Večer? Večeře? A co objed? Já to všechno prospal a nemam ani moc velký hlad Paráda!
Vyšel jsem z meditaní místnosti jelikož jsem neměl moc velký hlad šel jsem se podívat po celé akademii když. Vyděl jsem mnoho pokojů ale prázdných zato jídelna byla plná z výcvikové místnosti jsem slyšel jak o sebe bouchaly světelné meče z meditační místnosti jsem neslyšel nic i přes to že tam bylo několik padavanů. PO chvíli jsem potkal Jaye jak šel sám na večeři připojil sem se k němu.
Čau Jay jak to de?
No dobrý jakto že jsi nebyl na obědě?
Celej den sem meditoval, byla to paráda.
když jsme byly kousek od jídelny citíl jsem... vůni něeho dobrého. Když jsem vešel do vnitř a dostal se naa žadu ve frontě vyděl jsem koneně dobré jidlo.
Dejte mi dvojtou porci, byl jsem bez obědu nedivte se.
Sedli jsme si s jayem k prázdnému stolku a za chvíli se nám opřipojilo pár padavanu a dali jsme se do řeči.
Tak začíná se mi tu líbit.
Omlouvám se kamarádi ale musím jít spaát rano jdu s mím mistrem na prvni ,,akci´´ chci se pořádně vyspat. Nashle Ať vás provází síla.
Odcházel jsem z jídelny a zrovna kolem mě prošel mistr jen jsem se uklonil a řekl Už se těším na zítra a jako bych slyšel co si mistr myslel ,,Jen abys nepřišel pozdě´´