Výcvik pro BanGin

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Home One-neznámá oblast

Klon chvíli mlčel. Zbroj každého klonového vojáka obsahuje počítač propojený s vizorem helmy. V tomto počítači jsou nahraná schemata oblasti, bojové plány, zaměřovací systémy, prosě vše na co si může voják vzpomenout. Trvalo chvíli, než se mu to helmy nahrálo schéma tohoto patra, pak odpověděl. Támhle tudy,pane, na konci chodby je zapečetěná mříž.
Na konci chodby byla asi 1x1 metr velká mříž zatavená ve zdi.
KLAP-BZZZZZZ

Meris

Příspěvek od Meris »

Home One-neznámá oblast

Vytáhl jsem svůj světelný meč a prořízl otvor v mříži.Vevnitř byla malá ne moc velká chodba lemována trubkali vedoucí vodu a energii.Sem tam bylo slyšet zezhora klony jak mluví nebo chodí.Světlo se přesívalo přes vzduchové otvory,které byly každých 10 m.Najednou se chodba začala roztrojovat.

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Home One-neznámá oblast

Pane, potřebujeme se dostat do šachty o patro výš, to znamená, že musíme jít do prava

Sdělil ti klon a šel jako první.
KLAP-BZZZZZZ

Meris

Příspěvek od Meris »

Home One-neznámá oblast

Vyrazil jsem na konci konvoje.Čas od času jsem slyšel jakési zaskřípání kovu,ale jinak nic zvláštního.Chodby byly temné a velice strašidelné.Za nedlouho jsme dorazili k menší místnutce,ale byl velá na to aby se tam dalo postavit.Uprostřed ní byl vysutý žebřík potřísněný krví nějakého tvora.

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Home One-neznámá oblast

...po bližším prozkoumání jsi zjistil, že to není krev, ale kapalina unikající z nějakého systému. Nacházel jsi se se svou skupinou přímo nad ošetřovnou. Šachtou se rozléhalo podivné mechanické bzučení, které postupně sílilo. O pár vteřin později se před vámi objevili dva droidi velcí asi po kolena. Tři fotoreceptory, pouzdro rozložené na dvě půlkulovité části a spousta řezných nástrojů. První z nich se začal třást jako by měl zimnici a pak prudce vyrazil k vám. Klonoví vojáci neotáleli a rozstríleli droida na kousky. Druhý droid zmizel ve tmě šachty.
KLAP-BZZZZZZ

Meris

Příspěvek od Meris »

Home One-neznámá oblast

Vydal jsem se za ním do tmy chodeb.Za sebou jsem nechal bojující klony a v dáli byly vidět modré čáry jak prolétávaly ve tmě.Chupitání nožiček droida byly slyšet úplně všude díky ozvěně.Ocitl jsem se v nějaké místnosti vypadlala jako vyrovnávací energetická sín.Droid se přikutálel zpoza svého těla vytáhl dva řezací kotouče.

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Home One-neznámá oblast

Droid se zavrtěl , podepřel se a zapnul své laserové řezačky. Dělal si cestu do vyrovnávacího systému. Klonoví vojáci přiběhli chvíli po tobě a droida zneškodnili. Když se ujistili, že je "deaktivovaný" , odnesli ho na technické oddělení. O několik minut později k tobě přistoupil technik a sdělil ti, že našli vysílací frekvenci droidů, pomocí které se mezi sebou dorozumívají. Lodní senzory nebudou mít problém jejich vysílání zachytit. Pak už jejich likvidace nebude problém. Pokud nevyřadí právě senzory, což se ještě nestalo. Oddíly už jsou na cestě k epicentrům a likvidují je. Komunikační důstojník už rozeslal varování na Coruscant i do nejbližších loděnic Republiky.
KLAP-BZZZZZZ

Meris

Příspěvek od Meris »

Home One-neznámá oblast

Výborně takže kdy budeme schopni se dostat na místo určení mise?Zeptal jsem se vrchního klonového technika,který stál vedle mě na můstku.Podíval jsem se na něj a čekl positivní reakci na moji otázku.

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Home One-neznámá oblast

Pane, musíme opravit spoustu podsystémů, ale pokud půjde vše podle plánu, do tří hodin bychom mohli opustit zdejší prostor.

Hlavní technik ti odpověděl a šel dělat svou práci.
KLAP-BZZZZZZ

Meris

Příspěvek od Meris »

Home One-neznámá oblast

Pokývl jsem na klona na důraz srozumitelnosti a odešel se projít.Procházel jsem snad všechna patra na lodi od nejnže položených míst až po můstek.

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Home One-neznámá oblast

Pane! Váš mistr ! Probudil se !

Uslyšel jsi za zády, když jsi procházel chodbou s ubikacemi. Zdravotník za tebou klusal. Podle toho jak byl udýchaný tě hledal delší chvilku. Po příchodu na ošetřovnu už byla nádrž s bactou prázdná. Mistr seděl na lehátku a uvazoval si spodní část tuniky. Boty a kalhoty už měl na sobě. Když tě uviděl, obdařil tě širokým úsměvem.
KLAP-BZZZZZZ

Meris

Příspěvek od Meris »

Home One-neznámá oblast

Na odpověd jsem se na něj taky usmál.Pořádně jsem si oddychl,že se mistr se z toho dostal tak rychle a že bude o člověka více na tuhle práci.Posledních pár hodin jsem si myslel,že pár věcí nedokážu zvládnout.Pomalým krokem jsem se přemýstil ode dveří k mistrovi,který seděl na posteli.Jsem rád že jste v pořádku a zase zpět u nás,Mistře.A podíval jsem se na něj uspokojivím pohledem,který stoprocentně napovídal,že mám bezútišnou radost.

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Home One-neznámá oblast

Mistr ti položil ruku na rameno a stále se usmíval.

Také jsem rád, že už jsem mezi "živými". Ale stále budu muset podstupovat hojivý tranz, než budu zcela v pořádku. Pojď, musíš mi vyprávět co se odehrálo. Prý jsme byli na Coruscantu a dostali jsme novou loď. Tuto ošetřovnu nepoznávám.

Vstal a odcházel pomalu směrem k východu...
KLAP-BZZZZZZ

Meris

Příspěvek od Meris »

Home One-neznámá oblast

Ano mistře.Ale abych to vzal od začátku,Ihned po přistání vaší lodi jste byl umístěn do nádrže to asi víte.Pote jsme se dostali na Coruscant tam jsme si změnili lod místo acclamatoru jsme dostali nový typ lodi větší a robustnější.Když jsme přistáli stál tam mistr z rady něco si říkali se strážemi,ale neslyšel jsem.Pak jsme nastupovali do téhle lodi a během cesti na další misi jsme se střetli s větší Konfederační flotilou,ale porazili jsme a najednou jsme dostávali znepokojivé zprávi od techniků,že dole jsou nějací noví droidi.dokončil jsem poslední větu a téměř jsme byli u turbovýtahů.

lexicz
Poručík
Poručík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lexicz »

Home One-neznámá oblast

Výborně,můj mladý padawane, vedl sis vskutku dobře. Takže se nacházíme v prázdném vesmíru ano ? Otázka zní : Jak Separatisté věděli o naší trase ?

Mistr vykročil z turbovýtahu na můstek.

O politice toho vím málo, ale stačí to na to, abych věděl, že v tom má prsty nějaký senátor. A nejbližší systém od nás je Braxxan. Tam najdeme odpovědi.

Mistr přistoupil k veliteli.

Veliteli, pokračujte z celou flotilou podle plánu. Já a můj padawan vás nebudeme doprovázet, nyní máme jiný úkol.

velitel : ano pane !

Pojď,padawane, vezmeme si loď a poletíme do systému Braxxan.
KLAP-BZZZZZZ

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“