2. Mise pro Dash Spience(Alpha-63 Dash)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dash Spience »

LAAT/i, hangár křižníku:

Tak ,,klidnou"reakci sem ani nečekal ale nedal sem to na sobě znát.
Rozumím pane děkuji pane.
B-1čky snad má pravdu ít se s Togorianama a zároven s droidy bude dost těžký at to budou B-1 nebo něco horšího.Vítězoslavného výrazu sem si nevšímal.Jeho konečná věta dodala víc sebevědomí klonům ale ne mně.Vím co se všechno může stát, lae nenechávám to na sobě znát.Na togorii je to docela dlouhá doba.
Pane mám dotaz.Můžeme si jít ještě trochu odpočinout?Na togorii je t odlouhá doba a budeme potřebovat sily.
Čekám co na to 28čka aspon tohle by nám mohl dovolit.
,,Nepřítel mého nepřítele je stále ještě i můj nepřítel."

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

LAAT/i, hangár křižníku:
Takže pokud nejsou další dotazy, tak si můžete odpočinout nebo připravovat zbraně, přecejen to ještě chvilku potrvá.
pronese jakoby nehledě na tvůj dotaz Alpha-28 asi svoji doposud nejklidnější frázi a sám zamíří na svoje vybrané místo, kde si začne pucovat svoji upravenou DC-15ku. Všiml sis toho až teď, že má lehce prodlouženou hlaveň, rukojeť a úplně jiné hledí. Také má větší zásobník na munici oproti běžným typům. Ty sám si na chvilku zdřímneš zapřený o zeď, zatímco cesta hyperprostorem uplyne bez jakýchkoliv dalších dsikuzí.
Probereš se až těsně před výskokem z hyperprostoru.
Všichni se připravte !
vykřikne mžná až zbytečně nahlas Alpha-28, zatímco se váš tým pomalu sbírá a chystá, když pocítíš výskok z hyperprotoru. Nedlouho potom s sebou trochu zamává LAAT/i opustíte křižník, který upraví trajektorii za měsíc, kde se schová a vy nejrychlejším možným tempem zamíříte teď k noční části planety.
Jinak naše mise proběhne v noci, možná jsem vám to měl říct dřív.
doplní tak trochu s úšklebkem Alpha-28, zatímco LAAT/i rychle vletí do atmosféry nikým nezachyceno ani nesledováno. Po dvou minutách letu atmosféru dosedne na vytyčené místo.
63-ko zajistěte místo vylodění s tamhletěmi třemi.
rozkáže
Alpha-28, když se otevře boční kryt a ukáže na trojici klonů v jednom rohu. Před tebou se otevře tmou pokrytý malý palouk, jen o několik metrů větší než vaše LAAT/i a dál vede jenom les.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

LAAT/i, hangár křižníku,Togorie

Alpha-28 asi nebyl takový jak vypadal.Mněl vylepšenou zbran a vypadal dobře.ASi nebyl takový bručoun jak vypadal musel jsem to postupně zjsitit.Usnu opřený o zed.Vícvik mně naučil spát jakkoliv kdekoliv.Když se proberu zrovna vystupujeme z hyperu.28čka jako obvykle zařval rozkazy.Laat/i rychle vyletí z hangáru křižníku a my se řítíme vstříct planetě.Mezitím zjistím že to bude probíhat v noci.
No skvěle v noci.
Při průletu atmosférou to s námi lehce hází, chytnu se držáku a je to v pořádku.
Rozkaz pane.
Odpovím 28čce.Vidím malou mítinu na které přistáváme.VYskočím s trojicí klonů z Laat/i.Utvoříme půlkruh aby jsme kryli boky a zadek Laat/i.Ze předu nás kryjou laserové kanony.ZAkleknu a prozkoumávám oblast.[/u]

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Místo vylodění, Togoria:
Kloni s tebou spolupracují bez náznaku jakékoliv emoce a počínají si profesionálně. Jakmiel jste všichni na místech, každý z klonů ti jednotlivě popořadě potvrdí, že jejich pozice jsou čisté. Ani ty nespatříš žádné velké nebezpečí a vysílačkou zainformuješ Alphu-28, že jste zajistili místo přistání. Ten vyskočí se zbytkem klonů a bez jakéhokoliv náznaku opatrnosti dorazí k tobě.
Viděl jsem rychlejší zajištění pozic, ale dá se říct, že to bylo ucházející.
pronese a vytáhne datapad s informacemi o misi, rozhlédne se po místě přistání, aby po chvilce ukázal jedním směrem.
Tudy musíme vyrazit. 63-ko, vemte si jednoho z klonů a půjdete v předu jako předsunutá hlídka, vše podezřelé hlaste. My vyrazíme středním tempem pět minut po vás.
rozkáže 28čka a čeká až si vybereš jednoho z šesti klonů, kteří jsou v pohotovostním pokleku rozmístěni okolo. Mezitím se zvedne LAAT/i, které vás sem přineslo a opustí místo přistání, aby se chvilku nato ztratilo v noční obloze.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Místo vylodění, Togoria:

BYch byl zvědav na vás pane.
Říkám si pro sebe v hlavě.Tohle bručení my leze už dosti na nervi.
Rozkaz pane budu se to snažit zlepšit.
Odpovím 28čce.Kývnu na klona který je my po levici.
Rozkaz pane jdu na to.
VYrazím směrem který vykoumal 28čka z datapadu.Snažím se jít pomalu a potichu.Z helmou přeplou na noční vidění.Vím že zdejší obyvatelé jsou tiší a dobří lovci.Tady máme šanci narazit jen na samce.V téhle rase Chodé muži ve smečkách do džungle lovit a ženy více technicky zaměřené zůstávají ve městech.Mezitím se za námi ozve náš Laat/i jak se pomalu zvedá ze zemně a odlétá.Potichu obezřetně se pohybujeme kupředu.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Někde v lesích, Togoria:
Chvilku jste tiše, opatrně, přesto rychle procházeli lesem. Byla nádherná klidná noc a místy do lesa prosvítal svit měsíce. Tvůj kolega se pozastavil a rozhlédl okolo a rozhodl jsi se učinit to samé, nic jsi nezaslechl, jenom lehké šumění lesa. Podíval jsi se tázavě na klona vedle, ale ten ti jenom naznačil, že se nejedná o žádné podezření a pokračovali jste tedy zase dál asi další čtvrt hodiny, než jsi měl možnost zaslechnout podivný šum. Totéž zaslechl tvůj kolega a i on se zastavil a čekal na rozkazy signálem.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Někde v lesích, Togoria:

Nato že jsme se museli pohybovat tiše jsme já i klon vedle procházeli rychle tímhle lesem.Místy zahoukal nějaký noční tvor a my se vždy otočili.Místa kam prosvítal měsíc jsme museli obcházet.NEvím jak dlouho jsme šli podle chronometru na zápěstí 15minut podle mně hodiny.
Jak já nesnáším tyhle tiché mise.
ZAslechli jsme šum a instinktivně jsme poklekli a připravili zbraně.Rozhlédl jsem se okolo a našel celkem vhodný kryt pro mého kolegu naznačím mu at tam jde a kryje mně.Zapnu tiše komlink se vzpomínkou vše podezřelé hlásit.
63ka veliteli.Pane objeveno možné nebezpečí zní to jako by se někdo plazil trávou.Jdu to prozkoumat bud te ve střehu.
Potichu řeknu do komplinku a pak se vydám za zdrojem toho šumu.Opatrně přikrčen abych byl co nejméně vidět s napnutýmy reflexy a zbraní v pohotovosti jdu za oním zvukem a možná mou zkázou.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Někde v lesích, Togoria:
Co nejtiššeji dovedeš projdeš okolo několika stromů, a když je šum znatelnější, tak instinktivně zalehneš a s připravenou zbraňí v ruce vyčkáváš na věci nadcházející. Asi minutu trpělivě čekáš, než konečně zahlédneš zdroj šumu. Jednalo se asi o 1,5m vysokou postavu s chlupatou kůží a drápy místo rukou. V té tmě jsi nemohl určit barvu kůže nebo další detaily, ale bylo jasné, že se jedná o místního obyvatele, jenom jeho výška se poněkud vymykala standartům, které se pohybují nad dvěma a půl metry pro dospělé mužské jedince, jež by se jediní měli vyskytovat zde v lesích, protože samičky žijí hlavně ve městech. Zatím nevypadalo, že by si tě všiml, i když stál zhruba pět metrů od tebe, kde se na chvíli zastavil a rozhlížel se okolo. Po chvilce se k tobě otočil zády a popošel dalších pět metrů od tebe, kde se opět zastavil a něco hledal. Totéž se opakovalo o chvíli později a poté znova. To už byl od tebe vzdálený přes dvaect metrů a vypadalo to, že se bude i nadále tímto pomalým tempem vzdalovat, teda pokud nenalezne, to co podle všeho hledá.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Někde v lesích, Togoria:

doplížil jsem se za daloby se říct násep.Byl to takový kopeček z trávy ale ukryl mně tak že my koukala jen helma a zbran.Prvně jsem nic neviděl rozhlížel jsem se jak jen jsem mohl.Zpoza stromu kus odemně se náhle vynořila kočka!bylo to první co mně v tu chvíli naapdlo, ale pak my došlo že je to Togorian.Msítní obyvatel, ale byl moc malý.Pravděpodobně to bylo ještě nějaké mládě, protože byl malý.Ve tmě jsem jen mohl odhadnout že má zhruba světlou proužkovanou srst.
Co to tam dělá?
Běželo my hlavou.Vůbec mně nenapadalo co za činost to může dělat.Zamířím na záda té bytosti a připravil se ke střelbě.
Co pak mně necítí?
Byl jsem od něj jen kousek a on nic.Počkal jsem až poodejde kus dál.
63ka velení.navázán vizuální kontakt.Spatřen domorodec, pravděpodobně mládě.Provádí činost která se nedá specifikovat.neví o mně.Doporučuji nejvyšší obezřetnsot.
Zašeptám do komplinku v helmě.Snad si to vzadu nějak přebere.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Někde v lesích, Togoria:
Jedno mládě není žádné nebezpečí 63-ko, pokračujte dále v cestě. Přinejhorším ho zneutralizujeme.
ozve se ti z druhé strany 28čka jasným sebevědomým tónem a ukončí spojení, aby jsi se znovu ohlédnul po sledovaném mláděti, které se nyní sehlo k zemi a něco tam sebralo. Poté rychlým krokem vyrazilo pryč v kolmici od směru vašeho postupu, takže zminimalizovalo možnost setkání s následující 28čkou a ostatními klony.
Budeme pokračovat dál pane, nebo máme jiné rozkazy ?
zeptá se tě po chvíli klon, kterýho jsi si vybral pro svůj úkol a který doposud tiše čekal v pozadí na případné rozkazy nebo pokyny. Moc jsi toho nemohl zahlédnout, protože se od ostatních nijak nelišil, typická uniforma běžného klonového vojáka, typická puška DC-15, prostě nic, čím by jsi jej mohl odlišit od ostatních.
Domnívám se, že se blížíme konci lesa a o kus dál by měla být řeka, jež protéká i okolo hledaného objektu.
pronese po chvilce voják, když si v helmě promítne snímky, které se stihli pořídit z LAAT/i během manévru k přistání.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Někde v lesích, Togoria:
Rozkaz pane.To nebude nutné.
Ještě odpovím a vypnu vysílačku.Ještě počkám až Togorianě odejde dostatečně daleko.Pravdpodobně našlo co hledalo protože se shýblo a pak si radostně odkráčelo pryč.
Ještě že jdeš jinam nerad bych ti něco udělal.
Pomalu se zvednu a připravím jít dál.Za zády uslyším hlas clona.Normální klon jen s brněním zamazaným od bláta.Rychle jsem prohédl t osvoje a hned zjsitil že až ho budu čistit tak se pořádně zapotím.
Ne,žádné rozkazy další nemáme.Pokračujme vpřed až na konec lesa a tam uvidíme jaká bude situace dál.
Řeknu a s puškou v pohotovosti se připravím na další pochod.VYrazíme podrostem.Výhýbá s osvětleným.
Blbej měsíc bylo by líp kdyby nesvítil.
Myslím si jen tak pro sebe.My s nočním viděním byjsme byli bez rpoblému a aspon by se tak snížila možnost na aše odhalení.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Někde v lesích, Togoria:
Problém s měsíčním světlem tě netrápil tak hodně, dokud jste pohybovali v lese, kde jste mohli využít stínu stromů, ale když jste dorazili na kraj lesa, tak pohyb po planině už nebude tolik nenápadný. Naštěstí jste vyrazilu takového vršku, takže jste se mohli rozhlédnout do dálky. Normálně by byli vidět jen obrysy, ale díky vašemu vybavení, jste mohli dohlédnout dost daleko. Proto nebyl problém identifikovat řeku, o níž mluvil tvůj kolega. A když jsi makrobinokuláry s nočním viděním sledoval její tok, tak jsi mohl zahlédnout i základnu, která byla vaším cílem. Jen čistě náhodou byla umístěna uprostřed pláně, takže přístup k ní byl nekrytý. Jenom hlubší koryto řeky mohlo poskytnout trochu krytí, navíc od něho ke zdem pevnosti to byl jenom kousek. co se týkalo samotné pevnosti, tak okolo ní pravidelně přejíždělo kontrolní světlo hledající jakýkoliv pohyb, jež bylo propojené s automatickými obrannými blasterovými kanóny. Hlavní brána byla navíc střežená čtveřicí vlastních blasterových kanónů, takže přímý útok se nezdál být dobrým nápadem.
Počkáme na ostatní, nebo vyrazíme napřed ?
zeptáte se tvůj kolega, který zatím obhlíží tvoje záda, kdyby vás chtěl někdo napadnout zezadu.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Někde v lesích, Togoria:

Šli jsme jen chvíl ia na toho mladého Togoriana už naštěstí nenarazili.Kus před sebou jsem viděl knec lesa.Vyšel sjem si na výhled a zalehl abych nebyl vidět.Nevěděl jsem co tam mají čím mně můžou zahlídnout i když jsme byli daleko.Nelíbil se my pohled na náš cíl.Byl celkem dobře obrněn.Podle zdrojů by tam měli bejt jen B-1čky ale s touhle obranou to bude pravděpodobně trochu oříšek.Asi se budeme muset proplížit korytem až ke zdi a pak jí zdolat pomocí lana a přes zed.Snažím se vypozorovat zhruba dobu za jakou světlomet urazí vzdálensot okolo pevnsoti a něco nápadného.yvrušil mně hals klona.
Poradím se s 28čkou.On je velitel.
Zapnu vysílačku abych se sn ím mohl spojit.
63ka.Vyšli jsme z lesa a navázali vizuální kontakt.Pevnsot poměrně dobře bráněná halvně automatický systém.Je v prostřed planiny.Pravděpodobně se tam budeme muset dostat korytem řeky a nějak zdolat zdi.Žádám o další instrukce.
Odvysílám dozadu 28čce.
Sem zvědav co ten starý bručoun vymyslí.
Neměl jsem pochyb o jeho velitelských schopnsotech, ale by lto prostě bručoun a to se my nelíbilo.Neměl jsem takové rád.Jo to s 88čkou a 17kou bylo něco jinýho.Škoda že nás neposlali spolu.Holt to je armáda.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Kraj Lesa, Togoria:
Chvilku trvalo než se ti dostalo odpověďi, jako by si Alpha-28 dával schválně na čas.
Dobře, projděte až ke zdi korytem řeky a zároveň jej prozkoumejte z hlediska povrchu, nechci se mýt dřív než zpátky ve sprše na Kaminu. Prozkoumejte strukturu zdi a jestli by se něčím nedala vyhodit. Po dokončení se hlaste, se zbytkem počkám na kraji lesa, nebo tam kde jste teď vy. A nenechte se odhalit, budeme to my, kdo začne střílet první. Alpha-28, konec.
ozve se poté jasný rozkaz, kterým i skončí vysílání od velitele této mise. Jeho rozkazy jsou tedy přímé a vlastně prodlužují váš dosavadní průzkumný úkol, který vám byl zadán.
Kus nazpět jsem v lese zahlédl přístupnou cestu ke korytu řeku, budeme tam dobře kryti stromy, zatímco tady by nás mohli spatřit.
podotkne tvůj kolega, poté co si i on vyposlechne hlášení, jež 28čka vysílal pro všechny členy svého týmu, místo aby použil tvoji osobní frekvenci, jak jsi to udělal například ty.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Kraj Lesa, Togoria:

Rozkaz pane provedu.
Odpovím stroze 28čce.
VY se koupat nechcete ale já můžu?
Trochu mně nakrklo, ale to už je holt úděl průzkumáků.Jak já tuhle práci nesnášel.Nikdy jsme ji neměl rád.Už ve vícviku jsem měl nehlučnější průchod pozicemy nepřítele.Nikdy my nezbyl ani jeden granát.Nechám se vést klonem cestou zpět k cestě do koryta.Cesta do koryta je schůdnější ale přesto trochu kloužu když se sunu dolů.Naštěstí se to obešlo bez šplouchnutí vody, takže jsem mohl jít pěkně potichu.
Opatrně.Nesmíme se prozradit.Budeme postupovat k pevnsoti a kus od světelného paprsku zastavíme počkáme až přejde a půjdeme zkontrolovat strukturu zdi.POdle délky za kdy se to opakuje by jsme to měli v klidu stihnout.
Řeknu klonovi a pomal use začnu brodit blízko stěny koryta abych nebyl tolik vidět a byl trochu maskován.
Připomínalo my to jeden vícvik kde jsme se brodili bažinou několik kilometrů.Po tom jsme všichni byli tak unavení že jsme napadali do postelý jako podtatý.KDyž se tyhle vícviky opakovali tak jsme si začali zvykat a byli jsme v pohodě ale naše první zkušensoti z vodou byl idosti tragické.

Alpha-63 Dash

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“