2. Mise pro Dash Spience(Alpha-63 Dash)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Togoria, Bezpečnostní místnost:
Při pohledu do mapy jsizjistil, že vězeňská místnost je prakticky téměř uprostřed pevnosti, takže jsi poplachy určil po severním obvodu pevnosti mezi pozicí tvého týmu a týmu Alphy-28.
Rozumím pane, hned se do toho pustím.
odpoví Gar a začne si hrát s bezpečnostním zámkem dveří, zatímco ho Sid jistí a Rad spouští další poplachy. To se nijak neprojeví v siréně, ale droidi řídící vysílání jednotek v tom budou mít nyní zmatek a budou muset kompletněpřehodnotit svoji strategii pohybu, teď jsi mohl jenom doufat, že to nijak nepostihne celu s vězením a že snad nenarazíte na nějaký z posilových týmů droidů směřujících na místa s poplachem. Rad pokyne, že je vše nastaveno a vyběhne ven, kde jsi se zatím připojil k Sidovi v zajištění chodby a v hlavě jsi si promítl cestu k celám. Pokračovat chvilku rovně, zahnout doleva, rovně přes dvě rozbočky až k nějaké fialové čáře, oníž jsi netušil co je. Potom doleva k celám, cestou jsi se měl vyhnout blízkému úložišti drodích jednotek, což byla jakási droidí obdoba kasáren.
Můžeme jít.
podotkne Gar fakt, že právě dokončil překódování elektronického zámku dveří k bezpečnostní místnosti.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dash Spience »

Togoria, Bezpečnostní místnost:

Cestu si zapamatovat nebyl v celku problém.Na podobné údaje jsem měl v cxelku pamět.Snad to naše malé zmatení droidů trochu ulehčí druhému týmu.Byl jsem ve velkém pokušení dát se jim na pomoc, ale věděl jsem že musím slnit úkol stůj co stůj.Na prvním místě je republika pak až přátelství at to zní jak koli divně.Měl jsem chvíli nutkání nás rozdělit a poslat Gara se Sidem na pomoc týmu dva ale nakonec jsem t ozavrhl.Kdyb je někde chytli rozstřílejí je na cucky takhle jsme silnější.
Mířil jsem hlavní do chodby kdyby náhodou přišli nějací droidi.
Dobře tak pojdme.Já a Rad první A vy dva zas kryjete záda.Pujdeme svižněji.Druhý tam dostávaj na frak musíme rychle splnit misi.
Řeknu týmu když se vidávám na cestu rychle se rozhlédnu na křižovatce a pokračuju rovně...
,,Nepřítel mého nepřítele je stále ještě i můj nepřítel."

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Togoria, Chodby pevnosti:
Vyrazíte lehčím poklusem, takže stíháte vnímat vše okolo a dávat pozor na případné droidy, přesto dost svižně, aby se vzdálenost mezi celami a vámi neustále zkracovala. A i díky poplachům a vašemu tempu jste dorazili k oné neznámé fialové čáře bez jakéhokoliv setkání s droidy. Když jsi spatřil, co ve skutečnosti byla ona fialová čára z mapy, tak jsi reagoval ve zlomcích vteřiny, což všechny zachránilo od jistého zásahu přinejlepším. Rada jsi strčil za nejbližší výklenek a sám jsi upoutal pozornost dvou automatických kanónů a uskočil na opačnou stranu, takže Sid a Gar se stihli také schovat do bezpečí. Rychlopalné blasterové kanóny s termálním záměřováním ti způsobili víc než jen zamrazení v zádech, naštěstí to nebyl žádný z výstřelů.
Tohle vysvětluje, proč jsme nenarazili na žádné droidy, pane. Vnitřní automatická obrana důležitých systémů pevnosti, včetně vězeňských cel. A díky ...
pronese z druhé strany chodby krčící se Rad, když palba obou kanónů utichne, jakmile vás ztratí z 'dohledu'.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Togoria, Chodby pevnosti:

Postupovali jsme rychle a nenáráželi na žádné droidy.Postupoval jsem přesně podle plánu který jsem si zapamatoval.Palba z blasterů mně překvapila, ale reakce byla celkem rychlá.Rada jsem okamžitě strčil do výklenku což se neobešlo bez udiveného heknutí a udiveného pohledu.Rad narazil do stěny ve výklenku ale zůstal tam.RYchlejsem přeskočil na druhou stranu.Několik výstřelů my jen lízlo brněnítakže bylo spálené ale nikoli prostřelené.
Jo tohle to fakt vysvětluje.No co asi budeme muset použít nějakou lest.Potřebujeme nějaký zdroj tepla na nějž by se zaměřili nebo EMP granát ale nejsem si jistý jestli by je dokázal vyřadit.Někdo nějaký nápad?Řeknu a podívám se na Rada a pak do zadu na Sida a Gara.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Togoria, Automatické obranné věže:
Kloni se po tvém dotazu na chvilku odmlčí, jak přemýšlí o možnostech, které by se vám mohli naskytnout.
No nejlepší by asi bylo využít zdroj tepla jako návnadu a pak ty věže prostě rozstřílet, ale jaký zdroj tepla tu máme, kromě nás ?
zauvažuje nahlas Sid a ostatní jenom souhlasně pokývnou a znovu se zhostí přemýšlení, takže přijde další vlna ticha, kdy nikdo nic neřekne.
No škoda, že jsme se nemuseli prosekávat droidy, to bych měl pušku už dost nažhavenou, aby to mohlo zabrat.
podotkne Gar a v rukou si potěžká svoji DC-15ku, ale nakonec je nejspíš rád, že by nemusel obětovat svoji zbraň, která byla pro většinu klonů jejich jediným skutečným majetkem.
Člověče, to je ono. Když vybouchne zásobník tibanového plynu, tak se vytvoří teplo, sice krátkodobě, ale to by mohlo stačit. A navíc to můžeme opakovat, zásobníků máme víc, ne ?
pousměje se pod helmou Rad, což nikdo z vás nemůže vidět, ale lze si to domyslet z tónu jeho hlasu.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Dobře takže Sido a Gar se dohodnout a na můj povel hodí a rozstřelí ten zásobník.Já s Radem hned jak bouchne se vkloníme a zkuisíme sestřelit ty věže.Já tu u RAda a ty tu u mně aby jsme se tolik nemuseli vyklánět a tolik se neodkryli.
Všechno bylo připraveno ještě jsem zkontroloval nabití své pušky a když jsem zjsitil že je plně nabitá spokojeně jsme zamručel.
Takže připravit.Napočítám do tří.....3....2.....1...Ted!
Počkám až se ozve výbuch zásobníku a vykloním se abych mohl střílet po té věži hned jak budu mít volný výhled spustím intenzivní palbu.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Kloni přikývnou, že rozumí a přichystají se na tvůj signál. Všichni vyčkají do tří, aby Sido odhodil připravený zásobník a Gar jej jedinou ranou nechal vybouchnout. To byla chvíle pro tebe a Rada, aby jste se oba vyklonili a zamířili na svůj kanón, který mezitím spustil palbu na zásobník. Tvá muška byla přesná a díky zásahu citlivého místa kanónu jsi jej téměř okamžitě vyřadil, ale Rad neměl tvůj speciální výcvik a i když střílel do kanónu, tak jej nestihl vyřadit a po zásobníku se stal jeho dalším cílem. Sido i Gar si toho taky všimli a vyskočili ven, aby se přidali, ale rozhodující byl opět tvůj kotoul stranou do chodby a opětovné přesně výstřely. Rad, však i tak schytal dost silných zásahů. Jeho brnění ho však uchránilo, od těch nejhorších, přesto jej zranění bude hodně limitovat v jakékoliv další akci. Kanóny však byli nyní eliminovány a cesta k celám volná.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Po výbuchu jsem se okamžitě vyklonil a poslal asi sedm výstřelů na věž.Druhý sedl na své msíto a věž byla mimo provoz.RYchle jse mse vrátil do výklenku a sledoval naproti Rada.Viděl jse mže střílí dlouho a slyšel jse mzvuk natáčející se věže.Spustila palbu.
NE....
Stihnu ještě říct a vrhám se kotoulem do chodby.Překulím se a když se zvednu hned zacílím a věž rozstřílím na kousky.Rychle jse mse zvedl a prohlédl si zranění Rada.
Sido Gare krejte nás.Zkusím mu to aspon trochu ošetřit.
Řeknu a vyndám lékarničku první pomoci abych mohl Radovi alespon částečně ošetřit rány.Když jsem byl hotov rychle jsem pomohl Radovi na nohy.
TAkže se to trochu zkomplikovalo.No nic.Já pudu první a zamnou Rad vy dva opět zavíráte.
Řeknu klonům a vyrazím volnou chodbou.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Togoria, Chodba k celám:
Rad se po chvilce ošetření a dávce léků zvedne a pomalejší chůzí vyrazí za tebou následovaný Garem a Sidem, kteří jsou připraveni mu pomoci, kdyby to potřeboval, ale Rad jim gestem naznačil, že toho nebude potřeba. Ty jsi se na to snažil nemyslet a rychle jsi mířil k zajatcům, aby jste mohli co nejrychleji zmizet ze základny a z planety. U cel, tvořených silovým polem, hlídkoval jeden droid typu B-1, což však neměl dlouhého trvání, protože jsi jej třemi přesnými ranami poslal bez rozmyslu k zemi. Mezitím tě dožene zbytek tvého týmu a zastaví se za tebou.
Pane, mohu mít dotaz ? Jak vlastně vypadá osoba, kterou máme zachránit, nemohu si vzpomenout, že bychom měli nějaký popis té osoby.
zeptá se Sid, zatímco Gar dává pozor na chodbu, kterou jste přišli, aby vás nikdo jen tak nepřekvapil.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Togoria, Chodba k celám:

Tohle se nemělo stát u plechounů.
Vztekám se v hlavě když pokračujeme k celám.Pomalu se před¨námi začali objevovat cely.Rychle jsem přiskočil a droidovi a třemi ranami vibronožem v brnění jsem ho zkolil.
To je dobrá otázka.Sám to nevím nikdo my to neřekl.28čko slyšíte mně jak vypadá ten jehož musíme osvobodit?
Odpovím a rychle zavolám 28čce a doufám že my odpoví.Vím že nás droidi můžou zachhytit ale musel jsem to risknout.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Togoria, Chodba k celám:
Odvysíláš svoji zprávu a chvíli čekáš na odpověď, která nepřichází. Nakonec se však na frekvence někdo ozve.
Tady klon CC-2365, Alpha-28 byl vážně zraněn a je v bezvědomí. Jsme pod palbou a všude zvuší alarmy. Obávám se, že vám s identifikací zajatce nemohu nijak pomoci. Naopak, pokud by to bylo možné, tak bychom ocenili palebnou podporu, ale mise je prioritní, takže na nás nemusíte brát ohledy, hlavně najít a zachránit zajatce.
odpoví ti jeden z klonů, kteří šli s 28čkou, možná až moc automaticky a vlastně ti neřekne nic nového, kromě upřesnění zdravotního stavu Alphy-28, který byl velitelem vaší mise. Rozhlédl jsi se proto po chodbě s celama a ke svému překvapení jsi zjistil, ž etu je vlastně jenom pět cel, což by ti práci mohlo usnadnit, i když přesně nevíš, jak hledaná osoba vypadá.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Togoria, Chodba k celám:

Rozumím budeme se snažit co nejrychleji vám pomoci.
Odpovím klonovi a zamlčím mu že alarmy jsme spustili my.Přeci jen by nás mohli poslouchat.Pět cel bylo sice málo ale když nevíte jak dotyčný vypadá je i to dost.Prohlídnu cely jestli některá není prázdná.
Takže hledám republikového vyslance.Rozmyslete si jak odpovíte protože jestli se my přihlásíte všichni jako vyslanci a já zjsitím že nejste vyslanci tak vás zastřelím.
Sdělím nekomrpomsině věžnům.Doufám že to pomůže Rad a 28čka jsou zraněný potřebujem se odsud rchle dostat.
Sakra jen se přihlaš ty zprávnej.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Togoria, Cely:
Postavíš se tak, aby jsi mohl vidět co nejvíce cel, ale nikdo se ti hned neozval. Jedna cela byla skutečně prázdná, v jedné seděl velký togorian a ve zbylých tři lidi, z toho dva vypadali, že spí nebo jsou v bezvědomí.
Člověk, kterého hledáš tu teď není. Převedli ho do výslechové místnosti.
pronese nakonec po chvíli togorian a přejde až těsně k silovému poli, aby jsi na něj mohl dobře vidět. Rozměrem to byl dospělý jedinec, podle hlasu nejspíš mužského pohlaví, netvářil se nijak nepřátelsky, přesto jsi na něj vrhnul spíš podezíravý pohled.
Mohu vám ukázat kde to je, když mi pomůžete ven. Také mohu zkoušet přesvědčit své lidi, aby bojovali proti obchodní federaci. Republika je sice zkorumpovaná, ale obchodní federace nám nepřinesla nic, než podobné pevnosti a možnost toho, že tu bude válka.
pronese ještě a netrpělivě čeká, co mu odpovíš.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Togoria, Cely:

Pohled na cely mně moc nepotěšil.Po té co na mně promluvil ten Togorian rozběhl se my hlavou proud myšlenek.Byl to Togorian o něco větší než průměrně.Mněl hnědou srst s několika černými pruhy.
Když ho vezmu vystavuju se riziku že mně podrazí.KDyž ho nevezmu udělám možná chybu.Proč by ho sem jinak zavírali?
Dobře pustím tě.Ale budu tě mít na mušce než se přesvědčím že mluvíš pravdu.6ádný levárny jasný?Jak se jmenuješ?Já jsem Dash.
Zeptám se Togoriana když mu otvírám celu.DC-15 stále připravenou v pohotovostní poloze, abych mohl okamžitě vystřelit.
Kudy tedy?
Zeptám se když vyleze z cely.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Togoria, Cely:
Nakonec se rozhodneš togoriana pustit, přesto však nejsi příliš důvěřivý k jeho tvrzení.
Jsem Zahaan Suurgh, mladší bratr vůdce Severní smečky z Lesů Sadark. Byl jsem na cestě za posílením ducha, když mě zajali tychle plechové potvory, protože jsem údajně nějaký špión. Ale dost ztrácení času, následujte mě.
představí se ti Zahaan a rychlým krokem hodným togoriana vyrazí k protější chodbě, která vedla do vězení z druhé strany, aby zde zahnul doprava a pokračoval rovně, stále rychle, ale ne natolik, aby jste mu nestačili. Na konci chodby narazíte na dvojici B-1ček, ale Zahaan je spatří o něco dřív a využije své rychlosti, aby se k nim dostal, než začnou střílet a další co jsi mohl zahlédnout byli až odlétávající součástky droidů, jak je Zahaan holýma rukama rozcupoval na kousky.
Tady za těmito dveřmi je chodba na jejíž konci je výslechová místnost. Ale střeží ji automatický kanón.
podotkne Zahaan, když k němu dorazíte.

Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“