Výcvik pro Kowmana(Drizzt Do´Urden)

Zde jsou umístěny všechny dokončené výcviky.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Před Gubernátem města, Belderone:
Je zatím víc, než zatím víme.
odvětí mistr, aby jste poté nastoupili do landspeederu a chvilku jste proletěli poloprázdnými ulicemi města. Netrvalo dlouho a dorazili jste na místo, kde kdysi stál sklad obilí. Zatímco váš průvodce zůstal u landspeederu, tak jste přišli k velkým vratům, které byli otevřeny násilně.
Na tohle použili těžké blastery.
podotkne mistr Moudama a vejde dovnitř, do prázdné místnosti, která byla ukázkově vybraná. Chvilku se rozhlíží, stejně jako ty, aby jsi si všiml něčeho lesklého na zemi. Sebereš to a zjistíš, že se jedná o nějaký řetízek, náramek nebo podobně.
Je tu několik otisků nohou, ale ty nám nic nového neřeknou, až na to že všechny patří lidem. A ty jsi něco našel Drizzte ?
zeptá se mistr.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Kowman

Příspěvek od Kowman »

Před Gubernátem města, Belderone:
Ano mistře našel jsem přívěsek.
dořekl jsem a podal přívěsek mistrovi, aby se na něho podíval, poté jsem se šel porozhlídnout po místě činu, viděl jsem různe stopy po boji. Tato místnost nebo spíš budova vypadala jako sklad po levé straně byli rozházené věci po zemi, na pravé straně byly nějáké přístroje nebo spíše součástky, poté jsem se podíval do stropu strop byl zčásti prosklený, jinak byl postaven z ocely, na konci skladu byla místnos.
To je asi nějáké velitelství.
Nenašel jsem nic co by nám pomohlo tak jsem se vrátil zpátky k mistrovi.
Co si myslíte o tom přívěsku mistře?Poznáte z něho něco?Podle mě mistře to vypadá na docela dobře vyzbrojenou skupinu, jen tak nějáké zbraně nerozbijí ocelové dveře.
-------------------
A hlídej si prosím názvy těch lokací - složení je jednoduché, aktuální místo a za čárku planetu, kde se to místo nachází.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Vyloupený sklad obilí, Belderone:
Možná až moc dobře vyloupenou.
podotkne nedůvěřivě mistr a prohlíží si přívěsek.
Vypadý to jako ozdobný šperk pro nějakou dívku, ženu. Přijde mi podezřelé, že tu byl jen tak na očích, jako by někdo chtěl, aby jsme ho našli.
pronese znepokojeně mistr a předá ti přívěsek, aby jsi ho měl u sebe.
Rozdělíme se padawane. Podívej se po místních podnicích, hospodách, zatímco já prověřím ty přepadené transporty. Sejdeme se večer před gubernátem. A buď obezřetný a v případě nouze zavolej.
navrhne mistr a zamíří k landspeederu, kde promluví k Ravellovi a on ti přinese datapad.
Užijte si vašeho volna, pane Drizzte.
pronese Ravell a vrátí se zpět k mistrovi, aby jsi zjistil, že v datpadu máš lokace některých místních podniků.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Kowman

Příspěvek od Kowman »

Před skladem obilí, Belderone
Vyšel jsem ven a podíval se na svůj datapad.
Tak uvidíme co tady navštívíme.
Otevřel jsem datapad podívla se na mapu, kde jsou nějáké podniky.
Kousek tady je nějáká kantýna tam bych mohl začít.
Vyrazil jsem po cestě, směrem k hangáru, míjel jsem mnoho lidí všech ras, na těch lidech jsem viděl spokojené výrazy, po chvíli jsem zabočil doleva, kde se táhla dlouhá ulice plná ožralů a pak jsem uviděl starší, menší budovu a na ní bylo napsáno Cantýna Belderone.
Tak jsem u cíle
Vešel jsem do kantýny, porozhlédl jsem se. kantýna nebyla něják zvlášt vybavená hodně se lišila od těch curusatnských, naproti byl bar po levé straně byli nějáké automaty, kdezrovna nějácí místní vášnivě hráli, po místnosti bylo hodně stolů, některé stále převržené.Zamířil jsem přímo k baru, sedl jsem si na židli a objednal si nějákou specialitu, u baru oblsluhovala příjemná barmanka, Twilek, tak jsem se jí chtěl na něco zeptat.Ukázal jsem rukou, aby ke mě přišla.
DObrý den, chtěl jsem se jenom zeptat jestli náhodou nevíte něco o těch povstaleckých skupinách
Mluvil jsem nejtiši jak jsem dokázal

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Kantýna Belderone, Belderone:
Barmanka se pousmála a nalila ti pití a ukázala ti ť si sedneš k jednomu prázdnému stolu. Chvilku jsi váhal, ale nakonec jsi se rozhodl prozkoumat, proč tohle zajímavé chování. Netralo dlouho a přinesla ti na podnose pití, které jsi ani neobjednal a naklonila se k tobě.
Je dobře, že jsi nezeptal příliš nahlas. Za chvilku ti povím víc, ale musíš dělat, že se mnou flirtuješ, aby to nebylo podezřelé. Teď ti jdu pro ty placky co jsi si objednal.
pronesla a pousmála se, aby jsi si uvědomil, že tvé tušení, který jsi s mistrem sdílel ohledně celé této záležitosti bylo pravdivé.

Obrázek

Kowman

Příspěvek od Kowman »

Kantýna Belderone, Belderone
Pohodlně jsem se usadil a začal popíjet svůj drink a čekal na barmanku až přijde.
Snad mi něco řekne o těch utocích.
Pak jsem viděl jak ke mě míří barmanka s jídlem.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Barmanka ti přenese místní pečené placky a položí ti je na stůl, pak nechá sklouznout svoji ruku do tvé a zamíří pryč, ale ty pochopíš co ti naznačila a lehce si ji přitáhneš k sobě, takže ti dosedne na klín.
Nebylo to tak zlé. Dokonce jim to nepřijde podezřelé.
pošeptá ti do ucha, aby jsi si uvědomil, že jsi trochu zčervenal a barmanka se laškovně pousmála.
Nikdo o tom ve městě nemluví, protože se všichni bojí guvernéra. Nechal zatknout několik lidí za podezření z kooperace s povstalci, i když neměli dostatek důkazů. Také se povídá, že povstalci byli k těm útokům vyprovokováni, ale to je možná spíš jenom drb.
pošeptá ti do ucha a pohladí tě po tvém levém rohu.

Obrázek

Kowman

Příspěvek od Kowman »

Mluvil jsem stejně tiše jako barmanka.
Takže si myslíte, že za tím muže být guvernér? Nevíte náhodou, kde se skrývájí nebo kde zautočí dál.
Myslím, že tohle jsou intimní otázky pochybuji, že to bude vědět.
Barmanka mi stále seděla na klíně, lidé v kantýně si nás nevšímali a to bylo dobře.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Barmanka se trochu zavrtěla a přitiskla se k tobě, takže jsi cítil, když se nadechovala a vydechovala.
To opravdu nevím, vlastně mě to ani nenapadlo. Jinak je to opravdu asi vše co vám mohu říct. Víte, vše vím z toho, co zaslechnu a občas jsou to opravdu jenom drby. Možná ještě, že vůdcem těch rebelů je nějaký stenax. Ale to už je opravdu vše.
pošeptala ti ještě do ucha a pak se ladně postavila, políbila tě na tvář a roztomilým úsměvem, který věnovala jenom tobě odešla, zatímco jsi schytal několik žárlivých pohledů od místních přítomných.

Obrázek

Kowman

Příspěvek od Kowman »

Myslím, že tady už toho víc nezjístím.
Zaplatil jsem a poté jsem vyšel opět na ulici plnou ožralů. Vytáhl jsem svůj datapad a podíval jsem se na další podnik, kousek odtus na hlavní cestě byl nějáký hotel.
Tam bych se mohl kouknout a něco zjistit.
Vydal jsem se směrem kudy jsem přišel ke kantýně, octl jsem se opět na rušné ulici, i když lidí už ubylo, přece jenom se trochu opozdilo, šel jsem směrem ke skladu, ale nazahl jsem ke skladu, ale šel pořád rovně až se po pravé straně objevila cetule s názvem hotelu.
Hotel baldachýn, hm zvláštní jméno.
Vešel jsem do hotelu a moc mě nenatchl, protože byl hotel na urovni zhruba té kantýny, hotel byl vybaven skromě, recepce byla kousek od vchodu, byla ze dřeva a zrovna tam pochrupoval nějáký rodian. Oslovil jsem ho:
Prosím vás měl bych na vás několik otázek.
Čekal jsem jestli se vzbudí nebo zůstane spát.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Hotel Baldachýn, Belderone:
Dobrý den, vážený host. My máme dobrá a čistá pokoje, za skvělá cena.
pronese lámaným basicem překvapený rodian, který si tě teď zvědavě prohlíží lačným obchodnickým výrazem, jako by přemýšlel jakým způsobem tě oškubat o co nejvíce kreditů.
Takže jak já vám můžu pomoct ?
zeptá se trochu zákeřným tónem.

Obrázek

Kowman

Příspěvek od Kowman »

Hotel Baldachýn, Belderone
Mám jenom pár otázek ohledně častých povstaleckých utoků, nevíte něco o tom? Nemáte nějáké informace o jejich vůdci nebo kde se skrývájí?
Pochybuji, že bude něco vědět, ale naštěstí tady není ani noha tak můžu mluvit otevřeně.
Čekal jsem na odpověd.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Hotel Baldachýn, Belderone:
Povstalec ? Ty já neznal. Já rád, že od nich mít pokoj. Ale jestli hledat pokoj, my máme za skvělá cena. Dobře vybavená pokoj.
odpověděl ti ziskuchtivý rodianský hoteliér a bylo ti hned jasné, že tady asi se ziskem nějakých informací nepochodíš. Zvlášt, když jsi zahlédl, že seznam je hostů je poněkud prázdný.

Obrázek

Kowman

Příspěvek od Kowman »

Hotel Baldachýn, Bendelore
Aha, Tak já raději už půjdu.
Otočil jsem se odešel ven z hotelu.
Je už večer, radši se vrátím zpátky ke skladu.
Vyrazil jsem zpátky na místo určení, ulice už byly prázdné, občas prošel nějáký opozdilec, zanedlouho jsme byl opět u skladu, bohužel mistr moudama zde ještě nebyl tak jsem musel čekatnež přijde.
----------
Jenom poznámka, sejít jste se měli před gubernátem

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Před gubernátem, Belderone:
Chvilku jsi čekal než dorazil mistr z druhé strany, než jsi přišel.
Prošel jsem všechny seznamy přepadení a většinou se jednalo o obchodní transporty z města do vzdálenější vesnice. Další vyráží zítra, takže ho budeme zamaskování doprovázet. A co ty padawane, zjistil jsi něco ?
Zeptá se mistr, zatímco jste oba kousek od gubernátu, aby vás nemohli slyšet nepovolaní.

Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Dokončené výcviky“