PŘIHLÁŠKA-Jerec Onasi (R.O.F.L)
Moderátor: Moderátoři
- jirax
- Učedník
PŘIHLÁŠKA-Jerec Onasi (R.O.F.L)
Jméno: Jerec Onasi
Titul: padawan
Rasa: Člověk
Planeta Narození: Naboo
Životopis před příchodem postavy do řádu: Žil jsem spokojený život na Naboo jako syn obchodníka.Můj otec byl velmi zadlužen jednomu obchodníkovi který na něj poslal lovce odměn a proto jsme se museli přestěhovat na Tatooine.Ale v mých pěti letech nás zde tento lovec vyhledal také.Chvíli jsme se skrývaly u přátel(asi měsíc),ale i tam nás vyhledal.Zabil otce a matku odvlekl neznámo kam.Asi dva měsíce se o mne tyto přátelé staraly.Pak se u nás objevil jakýsi jedi,který chtěl koupit součástky na opravu své lodi.Tento jedi mi řekl že jsem spojen se sílou a mohl bych se stát jediem.Po dohodě s přáteli kteří mne vychovávaly mne jedi vzal sebou na Corusant do chrámu jedi kde jsem byl přijmut do řádu jedi.
Barva čepele: oranžová
Světelný meč/záložní zbraň: jeden jednočepelový meč/lehký blaster připnutý u pasu
Styl boje se světelným mečem: forma Ataru
Schopnosti: odhození,boj s blasterem
Schopnosti jako rytíř jedi: pohyb předmětů na dálku,ošálení mysli
Poznámky: středně vysoký.hnědé rozcuchané vlasy,nenápadný
Kontakt: icq 438 544 866
Titul: padawan
Rasa: Člověk
Planeta Narození: Naboo
Životopis před příchodem postavy do řádu: Žil jsem spokojený život na Naboo jako syn obchodníka.Můj otec byl velmi zadlužen jednomu obchodníkovi který na něj poslal lovce odměn a proto jsme se museli přestěhovat na Tatooine.Ale v mých pěti letech nás zde tento lovec vyhledal také.Chvíli jsme se skrývaly u přátel(asi měsíc),ale i tam nás vyhledal.Zabil otce a matku odvlekl neznámo kam.Asi dva měsíce se o mne tyto přátelé staraly.Pak se u nás objevil jakýsi jedi,který chtěl koupit součástky na opravu své lodi.Tento jedi mi řekl že jsem spojen se sílou a mohl bych se stát jediem.Po dohodě s přáteli kteří mne vychovávaly mne jedi vzal sebou na Corusant do chrámu jedi kde jsem byl přijmut do řádu jedi.
Barva čepele: oranžová
Světelný meč/záložní zbraň: jeden jednočepelový meč/lehký blaster připnutý u pasu
Styl boje se světelným mečem: forma Ataru
Schopnosti: odhození,boj s blasterem
Schopnosti jako rytíř jedi: pohyb předmětů na dálku,ošálení mysli
Poznámky: středně vysoký.hnědé rozcuchané vlasy,nenápadný
Kontakt: icq 438 544 866
Naposledy upravil(a) jirax dne 09.10.2008 16:15:37, celkem upraveno 1 x.
- Rodian.na.marsu
- Učedník
Re: PŘIHLÁŠKA-Jerec Onasi
Nejsem sice ve vedení a vedení se omlouvám že sem zakročím, ale editni to... Tatooine se píše takto a né Tantooine... napiš životák lépe.. za jakých okolností tě potkal ten Jedi a v kolika jsi byl přijat do chrámu , pochybuju že ve více než 5 letech ale podle životáku to vypadá jak kdyby jsi mluvil jako dospělý mužskej... uzpůsob ten životák... jen moje rada
- Girik Narth
- Rytíř Jedi
- Kontaktovat uživatele:
- R.O.F.L
- Rytíř Jedi
- Bydliště: Kdesi v předaleké galaxii, kde mozky v hlavě nenosili
- Kontaktovat uživatele:
máš výcvik:
LOCK
Kód: Vybrat vše
http://akademiesithu.phorum.cz/hra/viewtopic.php?t=1826
LOCK