2. Mise pro Dash Spience(Alpha-63 Dash)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dash Spience »

Togoria, Cely:

Dobře Zahaane ved nás.
Zahaan vyrazil opravdu svižným krokem.Po chvíli ale spozoroval že Rad nestíhá tak zpomalil.Viděl jsem dva droidy a pak jsem viděl hnědou šmouhu.Stihl jsem si všimnout vražedných drápů na koci Zahaanových tlap.Z B-1 zbyli jen malé díly.
Zase ty blbý automaty.
Zkontroluju si DC-15 jestli je nabitá.Nehodlám vyskočit proti věži s prázdným zásobníkem.
Takže pánové uděláme to jako vždy.Rade drž se mimo.Gar a Sido zásobník jak minule.Zahaane otevři prosím dveře jak ti řeknu.Počítám.3...2...1....Ted.
Počkám až se otevřou dveře a bouchne zásobník.Urychleně se vykloním do chodby a zaměřím věž hned jak to udělám spustím salvu.
,,Nepřítel mého nepřítele je stále ještě i můj nepřítel."

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Togoria, chodba k výslechové místnosti:
Bez váhání jsi se rozhodl pro už ověřenou taktiku a kloni se bez jakéhokoliv komentáře připravili k jejímu provedení, jenom Zahaan chvilku váhal, ale Gar mu naznačil, ať to nechá na vás. Tak přecejenom se stáhnul k otvírání a čekal na tvůj signál, který přišel v zápětí. Dveře se otevřeli, zásobník byl vhozen, střelen a ... a nebouchl, ale to jsi už nestihl reagovat a byl jsi ve výklonu k automatickému kanónu. Musel jsi jednat hodně rychle a po vypálení dvou salv, které nemohli být vzhledem k situaci natolik přesně jsi, se kotoulem dostal ke druhé stěně, od které jsi se odrazil opět šikmo vpřed k další stěně. Za zády jsi cítil palbu automatického kanónu a dělal jsi vše, aby jsi zůstal v rychlém nepřímém pohybu. Garovi se Sidem trvalo trochu déle, než si uvědomili situaci, ale jejich DC-15ky už naplno zasypávali kanón, který byl konečně vyřazen. Právě včas, protože poslední provedený kotoul se ti příliš nepovedl a nestihl by ses včas odrazit od stěny dál.
Jaktože nebouchl ?
rozčílí se Sid a zvedne zásobník, který je jasně prostřelený.
Sakra, já tam hodil prázdnej ...
zarazí se Gar, když pochopí, co se přesně stalo a co vedlo ke tvé vynucené akrobacii.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Periferně jsem viděl zásobník a slyšel výstřel proto jsem nevýáhal a vyklonil se k palbě chvíli my trvalo než jsem našel věž, ale něco tu bylo blbě.
Do plechounů! on nebouchl!
Prolítne my hlavou když se odrážím odezdi aby mne nazaměřil kanon.Doskočil jsem a hned se zase odrazil pryč.Na místě kde jsem mněl předchvíli nohy zabubnovali do podlahy střeli z věžičky.Palba z věže ale žádná naše.
Sakra co je s nima tohle dlouho nevydržím!
Když se spustila palba tak se my ulevilo ale tahle chvilka stačila k tomu aby mně vyvedla ze soustředění a mně podjela noha takže jsem měl kotoul pomalejší a kratší.Hned jak přestane věžka střílet tak se zvedám ze zemně a naštvaně kráčím ke klonům.
Tohle se už nesmí stát!Rozumíš Gare?Máš štěstí že se my nic nestalo jinak bys to schytal.RYchle musíme jít.
Spustím nakvašeně.Pak pobídnu skupinu klonů a Togoriana ke dveřím vedoucím do výslechové místnsoti.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Gar se jenom pokrčí rameny a možná jsi i trochu rád, že nevidíš jeho provinilý výraz, který zakrývala helma.
Už se to nebude opakovat, pane.
podotkne jenom stroze Gar, zatímco ty už vyrazíš dál a za tebou zbytek tvého týmu. Dorazíte na konec chodby ke dveřím, které vedou jednoznačně do výslechové místnosti, jak naznačí Zahaan. Překontroluješ dveře a naznačíš oběma zdravým klonům, aby zaujali pozice.
K výslechu nás vždycky vedli dvě B-2ky, především, když vedli mě a vyslýchal nás vedoucí tohoto zařízení, tedy alespoň si to myslím. Byl to nějaký Muunec, jméno si nepamatuju a ten se vždycky ptal, droidi jenom dohlížel. Jeden stál hned u dveří, druhý po boku, levém. Vyslychaný vždyky seděl zády ke dveřím.
pronese Zahaan, zatímco se připravujete k vniknutí dovnitř a dodá ti tak cenné informace, které můžeš využít při plánovaném vpádu.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Došli jsme ke dveřím kde jsme se zastavili.Já se rozmýšlel co dělat.Zahaan my toho řekl hodně a zatím se nikdy nemýlil.Přemýšlel jsem jestli mu mohu důvěřovat.S B-2kama není žádná sranda.Vytáhl jsem jednu ze svým DC-17tek.
Zahaane.Vem si ho.Doufám že jsem se v tobě nespletl.Ještě dotaz je ten Muunec ozbrojenej?
Řeknu když mu podávám svůj blaster.
Takže popravdě ted nevím jak na ně.Ale myslím že to vyřešíme.Zahaane myslíš že by si byl schopnej odstranit toho udveří tak abych já se dostal na toho vlevo?Po mně půjde Sido a zajsití Muunce pa Gar mu případně pomůže a Rad bude krýt záda.Jasné?
Zeptám se týmu a taky Togoriana pro jsitotu.Věděl jsem že to asi problém nebude ale jsitota je jistota.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Togoria, za dveřmi výslechové místnosti:
Zahaan se chopí blasteru, který mu podáš a trochu nedůvěřivě si ho potěžká, ale nakonec jej uchopí, i když na první pohled nevypadá, že by to byl nějaký ostrostřelec.
Ten droid je napravo od dveří, nalevo od vyslýchaného. A ten Muun nikdy neměl žádnou zbraň, tedy alespoŇ jsem nikdy žádnou neviděl.
doplní ti informace Zahaan, zatímco si Sid důkledně prohlédne dveře, které vedou do místnosti a zdá se, že se nad něčím zamyslel.
Pane ? Co kdybychom ty dveře prostě odpálil výbušninou ? Podle toho, co Zahaan říkal, tak by zasáhli toho droida hned za nimi a rozhodně by nám to poskytlo výhodu překvapení.
pronese po chvilce a podívá se po Zahaanovi, aby to mohl potvrdit.
Je pravda, že kdyby letěli rovně, tak zasáhnou jenom toho droida, přinejhorším Muuna.
podotkne Zahaan, když si svénu vykreslí v myslí.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Asi moc střelec není ale když bude třeba myslím že i krycí palba bude dobrá.Ten plán dával celekem smysl.Přemýšlel jsem jaká je šance že to trefí našeho vězně a vyšlo my víc plusů pro odpálení snad to dopadne dobře.
No dobrá pustte se do toho.Tak z toho vyplívá změna plánu.J8 jdu první zamnou půjde Gar pak Zahaan a Sido.Rad se pak stáhne na takovou pozici aby nás mohl krýt jasné?
Rozdám pokyny klonům a koukám jak Sido začal umistovat výbušninu na dveře od výslechové místnsoti.Je to riskantní plán ale my si nemůžeme dovolit čekat.
Síla s námi.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Kloni jenom přikývnou a pustí do práce, která netrvá dlouho, protože výcvik s výbušninama musí mít na základní úrovni každý klon. Sido po chvilce naznačí, že je vše připraveno a Gar se nachystá, aby šel a tebou, jakmile odpálíte dveře. Nečekal jsi a dal jsi pokyn. V hlavě jsi si napočítal do tří a přesně na tři se ozval výbuch a dveře vletěli dovnitř místnosti, i když je zpomalila překážka v cestě, nikoliv však zastavila. Okamžitě jsi vyrazil a trochu bokem, aby jsi byl připravený čelit druhé B-2ce čelem, což se ti taky povedlo. Droid byl zpočátku zmatený a exploze taky nejspíš poznamenala jeho senzory, takže jsi jej mohl zasypávat plnou palbou a rychle se k tobě připojil i Gar, což bylo rozhodující. Droid už pomalu zdvíhal paži, ale vaše společná střelba jej nakonec bez potíží vyřadila a poslala k zemi. To už dovnitř vtrhnul Sido a přeběhl za stůl, kde ležel schovaný Muun, který dle všeho vedl výslech. Po překontrolování nefunkčnosti obou droidů jsi konečně mohl upřít pohled na onoho vězně. Byl to člověk pevně připoutaný k židli elektronickými pouty a překvapeně na vás hleděl, ale nic neříkal.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Sledoval jsem práci klonů a s úsměvem sledoval jak dokončili připevnění výbušnin.Kývl jsem hlavou a chvíli počkal.Uhnul jsem na stranu a připravil se na výbuch.Ozval se výbuch a já vbíhal do msítnsoti.Chvíli my trvalo než jsem jí našel ale jen chvíli.Měl ochromené senzory výbuchem takže ho odstřelit nebyl rpoblém.NAhodil jsem DC-15ku na ramenu a vyslal několik cílených střel které trefili droida do hrudi a hlavy.
Uf je živý.
Zaahane postarej se o Muuna.Gar a Rad kryjte vchod.Sido omrkni to tu jestli tu není něco zajmavého a použitelného dál.
Přistoupím k vězni a ujmu se sundávání jeho pout.
Zdravím vás jsem Alpha-63.Jsme tu pro vaši záchranu vy jste?
Zeptám se muže na kč¨řešle.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Togoria, Výslechová místnost:
Člověk na tebe jetě chvilku koukal, než se zmohl na odpověď.
Jsem Taraj Masara, republikový vyslanec na Togorii, tedy alespoň jsem jím byl.
představí se Taraj a promne si ruce, které jsi mu právě uvolnil z pout a dokonce se snad pousměje.
Jsem rád, že jste mě přišli zachránit, ale jak se odtud teď dostaneme ?
zeptá se na poměrně podstatnou otázku vyslanej Masara, když tvoji pozornost upoutá Zahaan, který se ujmul postarání se o muunského vyšetřovatele - po svém. Právě ho držel pod krkem a zdvihal ho do vzduchu a nebezpečně při tom vrčel. Bylo jedoznačně vidět, že vůbec nemá v plánu být přátelský a muun se začínal pomalu dusit. Tví vojáci přihlíželi a čekali co řekneš, stejně jako vyslanec, který o vše začal pozorovat s trochu vyděšeným výrazem.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Už jsem myslel že mu nějak poškodili hlasivky že nemohl mluvit nebo že to není ten pravý.
Dobře jak se dostaneme odsud nechcte ted na nás.
Řeknu vyslanci a otočím se na Zahaana který držel ve vzduchu Muuna.Muun trochu kopal nohama a togorian vypadal že ho je schopen uškrtit.
Sakra to ho musí zabíjet?Asi výslech moc příjemný nebyl.
Zahaane pust ho.Ještě se může hodit.
Řeknu a s mírným pohybem DC-15 směrem k Zahaanovi naznačím že ji jsem ochoten použít.Ten muun v sobě může mít důležité informace.Takže ho potřebujem živého.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Zahaan se po tobě otočí, něco nevrle zavrčí, ale nakonec muuna přecejen pustí a s nechutí vykráčí ven něco si mumlajíc v rodném jazyce, takže mu nemáš šanci rozumět.
Moc vám děkuju, jsem vám velice zavázá ...
začne koktat v basicu muun, než ho umlčíš hlavní pušky směřující v jeho směru, čímž mu chceš naznačit, že pro jeho přežití bude lepší neřečnit přespříliš. Mezitím k tobě dojde Sid se svou DC-15kou vždy připravenou k použití.
Pane ? Co nyní ? Ustoupíme společně s vyslancem, nebo se pokusíme o záchranu zbytku týmu ? Prioritou je bezpečnost vyslance, ale nejsem si jistý, jestli cesta kterou jsme přišli je vhodná, pane.
zeptá se, zatímco Gar s Radem dohlíží, jak na muuna se Zahaanem, tak na chodbu, aby vás nic nezaskočilo, takže ti dávají i jistý klid k rozmyšlení.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Zaměřím puškou na hrud Muuna což pochopil a přestal mluvit.
Sakra má pravdu les se už ted může hemžit togoriany a proti těm jsme bezbraní.
Myslím že si dáme prioritu dostat se k 28čce a těm klonům.Vím že vyslanec je důležitý ale nenechám je tam.Zaahane ještě ho pro jsitotu prohledej a dám tiho na starost.Vyslanče....
Vyndám další ze svých DC-17tek a podám jí vyslanci.
Gar a Rad budou krýt záda.Zahaan s Muunem přednima pk vyslanec a první pudu já se Sidem.
Řeknu a zamířím ven z místnosti.Zamířím směrem kde by měli být zbylí kloni.
Jak se odsud sakra dostanem?Musím najít nějaké místo na přistání.Bližší....

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Togoria, Chodba peřd výslechovou místností:
Kloni vyslechnou tvé rozkazy a i Zahaan uposlechne, i když se nezatváří nejlépe a něco si ve svém zamručí, ale dle všeho nemá sebemenší zájem se o tom teď s tebou dohadovat. Velvyslanec přijme tvoji DC-17ku poněkud váhavě.
Nejsem jsem si jistý, že vám s tímhle budu nápomocen Alpho-63. Zbraně jsou rozhodně mimo můj obor, ale udělám co bude v mých silách.
pronese dost nejistým jistým hlasem vyslanec Masara a i on se zařadil do formace, jejíž vedení jsi po boku se Sidem převzal. Vyrazili jste vpřed rychlým tempem, tak aby mu samozřejmě zraněný Rad stíhal a pokračovali jste, až na rozbočku do chodby, která vedla k tvým kolegům. Doposud jste nepotkali žádné droidy, což mohlo znamenat, že prověřují poplachy v jiných částech budovy nebo jsou všichni u tvých kolegů. Pokračovali jste dál, dokud jsi nezaslechl střelbu, takže jsi přešel z rychlého tempa do opatrnějšího. O několik chvil později jsi zahlédl droidy a zastavil postup, aby jsi prohlédnul situaci, zatím nespatřen droidy. Viděl jsi čtveřici B-1ček mířících směrem, kde jsi odhadoval vstup do místnosti, kde se kryli kloni. Tahle čtveřice se nepohybovala a dál k místnosti bylo ještě dost daleko na to, aby tihle droidi byli v první útočné vlně.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Togoria, Chodba peřd výslechovou místností:

Je my to jasné vyslanče ale s holýma rukama proti plechounům moc šancí nemáte...s tímhle aspon trochu.
Řeknu upřímně vyslanci.Vyšli jsme já o krok před Sidem.Šel jsem svižným tempem.Věděl jsem že Rad udělá c obude moci aby my stačil proto jsem na něj bral ohledy a šel aby stačil.Všudy byl klid to se my moc nelíbilo.
TAk kde jste?
Pomyslím si na rozbočce když uslyším střelbu dostanu zárven odpověd.Výrazně jsem zpomalil a připraviil si DC-15ku.KDyž jsem viděl B-1čky rychle jsem se zarazil.Vědděl jsem že na tichou likvidaci není čas ani možnost.Nejradši bych měl Gara ve předu ale nemůžu riskovat že nás někdo překvapí zezadu.Musíme využít momentu překvapení.
Jak už jsem si dlouho nehodil....
Pomyslím sklesle když začínám odpínat granát a naznačovat Sidovi že ho hodím at je připraven střílet...

Alpha-63 Dash

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“