Průzkumná mise do neznámých oblastí (Todrias and Eldar)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Obroa-Skai
Postavil jsem se a přešel přes místnost k jednomu z bodů, odkud vycházelo světlo. Otočil jsem se na Treyye.
Nevěřím, že by nás chtěli zabít, tak co pak s náma jen chtěj dělat? Prodat na Kessel?
Druhá věta byl samozřejmě vtip, ale první záhada.

Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Obroa-skai

Treyy stále sledoval Hana opretý o stenu. Pochybujem. Ale mám taký pocit, je to iba pocit, že s nami majú nejaké iné plány. O Vongoch tu však nemôže byť ani reči. zavrtel hlavou.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Vyzkoušel jsem pevnost naší věznice. Nebylo to tak hrozné, možná by se daly najít nějaké slabiny. Musela tu existovat možnost. Přešel jsem k něčemu , co představovalo dveře a zavolal na stráže, nic se však nedělo.

Todrias Falco

Obroa-skai

Ty máš vážne v pláne sa odtiaľto prestrieľať? spýtal sa Treyy a pritom uprene sledoval asi 10 cm kus spráchniveného dreva na zemi. Postavil sa a vzal ho do ruky.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Letmo jsem se otočil na Treyye.
Jo, něco podobnýho. Sice ještě nemám blaster, ale nehodlám tu jen tak nečinně sedět a čekat mezi tou bandou vystrašenců.
Opět jsem zavolal na stráže.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy pokrčil plecami. Tak fajn. Berieme roha. Pomocou Sily našiel chytrnú a prehnitú časť v kúte. Vyhrabal menšiu jamu a nájdený kus dreva použil ako páku na narýchlo zbité dosky. Boli však dosť hrubé a silné, aj keď boli spráchnivené. Trochu pomoc, kamoš? zafunel na Hana.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Přestal jsem jen Treyye sledovat a šel jsem mu pomoct.
No, je to trochu jiný plán, než jsem měl v úmyslu, ale...
Větu jsem nedopověděl, objevila se mezera, která byla dost velká, abychom se tamtudy postupně protáhli.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy sa opäť spoľahol na Silu a vycítil, že tam nikto nie je. Všetci strážia predný vchod. Nazrel opatrne von a zbadal, že asi 20 metrov od búdy sa nachádza veľká pláň vysokej trávy. Ide to lepšie, než som čakal. povedal potichu.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
To jo, jen doufám, že to tak zůstane. Musíme se nějak dostat k lodím... A k Landovi.
Dodal jsem. Na Landa jsem už téměř zapomněl, mrzelo mě, že se přidal k téhle výpravě.

Todrias Falco

Obora-skai

Treyy si sadol znovu na zem. Čo ma privádza k otázkam, kde držia Landa, ako ho dostaneme preč a kam vlastne pôjdeme?

Kapitan.Solo

Obroa-SKai
Mezi tím, co jsme mířili k té vysoké trávě, neodpustil jsem si poznámku.
Jo, to je skvělej plán, Treyyi!

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy vystrúhal hrdinskú grimasu. No to vieš, dával som ho dokopy len chvíľu. Treyy však spomalil a načúval. Pozrel na Hana a priložil prst k ústam.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Instiktivně jsem se přikrčil a sáhl rukou na stehno, kde mi většinou visí blaster. Ted tam však nebyl. Záhy jsem si to uvědomil, jak je člověk na některé věci zvyklý. Doufal jsem, že Treyy nebude zvyklý stejně. Čekal jsem, co se bude dít a kyvnutím jsem položil Treyyovi otázku.

Todrias Falco

Obroa-skai

Treyy vyslal do priestoru Silu. Vycítil dve postavy. Ale nemohol určiť rasu. Ich úmysly mu boli zahalené. Prikrčil sa a Hanovi naznačil, aby ho nasledoval.

Kapitan.Solo

Obroa-Skai
Pochopil jsem, plížili jsme se Treyyem směrem kupředu, k těm dvěma postavám, najednou jsem si každý sebemenší šramot, který kdokoliv z nás udělal, uvědomoval více než kdy jindy. Doplížiili jsme se k nimi, ale byli zrovna otočení špatným směrem. Museli jsme počkat.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“