Yavin IV-prales
Utok se Jeremimu podařil ale když padly Scouti mrtvý k zemy ozvala se vysílačka na jednom ze Speederů Y 587 hlaste se,opakuji Y 587 hlaste se.
Yavin IV-prales
Naštěstí jsem měl u sebe vychytávku , položil jsem senzor na vysílačku a on načetl příspěvky co vycházely z vysílačky a přiložil jsem si na krk mikrofon a řekl . Tady Y 587
Yavin IV-prales Y 587 nestalo se vám něco? Trvalo vám to nějak dlouho ale to je jedno. Tak za 5 minut by k vám měly dojít Stormtroopeři s 501. a spolu s Y 428 se zavedte na kotů 4. Rozumýte?Rovnou my dejte na příjem i Y 428 at mu také vysvětlím rozkazy.
Yavin IV-prales
Po pár minutách se dostavý 8 vojáků ze znaky 501 na ramenách.
Jejich velitel rozkázal Ti Scouti tu mojí Speedery,určitě tu někde budou.Vy 2 a Vy 2 jděte je najít. Vy 3 tu semnou zůstanete kdyby se vrátily. Pohyb
Yavin IV-prales
Počkám až odejdou 4 vojáci a pak použiju na velitele přesvědčení že mě nevidí a skočim na jdnoho vojaka a sknu mu do hlavy pak rychle skočim k dalšímu a seknu ho a rozeběhnu se na třetího a rozseknu he vejpul . Potom omráčim velitele .
Yavin IV-prales Jsem jedi co si myslíš .
Po těchto slovech jsem mu přesek blaster (kdyby střelil tak to odrazím) a namířil meč přímo na jeho hlavu . Řekni že jses mýlil . Nechci tě zabít , jestli neuděláš hloupost .
Yavin IV-prales
Když Jeremy namíří mečem velitely na hlavu ten mu ukáže termální detonátor co má schovaný v ruce a nadovršení všeho zlého se vrátily ostatní Stromtroopeři. Vzdej se Jedii nebo zemřeš
Yavin IV-prales Tak jo máte mě . Ha ted se drž Jeromy .
Odhodim sílou termální detonátor na 4 vojáky , pak rychle odhodim velitele na strom (velice prudce ) a vyskočim do výšky abych se skryl před výbuchem.
Yavin IV-prales
Dopadl jsem hladce na zem a všimnul si menšího kráteru tam kde stáli 4 vojáci . Použil jsem sílu a uhasil ohen . Přistoupil k omráčenému veliteli a seberu mu výbavu a sundam helmu , pak ho vzbudim . Jseš spokojený , 4 tví muži zemřeli jen kvuli tvé hlouposti.
Počkám až domluví pak ho přehodim přez rameno a du k místu setkání s Lukem.