Trénink pro uživatele Jeromy

Zde jsou umístěny všechny dokončené výcviky.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Potan

Příspěvek od Potan »

Yavin IV-prales
Utok se Jeremimu podařil ale když padly Scouti mrtvý k zemy ozvala se vysílačka na jednom ze Speederů
Y 587 hlaste se,opakuji Y 587 hlaste se.

Kurt

ha ha

Příspěvek od Kurt »

Yavin IV-prales
Naštěstí jsem měl u sebe vychytávku , položil jsem senzor na vysílačku a on načetl příspěvky co vycházely z vysílačky a přiložil jsem si na krk mikrofon a řekl .
Tady Y 587

Potan

Příspěvek od Potan »

Yavin IV-prales
Y 587 nestalo se vám něco? Trvalo vám to nějak dlouho ale to je jedno. Tak za 5 minut by k vám měly dojít Stormtroopeři s 501. a spolu s Y 428 se zavedte na kotů 4. Rozumýte?Rovnou my dejte na příjem i Y 428 at mu také vysvětlím rozkazy.

Kurt

a je je

Příspěvek od Kurt »

Yavin IV-prales
Kruci co ted . Už vím .
Načtu druhý hlas a promluvím.
Tady Y 428 příjem .

Potan

Příspěvek od Potan »

Yavin IV-prales
Y 428 zhruba za 2 minuty k vám dorazí Stormtroopeři s 501. a spolu s Y 587 je zavedte na kotů 4. Rozumýte?

Kurt

kruci

Příspěvek od Kurt »

Yavin IV-prales
Y 428 rozumím
Poté odklidim jednu mrtvolu pak druhou . Zaujmo místo nahoře na stromě .

Potan

Příspěvek od Potan »

Yavin IV-prales
Po pár minutách se dostavý 8 vojáků ze znaky 501 na ramenách.
Jejich velitel rozkázal
Ti Scouti tu mojí Speedery,určitě tu někde budou.Vy 2 a Vy 2 jděte je najít. Vy 3 tu semnou zůstanete kdyby se vrátily. Pohyb

Kurt

ja jedi

Příspěvek od Kurt »

Yavin IV-prales
Počkám až odejdou 4 vojáci a pak použiju na velitele přesvědčení že mě nevidí a skočim na jdnoho vojaka a sknu mu do hlavy pak rychle skočim k dalšímu a seknu ho a rozeběhnu se na třetího a rozseknu he vejpul . Potom omráčim velitele .

Potan

Příspěvek od Potan »

Yavin IV-prales
Včechno vycházelo ale když chtěl Jeremy omráčit velitele ten na něj namířil Blasterem Ani hnout Jedi,Hej ostatní Máme tu jedie

Kurt

no se drž

Příspěvek od Kurt »

Yavin IV-prales
Jsem jedi co si myslíš .
Po těchto slovech jsem mu přesek blaster (kdyby střelil tak to odrazím) a namířil meč přímo na jeho hlavu .
Řekni že jses mýlil . Nechci tě zabít , jestli neuděláš hloupost .

Potan

Příspěvek od Potan »

Yavin IV-prales
Když Jeremy namíří mečem velitely na hlavu ten mu ukáže termální detonátor co má schovaný v ruce a nadovršení všeho zlého se vrátily ostatní Stromtroopeři.
Vzdej se Jedii nebo zemřeš

Kurt

chitejte

Příspěvek od Kurt »

Yavin IV-prales
Tak jo máte mě .
Ha ted se drž Jeromy .
Odhodim sílou termální detonátor na 4 vojáky , pak rychle odhodim velitele na strom (velice prudce ) a vyskočim do výšky abych se skryl před výbuchem.

Potan

Příspěvek od Potan »

Yavin IV-prales
Výbuch udělal obrovskou ránu,která bude slyšet aspon 3 Kilometry a výbech zapaluje okolní stromy. Utajení je zejvně prozrazeno.

Kurt

Ups !!!

Příspěvek od Kurt »

Yavin IV-prales
Dopadl jsem hladce na zem a všimnul si menšího kráteru tam kde stáli 4 vojáci . Použil jsem sílu a uhasil ohen . Přistoupil k omráčenému veliteli a seberu mu výbavu a sundam helmu , pak ho vzbudim .
Jseš spokojený , 4 tví muži zemřeli jen kvuli tvé hlouposti.
Počkám až domluví pak ho přehodim přez rameno a du k místu setkání s Lukem.

Potan

Příspěvek od Potan »

Yavin IV-prales
Zhruba v půly cesty si v lese narazil na Rojnici tvořenou AT-ST. Zjevně se nedá obejít a pořád se přibližuje.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené výcviky“