Přihláška Renge
Moderátor: Moderátoři
-
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
Přihláška Renge
Jméno: Renge
Titul: Padawan
Rasa: Člověk
Planeta narození: Tatooine
Životopis před příchodem postavy do řádu: Narodil jsem se v hodně chudé rodině a protože rodiče pro mě chtěli jen to nejlepší tak mě dali jednomu obchodníkovi se zbraněmi. Byl na mě moc hodný a já byl u něj spokojený. Jednou ale k nám přišel nějaký muž. Začali se hádat a já to celé sledoval, najednou ten muž vytáhl blaster a obchodníka zabil, lekl jsem se a ten muž si mě všiml. Začal jsem utíkat a najednou jsem do někoho vrazil. Ten vrah už za mnou nebyl. Osoba do které jsem vrazil byl Jedi a řekl mi že ve mě cítí sílu, vzal mne s sebou na Coruscnant a tam jsem byl přijat do řádu Jedi.
Barva čepele: Modrá
Světelný meč/záložní zbraň: Jednočepelový meč/ blaster
Schopnosti: Obratnost, rychlost, boj se střelnými zbraněmi
Schopnosti jako Jedi: Pohyb s předměty, odhození,
Styl boje se světelným mečem: Shii Cho, Vaapad
Poznámky: Světlá pokožka, hnědé krátké vlasy, někdy výbušný a agresivní.
Kontakt: 455-425-234
Titul: Padawan
Rasa: Člověk
Planeta narození: Tatooine
Životopis před příchodem postavy do řádu: Narodil jsem se v hodně chudé rodině a protože rodiče pro mě chtěli jen to nejlepší tak mě dali jednomu obchodníkovi se zbraněmi. Byl na mě moc hodný a já byl u něj spokojený. Jednou ale k nám přišel nějaký muž. Začali se hádat a já to celé sledoval, najednou ten muž vytáhl blaster a obchodníka zabil, lekl jsem se a ten muž si mě všiml. Začal jsem utíkat a najednou jsem do někoho vrazil. Ten vrah už za mnou nebyl. Osoba do které jsem vrazil byl Jedi a řekl mi že ve mě cítí sílu, vzal mne s sebou na Coruscnant a tam jsem byl přijat do řádu Jedi.
Barva čepele: Modrá
Světelný meč/záložní zbraň: Jednočepelový meč/ blaster
Schopnosti: Obratnost, rychlost, boj se střelnými zbraněmi
Schopnosti jako Jedi: Pohyb s předměty, odhození,
Styl boje se světelným mečem: Shii Cho, Vaapad
Poznámky: Světlá pokožka, hnědé krátké vlasy, někdy výbušný a agresivní.
Kontakt: 455-425-234
Naposledy upravil(a) robdrak dne 10.10.2008 19:31:09, celkem upraveno 1 x.
- Jordi Linx
- Administrator
- Discord: Yoshi#2991
- Kontaktovat uživatele:
... no nejdřív pár poznámek, Sithové v staré republice prakticky nebyli(krom tě známých - Sidious, Vader, Maul, Tyrannus, Plagueis) vzhledem k pravidlu dvou(A Sidious začal své řady rozšiřovat svým způsobem až v impériu), takže si přihlášku přesuň do MW a dle toho uprav i životopis, ale tam snad potíže nebudou a ještě výrazná námitka proti Vaapadu - Sithové jej nikdy neuměli a neznali(jediný kdo jej kdy pořádně ovládal byl Windu a Depa Billaba)
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

- Lukin013
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Tak co třeba kdyby patřil k prorokům Temné strany, to je vlastně odnož Sithů, co nesouhlasili s pravidlem dvou...

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR
válečník Zheison Sha Luke Nehav - Bojová aréna
Kapitán Erik Nehav - Vong mise
Námezdní lovec Marwollo Zhein - MPM Temný rozbřesk
Cassus Sand - MPM Chyťte ji!
- Jordi Linx
- Administrator
- Discord: Yoshi#2991
- Kontaktovat uživatele:
... to by bylo složité, nejen se k nim dostat, ale taky za ně fungovat, protože jsi nejsem příliš jistý, jak to u nich vlastně bylo(a taky si momentálně nevěřím na to vést za ně mise, bych potřeboval krapet selfstudia na to) - co se týká ne/znalosti MW, tak jsou k dispozici tamní archívy pro prostudování, pokud hrál KOTORy, tak taky něco ví, což jej dostane minimálně dostane do přehledu, pokud bude chtít upravit přihlášku na Jediho, tak v tom bránit samozřejmě nebudu ...
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

- Rodian.na.marsu
- Učedník