Výcvik pro hráče Xaviera
Moderátor: Moderátoři
- Lukin013
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Coruscant - Dolní město
Doomo okamžitě spustil všechny bomby a vyrazil všechny dveře, ale na místě seděl jen nějaký maník se staženýma kalhotama, co se koukal na vlnící se hologram Twi´leckých tanečnic. Mandalorian zakroutil hlavou a potom ho donutil navléct si ty kalhoty a pak ho zastřelil. Tiše zamumlal a proklel období kdy musel s těmito lidmi pracovat a potom rozrazil další dveře, to se na něj spustila palba a tak se rychle schoval za stůl, který během úhybného manévru převrátil.
TY?! Ale co to...
To nestačil doříct, protože mu do otevřené pusy vletěl výstřel z Doomovy opakovačky. Ostatní začali horečně ustupovat a když jsi vešel ty, začali se bránit už jen zoufale.
Doomo okamžitě spustil všechny bomby a vyrazil všechny dveře, ale na místě seděl jen nějaký maník se staženýma kalhotama, co se koukal na vlnící se hologram Twi´leckých tanečnic. Mandalorian zakroutil hlavou a potom ho donutil navléct si ty kalhoty a pak ho zastřelil. Tiše zamumlal a proklel období kdy musel s těmito lidmi pracovat a potom rozrazil další dveře, to se na něj spustila palba a tak se rychle schoval za stůl, který během úhybného manévru převrátil.
TY?! Ale co to...
To nestačil doříct, protože mu do otevřené pusy vletěl výstřel z Doomovy opakovačky. Ostatní začali horečně ustupovat a když jsi vešel ty, začali se bránit už jen zoufale.

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR
válečník Zheison Sha Luke Nehav - Bojová aréna
Kapitán Erik Nehav - Vong mise
Námezdní lovec Marwollo Zhein - MPM Temný rozbřesk
Cassus Sand - MPM Chyťte ji!
- Lukin013
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Coruscant - Dolní město
Celá základna zdejšího vůdce Centrály byla slušně vylidněná a zbývalo už jen pár místností. Mandalorian rozstřílel další dveře a za těmi byl turbovýtah. Ukázal ti tím směrem a nastoupili jste. Výtah jel poměrně dlouho a když jste vystoupili, poprvé od tvého příletu jsi znovu spatřil slávu galaktického centra. Vysoké domy, nekončící dopravní ruch a osvětlení dávající i nočnímu Coruscantu vzhled dne. Za dveřmi už stáli jen dva ochránci, které zabil Mandalorian a sám boss.
Ale Doomo, copak, chceš zvýšit plat nebo co?
Zeptal se klidně a čekal na odpověď.
Tvé dny jsou sečteny starý příteli...
Pronesl Mandalorian a mířil na něj, ale šéf centrály stihl zmáčknout nějaký spínač a před vámi se objevila clona ze silového pole.
Ani bych neřekl...
Odpověděl šéf klidně. Za vámi se objevilo několik strážných.
Celá základna zdejšího vůdce Centrály byla slušně vylidněná a zbývalo už jen pár místností. Mandalorian rozstřílel další dveře a za těmi byl turbovýtah. Ukázal ti tím směrem a nastoupili jste. Výtah jel poměrně dlouho a když jste vystoupili, poprvé od tvého příletu jsi znovu spatřil slávu galaktického centra. Vysoké domy, nekončící dopravní ruch a osvětlení dávající i nočnímu Coruscantu vzhled dne. Za dveřmi už stáli jen dva ochránci, které zabil Mandalorian a sám boss.
Ale Doomo, copak, chceš zvýšit plat nebo co?
Zeptal se klidně a čekal na odpověď.
Tvé dny jsou sečteny starý příteli...
Pronesl Mandalorian a mířil na něj, ale šéf centrály stihl zmáčknout nějaký spínač a před vámi se objevila clona ze silového pole.
Ani bych neřekl...
Odpověděl šéf klidně. Za vámi se objevilo několik strážných.

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR
- Lukin013
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Coruscant - Sídlo centrály
Útočili na vás stále noví vojáci, ale měli jste dost sil je odrážet, zvláště neustálé kropičce Doomovi nemohli ani ze srandy odolat a tak jsi měl dost času, abys mohl najít slabé místo štítu a zničit ho.
Po nějaké chvíli se takové našlo, ale bylo za Teeqooem na zdi, byl to spínač. Teeqoo se zatím smál, ale moc se mu nelíbilo to, jak redukujete jeho gorily, přesto si myslel, že nemáte šanci.
Zkus pomocí Síly zničit ten vypínač, silové pole by mělo zmizet a Teeqoo zemřít krátce potom, už mě štve a taky mi začíná docházet energie.
Poradil ti, načež praštil a potom zastřelil nějakého Gamorreana.
Útočili na vás stále noví vojáci, ale měli jste dost sil je odrážet, zvláště neustálé kropičce Doomovi nemohli ani ze srandy odolat a tak jsi měl dost času, abys mohl najít slabé místo štítu a zničit ho.
Po nějaké chvíli se takové našlo, ale bylo za Teeqooem na zdi, byl to spínač. Teeqoo se zatím smál, ale moc se mu nelíbilo to, jak redukujete jeho gorily, přesto si myslel, že nemáte šanci.
Zkus pomocí Síly zničit ten vypínač, silové pole by mělo zmizet a Teeqoo zemřít krátce potom, už mě štve a taky mi začíná docházet energie.
Poradil ti, načež praštil a potom zastřelil nějakého Gamorreana.

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR
Coruscant - Sídlo centrály
Z malý srandy.
Odpovědělel jsem Silou udeřil do spínače.
Ale copak se nám to stalo se štítem?
Posměšně jsem prohodil k Teeqoovi.
Hra skončila.
Saltem vzad jsem přistál na stoje a srazil Teeqooa na něj.
Pánové, váš šéf vám nařizuje abyste VYPADLI!
Velmi důrazně jsem křikl na dotírající gorily.
Že ano?!?
Prohodil jsem směrem k bossovi a přiblížil měeč blízko jeho obličeje.
Z malý srandy.
Odpovědělel jsem Silou udeřil do spínače.
Ale copak se nám to stalo se štítem?
Posměšně jsem prohodil k Teeqoovi.
Hra skončila.
Saltem vzad jsem přistál na stoje a srazil Teeqooa na něj.
Pánové, váš šéf vám nařizuje abyste VYPADLI!
Velmi důrazně jsem křikl na dotírající gorily.
Že ano?!?
Prohodil jsem směrem k bossovi a přiblížil měeč blízko jeho obličeje.
- Lukin013
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Coruscant - Dolní město
Než stačil šéf něco říct, Mandalorian rozprášil zbytek dotírajících bodyguardů a pod hlemou se usmál. Asi si říkal, co nás teď přinutí, abychom jej nezabili a těšil se na popravu. Vůdce se tvářil k smrti vyděšen, když poznal, že už nemá šanci, začal prosit o milost.
Prosím Jedii, nezabíjej mě, Jediové přece nezabíjí své vězně je to tak, zachovej se přece jako Jedi!!!
Doufal, že tě obměkčí, když viděl, že jsi v rouchu Jedie, dofal, že tě obměkčí skrz jejich kodex. Stále na tebe při tom koukal prosebným a neviným pohledem
Než stačil šéf něco říct, Mandalorian rozprášil zbytek dotírajících bodyguardů a pod hlemou se usmál. Asi si říkal, co nás teď přinutí, abychom jej nezabili a těšil se na popravu. Vůdce se tvářil k smrti vyděšen, když poznal, že už nemá šanci, začal prosit o milost.
Prosím Jedii, nezabíjej mě, Jediové přece nezabíjí své vězně je to tak, zachovej se přece jako Jedi!!!
Doufal, že tě obměkčí, když viděl, že jsi v rouchu Jedie, dofal, že tě obměkčí skrz jejich kodex. Stále na tebe při tom koukal prosebným a neviným pohledem

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR
Coruscant - Dolní město
Deaktivoval jsem meč. Jasně jsem cítil úlevu z Teeqooa a překvapení z mandaloriana.
Sehnul jsem se k vůdci centráli.
Jenže já NEJSEM JEDI!!!!!
Chytil jsem ho silou a udeřil jím o strop, zatím co padal jsem ho přěťalvejpůl mečem.
Kdy už všichni pochopí že nejsem jedi?!?
Zeptal jsem se spíše do vzduchu nakvašeně.
Ještě tu máš něco na práci nebo můžeme jít?
Zeptal jsem se a seskočil ze stolu.
Deaktivoval jsem meč. Jasně jsem cítil úlevu z Teeqooa a překvapení z mandaloriana.
Sehnul jsem se k vůdci centráli.
Jenže já NEJSEM JEDI!!!!!
Chytil jsem ho silou a udeřil jím o strop, zatím co padal jsem ho přěťalvejpůl mečem.
Kdy už všichni pochopí že nejsem jedi?!?
Zeptal jsem se spíše do vzduchu nakvašeně.
Ještě tu máš něco na práci nebo můžeme jít?
Zeptal jsem se a seskočil ze stolu.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
- Lukin013
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Coruscant - Teequova základna
Mandalorian na tebe nevzrušeně koukal a nakonec jen opáčil:
Můžem jít.
Potom zakroutil hlavou:
Že vy Jediové a Sithové musíte pořád jen používat Sílu, zkus někdy surový boj bez ohledu na instinkty, pomůže ti to...
A vyšel
...
Došli jste až do Revanovy tajné základny, ale tam zdánlivě nikdo nebyl. Nakonec se ale ze stínů vynořily dvě v plášti zahalené postavy, a přišly k vám. Malak se tvářil stále nevlídně a jak se tvářil Revan bylo jen ve hvězdách.
Výborně, věděl jsem, že tohle by nečekal... Centrála, to je morová rána na tváři galaxie, horší než Republika či jiní...
Udělali jste galaxii službu...
Malak vypadal, že vůbec nechápe, proč je jeho mistr vůči zločincům tak nepřátelský, zločinci vždy škodili jen těm, pod kterými byli, Sithům nijak ublížit nemohli, ale svého mistra ctil, byli to přátelé a tak jeho rozhodnutí vždy jen schvaloval či ne, nikdy ho však neovlivnil...
Mandalorian na tebe nevzrušeně koukal a nakonec jen opáčil:
Můžem jít.
Potom zakroutil hlavou:
Že vy Jediové a Sithové musíte pořád jen používat Sílu, zkus někdy surový boj bez ohledu na instinkty, pomůže ti to...
A vyšel
...
Došli jste až do Revanovy tajné základny, ale tam zdánlivě nikdo nebyl. Nakonec se ale ze stínů vynořily dvě v plášti zahalené postavy, a přišly k vám. Malak se tvářil stále nevlídně a jak se tvářil Revan bylo jen ve hvězdách.
Výborně, věděl jsem, že tohle by nečekal... Centrála, to je morová rána na tváři galaxie, horší než Republika či jiní...
Udělali jste galaxii službu...
Malak vypadal, že vůbec nechápe, proč je jeho mistr vůči zločincům tak nepřátelský, zločinci vždy škodili jen těm, pod kterými byli, Sithům nijak ublížit nemohli, ale svého mistra ctil, byli to přátelé a tak jeho rozhodnutí vždy jen schvaloval či ne, nikdy ho však neovlivnil...

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR
Coruscant - Teequova základna
Na mandalorianovu poznámku jsem se ušklíbl.
Proč Sílu nepoužít když mohu? Ty taky používáš všechny své schopnosti.
A vyšel jsem jsem za ním.
Když jsme dorazili na Revanovu základnu, tak se zdálo že tam již nikdo není. Poté se však Revan s Malakem vynořili ze stínu.
Na Revanovu pochvalu jsem jen lehce sklonil hlavu. Cítil jsem se skvěle že konečně někdo rozpoznal a ocenil mé schopnosti.
Pohlédl jsem na Malaka který nechápal.
Jak to mohl tenhle dotáhnout tak daleko když je něm hned vidět že něco nechápe?
Prolétlo mi hlavou ale zase jsem se otočil na mého nového mistra Revana.
Na mandalorianovu poznámku jsem se ušklíbl.
Proč Sílu nepoužít když mohu? Ty taky používáš všechny své schopnosti.
A vyšel jsem jsem za ním.
Když jsme dorazili na Revanovu základnu, tak se zdálo že tam již nikdo není. Poté se však Revan s Malakem vynořili ze stínu.
Na Revanovu pochvalu jsem jen lehce sklonil hlavu. Cítil jsem se skvěle že konečně někdo rozpoznal a ocenil mé schopnosti.
Pohlédl jsem na Malaka který nechápal.
Jak to mohl tenhle dotáhnout tak daleko když je něm hned vidět že něco nechápe?
Prolétlo mi hlavou ale zase jsem se otočil na mého nového mistra Revana.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
- Lukin013
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Coruscant - Revanova tajná základna
Revan se pod svou maskou usmál... bylo pro něj komické, když si tento muž myslel, že se stane jeho učněm.
To samé si myslel i Malak.
Promiň, ale cítím z tebe, že si myslíš, že budeš mým učedníkem, ale já už jednoho mám, ne, ale mohl bys být celkem úspěšný na Akademii Sithů na Korribanu, neustále sháním nové Temné Jedie, než zaútočím na Republiku, je za vhodno se připravit.
Potom ti předal datapad.
Tuto loď si můžeš vzít, v tomhle datapadu jsou kódy a co se týče tebe mandaloriane, rád bych tě zapojil do armády, vím že rád bojuješ, že je to pro tebe věc cti, proto ti dám možnost znovu se postavit nejmocnějšímu nepříteli, který ještě zbývá.
Mandalorian kývnul:
Bude mi ctí, no, s tebou se budu muset rozloučit, podíval se na tebe, možná se někdy setkáme.
Revan se pod svou maskou usmál... bylo pro něj komické, když si tento muž myslel, že se stane jeho učněm.
To samé si myslel i Malak.
Promiň, ale cítím z tebe, že si myslíš, že budeš mým učedníkem, ale já už jednoho mám, ne, ale mohl bys být celkem úspěšný na Akademii Sithů na Korribanu, neustále sháním nové Temné Jedie, než zaútočím na Republiku, je za vhodno se připravit.
Potom ti předal datapad.
Tuto loď si můžeš vzít, v tomhle datapadu jsou kódy a co se týče tebe mandaloriane, rád bych tě zapojil do armády, vím že rád bojuješ, že je to pro tebe věc cti, proto ti dám možnost znovu se postavit nejmocnějšímu nepříteli, který ještě zbývá.
Mandalorian kývnul:
Bude mi ctí, no, s tebou se budu muset rozloučit, podíval se na tebe, možná se někdy setkáme.

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR
Převzaj jsem od Revana datapad.
Jak si přejete.
Otočil jsem se na mandaloriana co se se mnou loučil.
Možná ano.
Vyrazil jsem k lodi abych se přesunul na Akademii na Korriban.
Převzaj jsem od Revana datapad.
Jak si přejete.
Otočil jsem se na mandaloriana co se se mnou loučil.
Možná ano.
Vyrazil jsem k lodi abych se přesunul na Akademii na Korriban.
- Lukin013
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Došel jsi do samotného hangáru Revanovy základni a tam stál nádherný raketoplán, na to, že patřil Sithům velmi luxusní. Z rampy sešla nádherná žena v pilotní uniformě a úklonou tě pozdravila. Měla tmavěhnědé dlouhé vlasy zčesané do drdolu, perfektní postavu a držení těla jako modelka.
Dobrý den, jsem Ella, lord Revan mi přikázal, abych vás převezla na Korriban, vítejte tedy, do mého království.
Pronesla zvesela, ani ti nepřipomínala Sitha, byla mnohem přívětivá a její hlas ti taky nepřipomínal hrubé hlasy jiných Sithek, naopak, byl velice řelý a příjemný.
Doporučovala bych, abyste se usadil, v lodi je ale také sprcha a nějaké kajuty, takže se můžete i převlíct nebo si odpočinout. Podud budete mít hlad, kuchyně je vám k službám.
Sama potom odešla do kokpitu a začala startovat.
Došel jsi do samotného hangáru Revanovy základni a tam stál nádherný raketoplán, na to, že patřil Sithům velmi luxusní. Z rampy sešla nádherná žena v pilotní uniformě a úklonou tě pozdravila. Měla tmavěhnědé dlouhé vlasy zčesané do drdolu, perfektní postavu a držení těla jako modelka.
Dobrý den, jsem Ella, lord Revan mi přikázal, abych vás převezla na Korriban, vítejte tedy, do mého království.
Pronesla zvesela, ani ti nepřipomínala Sitha, byla mnohem přívětivá a její hlas ti taky nepřipomínal hrubé hlasy jiných Sithek, naopak, byl velice řelý a příjemný.
Doporučovala bych, abyste se usadil, v lodi je ale také sprcha a nějaké kajuty, takže se můžete i převlíct nebo si odpočinout. Podud budete mít hlad, kuchyně je vám k službám.
Sama potom odešla do kokpitu a začala startovat.

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR
Chvíli jsem stál u lodi a nevěřil vlastním uším a očím.
To si Revan může dovolit nechat lítat svý temný jedi v takovejhle lodích?
Zavrtěl jsem hlavou a podíval se do své ruky kde jsem měl datapad s kódy.
A tohle mi dal proč?
Usoudil jsem že se to ještě nejspíš dozvím a vešel jsem do lodi.
Fíha.Pěkný.
Ocenil jsem vkusný interiér lodi.
No nic.ň si můžu dáchnout.
Usadil se do měkého křesla a začal odpočívat.
Chvíli jsem stál u lodi a nevěřil vlastním uším a očím.
To si Revan může dovolit nechat lítat svý temný jedi v takovejhle lodích?
Zavrtěl jsem hlavou a podíval se do své ruky kde jsem měl datapad s kódy.
A tohle mi dal proč?
Usoudil jsem že se to ještě nejspíš dozvím a vešel jsem do lodi.
Fíha.Pěkný.
Ocenil jsem vkusný interiér lodi.
No nic.ň si můžu dáchnout.
Usadil se do měkého křesla a začal odpočívat.
- Lukin013
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Hangár Revanovy tajné základny
Netrvalo dlouho a loď se vznesla a na výsměch Řádu proletěla těsně kolem věže Rady poznání. Hned potom vyletěla na orbit a o pár minut později skočila do hyperprostoru.
Můj pane, loď je na cestě na Korriban. Cesta bude dlouhá, ale máte spoustu možností, jak se zabavit, tak vám přeju příjemný let.
Řekla ti tvá krásná pilotka jen co vztoupila loď do hyperprostoru.
Sama potom odešla do vedlejší kajuty a ty sis všiml nepatného mrknutí, při tom si trochu rozepla výstřih a zamávala rukou, že jí je vedro.
Myslím, že byste si měl zapnout klimatizaci.
Řekla ti příjemným tónem.
Netrvalo dlouho a loď se vznesla a na výsměch Řádu proletěla těsně kolem věže Rady poznání. Hned potom vyletěla na orbit a o pár minut později skočila do hyperprostoru.
Můj pane, loď je na cestě na Korriban. Cesta bude dlouhá, ale máte spoustu možností, jak se zabavit, tak vám přeju příjemný let.
Řekla ti tvá krásná pilotka jen co vztoupila loď do hyperprostoru.
Sama potom odešla do vedlejší kajuty a ty sis všiml nepatného mrknutí, při tom si trochu rozepla výstřih a zamávala rukou, že jí je vedro.
Myslím, že byste si měl zapnout klimatizaci.
Řekla ti příjemným tónem.

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR