Výcvik pro hráče Lukin013

Zde jsou umístěny všechny dokončené výcviky.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Lukin013
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin013 »

Dantooine - Derkův krámek

Těší mě Derku, jmenuji se Lukin.

Odpověděl jsem s mírnou úklonou hlavy.Potom jsem poděkoval za ubytování a vydal se k novému pokoji.
Derk si při tom nalil skleničku nějakého pití.

Tak snaží se mít vše tip ťop nebo ne?

Byl to velice zvláštní člověk.Pokračoval jsem do svého pokoje až jsem do něj vešel.Byla to docela prostorná, ale poněkud zanedbaná komora.Byly po ní rozházené vadné krámy, a další věci, u některých jsem ani nepoznal,co vlastně to bylo.

Hmm, bude to tu potřeba trochu upravit a já bych se měl trochu procvičit, Sílu jsem nepoužil od souboje s Halisem.

Při pomyšlení na Akademii sem znovu ucítil lehký závan hněvu, ale ten jsem rychle potlačil.Potom jsem uklidnil svou mysl a začal se soustředit na věci v pokoji.Zvedl jsem obě ruce nad hlavu a s velkým soustředěním jsem začal nadzvedávat různé krámy z tohohle pokoje a začal je uspořádávat.Věci létaly kolem mě a zapadávaly do polic.Propleskl jsem si ruce.

Hmm, tak to bychom měli.Teď jen vybalit.

Pustil jsem se do toho a asi za 10 minut jsem měl svá zavazadla prázdná, přeci jen z Akademie jsem se moc pokladů nedovez, pouze nějaké oblečení a taky...své roucho.

Jednou si ho upravím, tohle je už opotřebované.

Potom jsem se vydal zpět k panu Derkovi.

Jsem se vším hotov Derku, čím mám začít?
Obrázek

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR
válečník Zheison Sha Luke Nehav - Bojová aréna
Kapitán Erik Nehav - Vong mise
Námezdní lovec Marwollo Zhein - MPM Temný rozbřesk
Cassus Sand - MPM Chyťte ji!

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Dantooine - Derkův krámek

Derk te svym chovanim neustale prekvapoval, jednu chvili vypadla tak, druhou zase uplne jinak, az sis pomalu zacal myslet, ze je malinko pomateny. Kdo vi, co vsechno za svuj zivot prozil. Svuj novy pokoj jsi v poradku nasel, jen tam bylo docela neuklizeno, takze ses hned pustil do uklidu s pouzitim Sily, jenze i prez to, ze ses dokazal dobre soustredit, zvladl jsi pomoci Sily uklidit jenom lehci veci, ty tezsi jsi musel i prez svou nevoli uklidit rucne a po te sis vybalit nekolik kusu sveho obleceni. Kdyz jsi s tim byl hotov, vratil ses k Derkovi, ktery uz davno uklidil svou flasku a ted studuje neco ve svem datapedu. Kdyz jsi ho oslovil, tak se na tebe podival, jako by si te znovu meril pohledem a pak rekl:

Na zacatek bych ti mohl dat neco jednodussiho. Potrebuji, abys vyzvedl nekolik beden lodnich soucastek od jednoho prekupnika, mel bych tam mit nejake objednane, tady je na to 5 000 kreditu, pokud se ti podari usmlouvat lepsi cenu, tak si muzes 20% ze zbytku nechat a presvedc ho, aby mi to pekne privezl az ke skladu!

Lukin013
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin013 »

Dantooine - Derkův krám

Hmm, pouze vyzvednout zboží a ukecat prodejce.To nebude problém.Doufám

Pomyslel jsem si a tak jsem se zeptal:

Dá se mu věřit?Nebude dělat nějaké problémy?

Zeptal jsem se Derka.

Pokud to bude nějaký podvodník, mohla by se hodit nějaká zbraň.Nejsem vycvičený dostatečně, abych ho mohl porazit beze zbraně.Ale těch 20% z toho, co ušetřím, to by se hodilo.

Dobře, jsem připraven vyrazit Derku.
Obrázek

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Dantooine - Derkův krám

Derk se jen zasmal a potom ti odpovedel:

Ne, ten obchodnik neni vubec nebezpecny, ale urcite se te bude snazit pekne ztahnout z kuze, jo a predtim, nez mu zaplatis, tak zkontroluj, jeslti jsou ty bedny opravdu plne soucastek, doufam, ze se v tom aspon trochu vyznas.

Derk se otocil na sve zidli a zacal se zase vrtat v datepadu, po chvili zvedl oci a trochu zmatene se na tebe podival a zeptal se te:

Ty jsi jeste tady? Potrebuejs snad jeste neco? Krediti jsem ti snad dal ne?!

Pritom se na tebe trochu zamracene podiva, po chvilce se ale prasti do cela a omluvnym tonem rekne:

Jee promin, ja ti vlastne nerekl, kde ho najdes, takze mel by byt nekde v hangarech u pristavaci plochy, snad uz priletel, mel tu byt uz dnes rano. Bohuzel si nepamatuju jeho jmeno, rikam mu proste nouma, ale bude mit na sobe urcite naprosto totalne ciste obleceni, nemuzes si ho s nikym urcite splest, jen on vypada tak.. no tak hloupe!

Nakoenc se zasmal a kouka na tebe tak jako jestli uz vsemu rozumis. Kazdou sekundou ti pripada cim dal tim divnnejsi a zmatenejsi.

Lukin013
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin013 »

Dantooine - Derkův krám

Uh, no ne, to je nějaký roztržitý profesor.

Zasmál jsem se, když se praštil do čela.Někdy mi ale jeho vystupování přišlo i zábavné, zrovna teď vypadal naprosto komicky.

No, tak...uh, ať vás provází Síla Derku.

Pozdravil jsem ho a vydal se do hangárů.Prošel jsem pouze pár bloků, kolem procházeli různí tvorové z celé galaxie, lidé venčili své mazlíčky, většinou gizky nebo zakrslé a krotké maalrasy.
Netrvalo dlouho a dostal jsem se do hangáru.Byla to vlasně jednoduchá přistávací plocha ze všech stran obehnaná zdí, až na asi dva metry širokou průchozí mezeru a nebyla tam střecha.
Rozhlédl jsem se a pak jsem ho uviděl: Průměrně vysoký ulíznuty a důležitě vyhlížející člověk s naprosto rovným a čistým rouchem(ne od Jediů ani Sithů, jen rouchem ;) ).

Buďte zdráv příteli, obchodník jménem Derk mě posílá, abych u vás vyzvednul nějaké bedny se součástkami.

Pohlédl jsem na něj.

Uvidíme, jestli se mi povede aji usmlouvat cenu alespoň na 3/4, ale polovina by se taky hodila, kdyžtak můžu zkusit ovlivnění mysli.
Obrázek

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Dantooine - hangar

Derk se s tebou rozloucil pokynutim hlavy jasne rozrusen a prekvapen tvym pozdravem, jako by mu to neco pripomnelo, radsi rychle zase vytahl flasku a kdyz jsi odchazel, tak to do sebe klopil primo z ni.
Cesta do hangaru nebyla dlouha a ani narocna takze uz jsi se brzy ocitl v blizkosti trochu neprijemne pusobiciho muze, ktery stal u sve lodi, jediny v hangaru. Kdyz jsi k nemu pristoupil a oslovil ho, tak si te povysene prohledl, pokynul ti na pozdrav sotva znatelnym gestem hlavy a potom odpovedel oslizlym, neprijemnym a naprsoto zlodejsky hlasem:

Ano! Jiste! Jdete pozde, kruci! Ale to nic, soucastky jsou pripravene, muj droid je k vam doveze, takze to mame 7 tisic kreditu, ze?

Pritom mavnul rukou smerem k droidovi, ktery mel nalozeny veskery naklad na vetsim landspeederu. Pak uprel na tebe sva praseci ocka a tobe z nej nebylo vubec dobre.

Lukin013
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin013 »

Dantooine - hangár

To si ze mě dělá srandu.

Zatvářil jsem se nechápavě na toho obchodníka.

To si myslí, že jsem tak hloupý?

Potom jsem se neznatelně nadechl a přísným hlasem řekl:

Ne tak hrr, tak zaprvé, rád bych náklad viděl, neberte si to osobně, ale moc vám nevěřím a za druhé, 7000 kreditů je přemrštěná cena, navrhuji polovinu.Koneckonců, dohoda říká, 5000 kreditů, ale když ji chcete porušovat...

Odmlčel jsem se.

To je ale zmetek.7000 kreditů, taková zlodějina!

A poněvadž byla původní cena 5000 kreditů, zaplatím nanejvýš polovinu z ceny, kterou jste stanovil vy.Nejméně 4500 kreditů,výš nejdu.

Ách jo, proč jen s sebou nemůžu mít světelný meč, to bych s ním jen tak zahoupal na opasku a hned by mi to dal i za 2000.

Čekal jsem stále na droida, aby mi ukázal náklad a taky na reakci obchodníka.
Obrázek

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Dantooine - hangár

Obchodnik si neco zamrmla pro sebe a prikaze droidovi, aby otevrel krabice a nechal te nahlednoutdo jejich utrob. Pak obchodnik zase promluvil svym neprijemnym hlasem:

Hm. Dobra tedy, dam vam slevu, ale jen proto, ze jste mi sympaticky! Za 4 900 kreditu je to vase.

V jeho hlase jsi zaslechl i urcitou davku pohrdani a jeho jednani te zacina pomalu stvat. Mezitim jsi se dival do krabic, kde vsechno vypadalo ze je v poradku.

Lukin013
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin013 »

Dantooine - hangár

Hmm, 4900 kreditů, jak šlechetné.

Pomyslel jsem si.Cítil jsem z něj, že je celkem slabomyslný a taky, že by neměl být problém ho ovlivnit.Podíval jsem se do součástek, dalekohledy, klapky pro kluzáky, jemné spouště a zásobníky, a taky...

No to se podívejme.

Upevnění čočky do světelného meče.Zkusím ho přesvědčit, aby mi to prodal za ...

2500 kreditů, víc nedám.Cítím, že vám obchody moc nejdou, no tak, nebraňte se tomu tolik, víte, že každý decikredit je pro vás dobrý.

Pokud by mi to náhodou nechtěl prodat, měl jsem po ruce ještě jedno eso a to by mi mohlo pomoct získat to od něj zadarmo nebo taky pouze za nějaký pakatel, třeba 100 kreditů.

Proti mě nemáš šanci chlapče.

Pomyslel jsem si.
Obrázek

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Dantooine - hangár

Obchodnik se na tebe chvilku torsku zmatene koukal, ale potom se oklepal a nevrlym a rozhorcenym hlasem rekl:

Si snad myslis, ze jsme blazen nebo co? Dobre, slevim ti na 4 800 kreditu, ale vic ani floka!

Tvoje ovlivnovani zrejem nemelo kyzeny efekt, avsak obchodnik asi nezjistil, ze ses snazil o neco takoveho. Obchodnik te pozoruje tekajicimi prasecimi ocky a zrejme je trochu nervozni z toho, ze mu nechces zaplatit a takhle to protahjes.

Lukin013
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin013 »

Dantooine - hangár

Sakra!!!Zmetek jeden!

Prokleju v duchu obchodníka.Potom se začnu soustředit tak, až přestanu vnímat své okolí.Zavřu oči, nevšímám si ani nechápavého výrazu ve tváři kupce a potom se začnu soustředit na jeho mysl.
Už jsem cítil jemné šeptání, bohužel jen nesrozumitelné, potom však, hlas zesiloval.
Možná, že když zjistím, co se mu honí hlavou, se mi povede s ním manipulovat a potom mu tam vnutit myšlenku...
Obrázek

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Dantooine - hangár

Misto dalsiho rozhovoru si se zacal se zavrenyma ocima soustredit a ani jsi nevidel, jak te obchodnik propichuje nechapavym pohledem. Pomalu se ti dari vnutit se do jeho mysli a slysis tiche mumlani, ale jak cas pribyva, slysis pomalu i srozumitelne utrzky.

Blazen? ... bych zmizet! To mi ... nestoji. Chvili ... pockam, ... probere.

Tve spojeni s jeho mysli trva, ale stale neni dokonale, sam uz ale take citis, ze lepsi uz to nebude a dalsi sledovani jeho myslenek te cim dal tim vic vysiluje, protoze to stoji hodne tveho soustredeni a usili.

Lukin013
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin013 »

Dantooine - hangár

Se zavřenýma očima jsem poslochal jeho myšlenky.Sem tam mi to vypadávalo, ale to jsem si domyslel, chtěl zmizet.
Natáhl jsem ruku a potom jsem mu pomocí Síly vnutil myšlenku:

Chci mu to prodat za 2000 kreditů.Chci mu to prodat za 2000 kreditů.Chci mu to prodat za 2000 kreditů...

Neustále jsem tuto myšlenku podsouval onomu obchodníkovi.

Je pro mě důležité prodat mu to za 2000 kreditů.Pokud mu to neprodám, nedostanu kredity,chci mu to prodat za 2000 kreditů.
Obrázek

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR

MrTukan
Administrátor
Administrátor
Czech Republic

Příspěvek od MrTukan »

Dantooine - hangár

Naprosto koncetrující se se snažíš ovlivnit obchodníkovu mysl, aby ti vše prodal za pouhé 2 000 kreditů. Stojí tě to hodně úsilí, ale zřejmě se ti to začíná pomalu dařit, protože odezvy z obchodníkovy hlavy se začínají měnit. už slyšíš docela dobře, jak se ptá sám sebe:

Chci mu to prodat za 2 000? Chci mu to prodat za 2 000? Musím mu to prodat za 2 000? Chci mu to prodat za 2 000 potřebuju dostat ty kredity?

Najednou tě z koncentrace vyruší obchodník, který směrem k tobě v prvních slovech váhavě, ale v dalších už jistě promluví:

Prodám vám to za dva tisíce kreditů!

Tvoje ovlivňování jeho slabé mysli bylo tedy úspěšné.

Lukin013
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin013 »

Dantooine - hangár

Otevřel jsem oči.Nejprve jsem cítil, jak tuto myšlenku pomalu přijímal za svou a potom mi řekl, že mi to prodá za 2000 kreditů.

Výborně.

Usmál jsem se a podal mu ruku.

Věděl jsem, že se dohodnem.Tady jsou ty kredity.

Potom jsem se se součástkami vydal do Derkova krámku.

Páni, myslím, že bude mít radost, heh, toho obchodníka jsem pořádně sedřel z kůže.

Vešel jsem a pozdravil se s Derkem.

Tady jsou ty součástky a tady 3000 kreditů na zpátek.
Obrázek

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR

Zamčeno

Zpět na „Dokončené výcviky“