Přihláška Chacka
Moderátor: Moderátoři
- checkman
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
Přihláška Chacka
Jméno: Nick Terrcheck
Povolání: Padawan
Rasa: Člověk
Planeta původu: Corusant
Životopis: Narozen na Corusantu jediovi a jedné ženě která zemřela při porodu...Když byl otec jedi tak mně jediove pozvali na Yavin IV aby mně tam začali cvičit na jedie...Při cestování z Corusantu...No spíš na přístavišti na Corusantu mého otce napadli nějací nájemní žoldáci a otec mne chránil před střelami a pak byla ohlušující rána a tam kde stál otec byla jen krev vnitřnosti a popálené a roztrhané roucho...
Tak jsem se pár dní toulal na přístavišti až mne tam našla jistá Leia Organa Solo a vycítila ze mne sílu a odvezla mně za jejím bratrem - Lukem Skywalkerem - aby mne začal učit...
Na cestě na Yavin se naštěstí nic nestalo a tak jsem přiletěl s Leiou na Yavin a tam mně začali cvičit...
Zbraň: Svetelný meč - jednoruční
Barva meče: Modrá
Schopnosti: Zakladní schopnosti padawana ale začíná se dobře vyvíjet manipulace s předměty...Pak ještě dobrý v přemlouvání...
Poznámky: Tmavě hnědé vlasy,zelené oči...Při nebezpečí dokáže zachovat chladnou hlavu...
Období: New Republic
Kontakt: ICQ 449801596
Povolání: Padawan
Rasa: Člověk
Planeta původu: Corusant
Životopis: Narozen na Corusantu jediovi a jedné ženě která zemřela při porodu...Když byl otec jedi tak mně jediove pozvali na Yavin IV aby mně tam začali cvičit na jedie...Při cestování z Corusantu...No spíš na přístavišti na Corusantu mého otce napadli nějací nájemní žoldáci a otec mne chránil před střelami a pak byla ohlušující rána a tam kde stál otec byla jen krev vnitřnosti a popálené a roztrhané roucho...
Tak jsem se pár dní toulal na přístavišti až mne tam našla jistá Leia Organa Solo a vycítila ze mne sílu a odvezla mně za jejím bratrem - Lukem Skywalkerem - aby mne začal učit...
Na cestě na Yavin se naštěstí nic nestalo a tak jsem přiletěl s Leiou na Yavin a tam mně začali cvičit...
Zbraň: Svetelný meč - jednoruční
Barva meče: Modrá
Schopnosti: Zakladní schopnosti padawana ale začíná se dobře vyvíjet manipulace s předměty...Pak ještě dobrý v přemlouvání...
Poznámky: Tmavě hnědé vlasy,zelené oči...Při nebezpečí dokáže zachovat chladnou hlavu...
Období: New Republic
Kontakt: ICQ 449801596
- Girik Narth
- Rytíř Jedi
- Kontaktovat uživatele:
- Lukin013
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Tak spamováním si nepomůžeš, ale jinak, pukud je v NR ještě nějaký moder kromě Tukana, zkus požádat jej, Tukan má hold tvrdý zobák... myslím, že jej moc snadno neobměkčíš...

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR
válečník Zheison Sha Luke Nehav - Bojová aréna
Kapitán Erik Nehav - Vong mise
Námezdní lovec Marwollo Zhein - MPM Temný rozbřesk
Cassus Sand - MPM Chyťte ji!
Takže... beru a během večera sem zkusím jen tak pro formu hodit nějaký úvodní testík.
A byla bych ráda, kdybys mi mohl do pošty napsat něco o stylu a žánrech, které preferuješ - nerada bych se dělala s něčím, co by tě vpodstatě nebavilo, a začít jen tak kombinovat nějakou elinoří šílenost, to si při svém čekatelském postu radši dovolit nechci.

A byla bych ráda, kdybys mi mohl do pošty napsat něco o stylu a žánrech, které preferuješ - nerada bych se dělala s něčím, co by tě vpodstatě nebavilo, a začít jen tak kombinovat nějakou elinoří šílenost, to si při svém čekatelském postu radši dovolit nechci.

Elinoří šílenost? To zní dobře.. Nechceš něco takového vytvořit pro mě?
...Sorry Checku, že se ti montuju do tvoji přihlášky, jinak už jsem ti odpustil a odendal ti vyvrhela, takže když me nebudš srát, tak bude všechno ok... 

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.