ti nebyla neznámá, ale nesetkával jsi se s ní každý den. Váš asi pětimetrový rozestup překonal několika piruetkami, otočkami a výskoky, a když už byl blízko tebe, tak na dosah meče, tak předpisovou půlpiruetkou ve výskoku dopadl mečem přímo na tvůj, a opět jste se zasekli. Nyní se nesnažil přetlačit tvojí osobu, ale kopem do slabin tě chvilku odstrčil, a následným sekem se tě snažil zasáhnout do ramene ruky, kde jsi držel meč.
Darth Revan ♥

kill-cesno

Chodby chrámu Jedi

Tomu seknutiu sa mi podarilo vyhnúť. Odskočil som kúsok dozadu.
Khoon teší ma...
Ten kop nebol zlý....

Odpovedal som mu z úsmevom na tvári.
Rozbehol som sa oproti súperovy, spravil som niekoľko seknutí s mečom, a keď som sa dostal k súperovy tak som sa prikrčil a priamočiaro som poslal meč mieriac na jeho rebrá...

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Chodby chrámu Jedi

Uhnutím doprava, a nastrčením meče na stejnou stranu se elegantně vyhl tvému útoku. Zpravil otočku doprava, a zakončil to opět sekem na tvojí hlavu. Nyní ale netradičně, protože se ke konci přiklonil, tedy když k tobě sekal, jeho meč byl ve větší víšce než jeho hlava.
Darth Revan ♥

kill-cesno

Chodby chrámu Jedi

Kým sa súper zahnal mečom, vycítil som v Sile nebezpečenstvo a preto som dal svoj meč do krytu. Pri seknutí sa naše meče spojili a jeho útok bol taký silný, že som spadol na zem. Ihneď som spravil kotrmelec dozadu a už som stál na nohách. Spravil som polopiruetu a sekol som priamo na jeho ľavé rameno...
Naposledy upravil(a) kill-cesno dne 15.3.2009 19:01:27, celkem upraveno 1 x.

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Chodby chrámu Jedi

Ohnutím nechal tvůj meč proletět nad svojí hlavou, a snažil se udělat výpad, na tvojí nohu. Toto počínání začalo být mechanické, proto to chtělo něco, co by výrazně naklonilo souboj na tvojí stranu, protože zde jste si byly vyrovnaní, a jeden protiútok střídal druhý protiútok, z čehož, pokud by se teda nechtěl někdo z vás obětovat a necaht se říznout, nedalo jen tak dostat.
Darth Revan ♥

kill-cesno

Chodby chrámu Jedi

Jeho protiútok sa mi podarilo odraziť a vzdialil som sa na bezpečnú vzdialenosť. Zaujal som svoje bojové postavenie. Toto je veľmi ťažký súboj, musím vymyslieť niečo iné... takto to nemá význam...pomyslel som si. Napadla ma ešte jedna vec. Skúsim využiť svoje zrýchlenie. Preto som sa začal naplno koncentroval v Sile a podarilo sa mi zrýchliť svoje pohyby o 40%. Kúsok som podyšiel k súperovi, spravil som salto, čím som ho preskočil a dostal som sa za jeho chrbát. Moje pohyby boli natoľko dostatočne rýchle, že si to sotva všimol.Potom som vyskočil a v pravotočivej otočke som sekol mečom. Mieril som pritom na jeho chrbát...

Pear
Temný Jedi
Temný Jedi
Uruguay

Příspěvek od Pear »

Chodby chrámu Jedi

Probíhající děj se nyní začal podobat matrixu, protože jak tebe napadlo zpomalit čas, když si toho všiml soupeř, dal vše do toho, aby se ti přizpůsobil. Následné zrychlení vašich pohybů vypadalo z vašeho pohledu jako zpomalené, trvalo chvilku, než jste se zesynchronizovali, a poté době jste už byly opět ve vaší obvyklé rychlosti, kdy protivník chytře využil, že využil této síly později, a ještě s částečným zrychleím strčil do zadu za sebe meč, a udělal otočku. Byly jste opět z očí do očí.
Nezapomeň na toho skrčka.
Zasmál se, a rukou naznačil podříznutí krku. Bylo to na znamení, že jak jeho, tak tvoje dny jsou zpečetěny, protože, jak jsi za chvilku zjistil, chystal se to ukončit. Vystartoval z místa, a svýmy zběsilými útoky se tě už Konečně snažil přinejmenším zranit.
Darth Revan ♥

kill-cesno

Chodby chrámu Jedi

Snažil som sa jeho útokom vyhýbať, ale robilo mi to ťažkosti, pretože som bol dosť vyčerpaný. Všetku svoju silu som vsadil na to nečakané zrýchlenie. Lenže ako som si všimol tak asi zbytočne.
Neboj sa, ja nezabúdam.
Ten chlapec to myslí naozaj vážne. Pomyslel som si. Z jeho strany nasledoval útok za útokom. V sále bolo cítiť spáleninu. Niektoré útoky sa mi podarilo náhodne vykriť, lenže tento posledný bol mojim osudným. Zasiahol ma svojím bravúrnym výpadom priamo do ľavého pleca.
Aúúú
Akonáhle som pocítil štipľavú bolesť hneď som odskočil a hlavou mi preletelo. Mno a je po všetkom. Prehral som. Ostal som tam len tak stáť a zo smutným výrazom v tvári som mlčky pozeral na svojho usmievajúceho súpera.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené výcviky“