Výcvik pro BanGin

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Braxxan-Palác

Důstojník se pousmál a poklepal ti na rameno, když vstával od stolu.

Zatím jen senátor, chlapče. K postu kancléře má ještě hodně daleko. Senátorem se stal běžným způsobem. Kandidoval. Lidé ho měli rádi už před tím. Jeden čas se ale říkalo, že se stal senátorem ne tak uplně legální cestou. Od té doby se o něm šíří různé drby, že bere úplatky a podobně. Já osobně tomu nevěřím. Braxxan patří k republice, avšak snaží se držet od války co nejdále. Jsme mírumilovná planeta. Nevyrábíme zbraně, lodě, ani nemám svou armádu. Jsme pod záštitou republiky a i přes to, že nejsme nějak užiteční, odlétá Suno-Fel na Coruscant účastnit se nejrůznějších zasedání.

Důstojník přešek ke konzoli a něco na ní naťukal. Pak se vrátil ke stolu a sedl si zpět na své místo.
KLAP-BZZZZZZ

Meris

Příspěvek od Meris »

Braxxan-palác

Tak to se máte že se vás válka moc nedotýkáA upravil jsem si sedící místoMy jediové se zase ve válce musíme angažovat za kždou cenu i za cenu vých bližních.Odkašlal jsem si a začal se zase vyptávatNevíte zda se snaží někdo mařit zdejší styky s republikou atd.?

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Braxxan-palác

Důstojník zvedl obočí a pravil.

O politických záležitostech si raději pohovořím s tvým mistrem. I tak bude chtít být u debaty i senátor, mladíku. Nechme to na nich. Teď se musím vrátit ke své práci, pokud dovolíš.

Mrknul na tebe a odešel ke své konzoli.
KLAP-BZZZZZZ

Meris

Příspěvek od Meris »

Braxxan-palác

Bezevšehovyřkl jsem a šel douhou chodbou k dalším dveřím,které vedly k radiokomunikační stanici.Vyšel jsem po točivých schodech,které ústilí na střeše.

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Braxxan-palác

Na střeše nebylo nic zajímavého. Pár věží převyšujících úroveň, na které jsi stál. Přes okraj bylo vidět přímo dolů na útesy, z nichž vykukovala podlaha hangáru. Hangár byl v plném provozu, stíhačky, nákladní lodě, nakládací droidi - to všechno se tam dole míhalo.

Tady nahoře by jsi neměl být, mladý Jedi.

Pronesl někdo za tebou zrovna když jsi se nakláněl přes okraj. Prudce jsi se otočil a uviděl malého humanoida. Hned ti došlo že je to chandra-fan - stvoření podobné hlodavcům s velkýma ušima. Podle vzhledu jsi jeho věk odhadoval na 25 let.

Jaké je tvé ctěné jméno, mladý Jedi ?

Zeptal se tě.
KLAP-BZZZZZZ

Meris

Příspěvek od Meris »

Braxxan-palác

Eee...vymotal jsem Bangin,syn barmana z Coruscantu Phleděl jsem na to malé stvoření a zeptal se: Jak víš,že sem Jedi?Můžu být někdo jiný,co myslíš?A neustále jsem hleděl na tp malé stvoření.

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Braxxan-palác

Chmm, takže ty nejsi Jedi, Bangine ? A kdepak jsi vzal tu věcičku, co máš přinutou k opasku ?

Postava ukázala na lesklý válec pohupující se na tvém opasku. Pohlédl jsi na svůj světelný meč, který se z ničehonic odlepil od tvého těla a přistál v ruce chandra-fana.
KLAP-BZZZZZZ

Meris

Příspěvek od Meris »

Braxxan-palác

Co?Jak?Jak si to udělal?Tak moment,akto že využíváš Sílu!Si Sith nebo Jedi nebo co?!A snažil jsme se abych nezačal zmatkovat.Jestli je to Sith musím zachovat chladnou hlavu.

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Braxxan-palác

Chandra-fan se zasmál a pravil :

Kdybych byl Sith, už by jsi byl dávno mrtev, kdybych byl Jedi, Rada by sem neposílala vás. Věděla by že jsem tu já. Tak tedy zbývá jediná možnost - nejsem jedno ani druhé.

V jedné ruce držel tvůj meč a druhou ti pokynul ať se posadíš. Sám si sedl na zem a na tváři měl mírný úsměv.
KLAP-BZZZZZZ

Meris

Příspěvek od Meris »

Braxxan-palác

Pomalu sem ho následoval a také jsem si sedl na zem,ale pro jistotu jsem ho sledoval.Sedl jsem si do meditační polohy nohy přes kříž a snažil jsem se najít nějaké téma,které by se dalo použít.

Takže nejsi Sith ani Jedi.Takže kdo si?

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Braxxan-palác

Jen někdo, kdo může používat sílu. Někdo, kdo poslouchá jen sama sebe.

Chandra-fan si začal protáčet meč nad dlaní. Pozorně sledoval rotující kovový válec.
KLAP-BZZZZZZ

Meris

Příspěvek od Meris »

Braxxan-palác

Aha,takže dokážete rozumět Síle.To je zajímavé.A vy zde žijete nebo jen jste zde kůli mě nebo co vlastně??A zaostřil jsem na můžíčka sedícího naproti mě.

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Braxxan-palác

Ano, já tu žiji. Zdejší obyvatelé o mě však nevědí, a musím Tě požádat, aby jsi o mě nikomu neříkal. Zdejší obyvatelé nás nemají moc v lásce. A také nechci aby se o mě dozvěděl někdo z vás.

Chandra-fan chvilku nic neříkal a pak dodal.

Našel jsem tě tu jen proto, že jsem tě ucítil v Síle. Byl jsem zvědavý. Už dlouho jsem se s nikým jako ty nesetkal. Až teď.
KLAP-BZZZZZZ

Meris

Příspěvek od Meris »

Braxxan-palác

Ne,to se nebojte nic o vás neřeknu,ale udivuje mě,že jste nekontaktoval mého Mistra dřvív než mě.Vždyt on má vetší schopnosti v Síle,takže proč já?Podíval jsem se na sedícího můžíka.Seděl jsem a přemýšlel jestli to co jsem řekl je vhodné.

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Braxxan-palác

Hmm, zvláštní, o přítomnosti tvého mistra jsem nevěděl až do této chvíle. Síla na nás vždy přichystá nějaké překvapení. Ale nic se neděje náhodou. Jak jsem řekl, dovedla mě k tobě Síla, něco na tobě musí být výjimečného...

...S kým si to tam povídáš, chlapče ?

Ve dveřích se objevil člen ostrahy. Rychle jsi se podíval zpět na místo, kde seděl malý chandra-fan, ale místo bylo prázdné. Teď to vypadá, jako by sis mluvil sám pro sebe...

Pohlédl jsi zpět na muže ve dveřích a zase zpět. Přímo před tvým nosem se objevil kovový válec. Otáčel se kolem své osy a mírně se pohupoval nahoru a dolů...
KLAP-BZZZZZZ

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“