Tak se tedy také představím.
Normálním jménem se jmenuji Jana Poláčková, je mi 21 (podle čínského horoskopu zajíc

, konkrétněji zajíc+drak).
V současnosti studuji v Brně první ročník mediteránních studií na filozofické fakultě, uvidíme, jak dlouho mě tam vydrží.
K StarWars jsem se dostala... no, je to celkem dlouho.
Co se zájmů týká... literatura (čímž myslím čtení i vlastní tvorbu, píšu hlavně věci zavánějící sci-fi či fantasy, ale ráda si půjčuji jednotlivé prvky z dějin a baví mě je různě mixovat), historie (zejména antika, středověk + v poslední době vývoj toho na východě, konkrétně v Japonsku a na Arabském poloostrově... ty odlišné kontexty jsou hodně zajímavé), většina společenských věd popisujících fungování věcí jako je třeba společnost a lidské uvažování; celkem mě baví různé záležitosti popsatelné jako tábory+výpravy; před maturitním ročníkem jsem zkoušela dělat šerm, ale na ten nemám moc čas a naposled jsem držela zbraň v ruce... no, ani nepamatuju (bylo to tedy někdy letos v srpnu).
Povahou jsem strašný detailista schopný pro efekt zkusit zkřížit ježka s užovkou, baví mě pitvat naprosto nepodstatné záležitosti do detailu a snažit se na ně koukat z různých úhlů, což si mnohdy okolí vysvětluje (dle mého názoru mylně) jako intelektuální přístup ke světu kolem - což jste už patrně dle mých projevů na fóru zjistili sami.
E.