Výcvik pro Darth Berryus a Darth Broken ( multiplayer )
Moderátor: Moderátoři
- lexicz
- Poručík
- Kontaktovat uživatele:
Yaga Minor
Muž se začal smát ještě víc.
Já už dávno nejsem padawan, chlapečku !
Silou po Berryusovi mrštil kus vyrvaného chodníku a vyrazil u meš z ruky.
Přineste Ysalamirie a zatkněte tyhle kluky. Později je vysledchnu.
Chvilku na to přiběhli nějací chlápci s klecemi a obklíčili vás. Berryus i Broken najednou ztratili kontakt se Sílou, jakoby osleply. Pak už jim jen muži nandaly pouta a spolu s klecemi je odvedly do jedné cely....
Muž se začal smát ještě víc.
Já už dávno nejsem padawan, chlapečku !
Silou po Berryusovi mrštil kus vyrvaného chodníku a vyrazil u meš z ruky.
Přineste Ysalamirie a zatkněte tyhle kluky. Později je vysledchnu.
Chvilku na to přiběhli nějací chlápci s klecemi a obklíčili vás. Berryus i Broken najednou ztratili kontakt se Sílou, jakoby osleply. Pak už jim jen muži nandaly pouta a spolu s klecemi je odvedly do jedné cely....
KLAP-BZZZZZZ
- Lord Berryus
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
- Lord Berryus
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
- Lord Berryus
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
Yaga Minor
Broken:A... kdo teda jste???
Berryus:Nebuď baba...
Broken:Když já jsem tak zimomřivej.
Berryus:Vlastně, kdo jste???
Broken:SE podívej... je to Jedi...
Berryus:No... já nvm... kdo teda jste???
Broken:Ta zpráva... já vůbec nevěděl co dělám... měl jsem to v mysli... nic jsem neposílal... já ani žádnýho "mistra" nemám a on taky ne...
Broken:A... kdo teda jste???
Berryus:Nebuď baba...
Broken:Když já jsem tak zimomřivej.
Berryus:Vlastně, kdo jste???
Broken:SE podívej... je to Jedi...
Berryus:No... já nvm... kdo teda jste???
Broken:Ta zpráva... já vůbec nevěděl co dělám... měl jsem to v mysli... nic jsem neposílal... já ani žádnýho "mistra" nemám a on taky ne...
- Lord Berryus
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
Yaga Minor
Broken:A kdo jste teda???
Berryus:Se podívej... to bude ňákej pašerák nebo co...
Broken:Pašerák jo??? no jo...
Broken vše vyklopil... kdo je poslal atd.
BerryusSi baba???
Broken:Ty počkej až ten meč přiloží ke tvýmu krku...
Broken:Pašerák jo??? no jo...
Broken vše vyklopil... kdo je poslal atd.
BerryusSi baba???
Broken:Ty počkej až ten meč přiloží ke tvýmu krku...

- Lord Berryus
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
Yaga Minor
Co?!?!?!? Co to děláš??? Berryus si sedl a přemýšlel... Přemýšlel jak od mládí, jak s Brokenem chodili na zakázaný lov zvířat a jak se hádali čí bude ten dvoustranný meč a jak ho porazil a Broken propadl temné straně síly... Byl to sith ale působil jako baba... byl smutnej ale pak najednou vytáhl druhou stranu ze svého dvoustranného meče a zaútočil na toho "jedie."
Co?!?!?!? Co to děláš??? Berryus si sedl a přemýšlel... Přemýšlel jak od mládí, jak s Brokenem chodili na zakázaný lov zvířat a jak se hádali čí bude ten dvoustranný meč a jak ho porazil a Broken propadl temné straně síly... Byl to sith ale působil jako baba... byl smutnej ale pak najednou vytáhl druhou stranu ze svého dvoustranného meče a zaútočil na toho "jedie."
- Lord Berryus
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
- lexicz
- Poručík
- Kontaktovat uživatele:
Yaga Minor
Muž se při vyslovení toho jména zasekl. Hleděl do prázdna a přemýšlel. Pak ti nastavil meč ke krku a pravil :
Cože ? Zopakuj to jméno ! A vyslovuj ho pomalu !
Zopakoval jsi jměno a muž si povzdychl.
Ne ! To není možné ! Můj mistr je mrtvý, já ho zabil ! Viděl jsem jak.........padá dolů ! Jak vypadá ! MLUV !
Muž se při vyslovení toho jména zasekl. Hleděl do prázdna a přemýšlel. Pak ti nastavil meč ke krku a pravil :
Cože ? Zopakuj to jméno ! A vyslovuj ho pomalu !
Zopakoval jsi jměno a muž si povzdychl.
Ne ! To není možné ! Můj mistr je mrtvý, já ho zabil ! Viděl jsem jak.........padá dolů ! Jak vypadá ! MLUV !
KLAP-BZZZZZZ
- Lord Berryus
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
Já... no... má zjizvený obličej... a všude.... má... no... šrámy atd. a je pěkně naštvanej a mluví pořád nějakém Twi'lekovi, který ho shodil ze skály a prej tam měl připravenou loď a že z ní sklouzl a spadl na dno... prý si rozsvítil mečem a prý naštěstí byla ta loď tak v půlce té díry tak tam vylezl......... podíval jsem se na toho muže... připadal mi takový naštvaný a zároveň překvapený...
- lexicz
- Poručík
- Kontaktovat uživatele:
Yaga Minor
AAAA....teď za mnou posílá svoje sluhy ! Dostanu ho !
Najednou se jeho výraz proměnil v šílenný smích. Pohlédl na Tebe. Oči měl podlité krvý a kůži mírně zašedlou. Proměnil se z člověka ve zlo.
Ty ! Už se odsud živý nedostaneš !
Tvé poslední vteřiny života byly nekonečné. Jako by se odehrály zpomaleně. Muž se napřáhl, neustále ti hledíc z očí do očí, na tváři škodolibý úsměv, mávl zkrz tebe mečem. Z počátku, jako by jsi nec nepocítil. Pak ale nastalo šílené mravenčení od pasu dolů. Po pár vteřinách nastala ukrutná bolest. Setmělo se ti před očima. Pak už se ti jen přehrál zrychleně celý tvůj život a.......byl jsi mrtvý. Tvé rozpůletné tělo leželo na podlaze a muž se nepřestával smát..........
Tím se kapitola Brokena a Berryuse uzavírá
AAAA....teď za mnou posílá svoje sluhy ! Dostanu ho !
Najednou se jeho výraz proměnil v šílenný smích. Pohlédl na Tebe. Oči měl podlité krvý a kůži mírně zašedlou. Proměnil se z člověka ve zlo.
Ty ! Už se odsud živý nedostaneš !
Tvé poslední vteřiny života byly nekonečné. Jako by se odehrály zpomaleně. Muž se napřáhl, neustále ti hledíc z očí do očí, na tváři škodolibý úsměv, mávl zkrz tebe mečem. Z počátku, jako by jsi nec nepocítil. Pak ale nastalo šílené mravenčení od pasu dolů. Po pár vteřinách nastala ukrutná bolest. Setmělo se ti před očima. Pak už se ti jen přehrál zrychleně celý tvůj život a.......byl jsi mrtvý. Tvé rozpůletné tělo leželo na podlaze a muž se nepřestával smát..........
Tím se kapitola Brokena a Berryuse uzavírá
KLAP-BZZZZZZ